Domov » Otroška oprema » RC - modeli » RC helikopterji in zračna plovila

Prikazovanje 1–24 od 34 rezultatov

Ste ljubitelj letenja?

Potem so rc letala prava stvar za vas! V naši ponudbi na Nakupek.si najdete širok izbor rc letal, ki jih lahko uporabljate za zabavo ali pa se jih celo profesionalno ukvarjate.

Na voljo imamo rc letala za vse stopnje znanja, od začetnikov do izkušenih pilote. Poleg rc letala pa vam na naši spletni strani ponujamo tudi rc helikopterje, ki so enako zabavni in enostavni za upravljanje.

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri pravega modela rc letala za vas in vam tudi svetovali pri uporabi. Oglejte si našo ponudbo in se prepričajte o kvaliteti naših izdelkov. Vabljeni tudi na ogled v naših ostalih rc modelov. Z veseljem vam bomo predstavili našo ponudbo in vam odgovorili na vsa vprašanja.

Do takrat pa vam želimo veliko zabave in uspešnih poletov!

Rc letala – osnovna navodila za začetnike

Preden začnete z letenjem z rc letali, je pomembno, da se seznanite s preprostimi navodili in varnostnimi ukrepi. To vključuje preučevanje uporabniškega priročnika in seznanitev s kontrolnimi ročicami in njihovo namenom.

Najprej je pomembno, da se prepričate, da je vaša rc letala dobro nastavljea in ustrezno vzdrževaa. To vključuje preverjanje in nastavitev krmiljenja rc letala, kot tudi preverjanje vseh spojev in povezav.

Preden začnete leteti, se prepričajte, da imate dovolj prostora in da ste seznanjeni z vsemi obstoječimi omejitvami letenja v vašem okolju. Pred letom se tudi prepričajte, da ste izbrali ustrezno napetost baterije in da so vsi sistemi v redu.

Ste ljubitelj letenja? Potem so rc letala prava stvar za vas! V naši ponudbi na meganakupek.si najdete širok izbor rc letal, ki jih lahko uporabljate za zabavo ali pa se jih celo profesionalno ukvarjate. Na voljo imamo modele za vse stopnje znanja, od začetnikov do izkušenih pilote. Poleg tega pa vam na naši spletni strani ponujamo tudi helikopterje, ki so enako zabavni in enostavni za upravljanje. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri pravega modela za vas in vam tudi svetovali pri uporabi. Oglejte si našo ponudbo in se prepričajte o kvaliteti naših izdelkov. Vabljeni tudi na ogled v naši trgovini, kjer vam bomo z veseljem predstavili našo ponudbo in vam odgovorili na vsa vprašanja. Do takrat pa vam želimo veliko zabave in uspešnih poletov!

Ste ljubitelj letenja?

Med samim letenjem upoštevajte vse varnostne ukrepe in se držite navodil, ki ste jih prejeli s strani proizvajalca. Bodite pozorni na svoje okolje in se izogibajte oviram ali ljudem.

Nekaj osnovnih primerov za letenje z rc modeli:

 • Počasi povečujte višino in hitrost, dokler se ne navadite na upravljanje modela.
 • Ko se že počutite udobno z letenjem, lahko poskušate izvajati različne manevre, kot so vzpon, spust in obračanje.
 • Bodite pozorni na smer veterja in ga upoštevajte pri letenju rc letala, saj lahko vpliva na vaše letenje.
 • Ne pozabite tudi na pravila letenja rc letala in se izogibajte letenju nad ljudmi ali zgradbami.
 • Počasi poskušajte tudi leteti v nočnem času, vendar se prepričajte, da imate ustrezno osvetlitev in da ste dovolj vidni drugim.

Upoštevanje teh navodil in varnostnih ukrepov vam bo pomagalo, da boste lahko uživali v letenju z rc modeli in se izognili nevarnostim.

 1. Pogoji: so najbolj osnovni modeli za začetnike. So enostavni za upravljanje in lahko letijo tudi v manjših prostorih.
 2. Električna letala: so pogosto izbrana izbira za začetnike, saj so enostavna za vzdrževanje in ne izpuščajo izpušnih plinov.
 3. Akrobatska letala: so namenjena izvajanju akrobatskih trikov in so običajno manjša od drugih modelov.
 4. Sesalna letala: imajo sposobnost letenja proti vetru in so zato pogosto izbrana izbira za profesionalne pilote.
 5. Droni: so letala, ki se lahko upravljajo s pomočjo daljinskega upravljalnika in so pogosto opremljeni s kamerami za snemanje.
 6. Letala z vžigalnikom: so napolnjena s bencinom in so običajno namenjena bolj izkušenim pilotom.
 7. Letala na pogon z zvezdico: imajo zvezdasti pogon, ki jim omogoča hitrost in zmogljivost.
 8. Letala za rekordne polete: so namenjena za doseganje rekordnih višin in hitrosti in so običajno velika in zmogljiva.

To je le nekaj primerov različnih rc letal, ki jih lahko najdete na trgu. Obstaja še veliko več vrst in modelov, ki se razlikujejo po velikosti, zmogljivosti in namenu uporabe.

V naši trgovini na meganakupek.si ponujamo tudi profesionalni servis za rc modele. Naše izkušeno osebje je pripravljeno pomagati pri vzdrževanju in popravilih vašega rc modela.

Naš servis ponuja širok spekter storitev, vključno z:

 • Preverjanjem in nastavitvijo krmiljenja
 • Preverjanjem in čiščenjem motorja
 • Popravila šasije, amortizerjev, daljinskega upravljalca
 • Menjavo rezervnih delov

Zagotavljamo kvalitetne in hitre storitve za vse vrste rc modelov. Če imate težave z vašim modelom ali pa se samo želite prepričati, da je v dobrem stanju, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Skrbimo za vaše letalo, da bo vedno pripravljeno za polete.

V naši trgovini na Nakupek.si ponujamo širok izbor rc letal po ugodnih cenah.

Trudimo se, da bi našim strankam ponudili najboljše cene na trgu in jim hkrati zagotavljali kvalitetne izdelke.

Poleg tega redno spremljamo cene konkurence in se trudimo, da bi našim strankam ponudili najboljše ponudbe in popuste. Vedno smo pripravljeni prisluhniti vašim željam in se trudimo, da bi vam zagotovili najboljšo možno storitev.

Obiščite nas na spletni strani Nakupek.si in se prepričajte o naši ponudbi in cenah. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri pravega modela za vas in vam svetovali pri uporabi. Do takrat pa vam želimo veliko zabave in uspešnih poletov!