Igralna konzola PS4 500GB+DESTINY PS4

PlayStation 4 je najboljše mesto za dinamično igranje, zmogljiva grafika in hitrost, inteligentna personalizacija, globoko integrirane socialne sposobnosti ter inovativna možnost drugega zaslona. Združuje neprimerljive vsebine in igralne izkušnje. PS4 omogoča odklepanje ustvarjalnost in premika meje igranja prek sistema, ki je popolnoma prilagojen gaming navdušencem. V kompletu je še igra Destiny.

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

438.00 z DDV

Šifra: Igralna konzola PS4 500GB+DESTINY PS4 Kategorija:
Opis

Tehnične značilnosti 

Novi PlayStation 4 napaja 8-jedrni 64-bitni proceser z imenom Jaguar, ki ga je posebno za Sony izdelal AMD. Konzola je opremljena z 8 GB (GDDR5) sistemskega spomina, 2.2 GB grafičnega spomina, Blue-ray pogonom (ta se vrti pri hitrosti 6x oziroma 8x za DVD ploščke) in 160 GB trdega diska. 
Konzola ima tudi štiri USB izhode in dva mrežna vhoda, HDMI video izhod ter optični digitalni izhod za zvok. Seveda pri Sonyu niso pozabili niti na Wi-Fi in Bluetooth povezovanje. 

Senzor gibanja PlayStation Eye 
Nova dvojna kamera je sestavljena iz dveh širokokotnih kamer in mreže štirih mikrofonov, s čimer bo lahko novi Playstation prepoznal kretnje in ustne ukaze uporabnika. Sony zagotavlja, da bo kamera ločljivosti 1280 x 800 slikovnih točk sposobna ločiti igralce od okolja, prav tako pa bo sposobna prepoznavati razdalje med njimi, s čemer bo igranje s pomočjo senzorjev še toliko bolj natančno. 

DualShock 4 
Velika novost nove konzole je igralni plošček DualShock 4. Poleg posebnega gumba, ki bo uporabniku omogočal snemanje kadrov kar med samo igro in deljenje posnetka na družabnih omrežjih, je igralni plošček opremljen še s posebno lučjo, ki bo interaktivno omogočala sledenje kameri, ki se nahaja na kozoli. Novost na njem je gumb za objavo na družbenih omrežjih, hkrati pa je opremljen tudi s posebno lučjo, ki bo zgoraj omenjeni kameri omogočala sledenje gibanju ploščka. 

Sinergija z igralno konzolo PlayStation 
Vita Nova igralna konzola omogoča tudi neposredno pretakanje iger na igralni plošček Vita. Igre se bodo prenašale preko Wi-Fi povezave, pri Sonyju pa želijo podobno sinergijo kasneje prenesti tudi na pametne telefone in tablice. 

Tehnologija 4K in PS4? 
Nova konzola podpira predvajanje tehnologije 4K oz Ultra HD video vsebin, toda pri tako visoki ločljivosti ne bo možno igrati tudi iger. Podpora za Android Sony je že leta 2011 uporabnikom ponudil Xperio Play, opremljeno s certifikatom PlayStation. Ta je poleg komunikacijskih in multimedijskih funkcij, uporabnikom omogočila tudi veliko bogatejšo igralno izkušnjo. Ideja o tem, da bo PlayStation 4 podpiral povezovanje s pametnimi telefoni pravzaprav sploh ni tako napačna, saj bi s tem igralna konzola postala nekakšen osrednji “strežnik”, preko katerega bi lako v celoten sistem uporabniki povezovali različne mobilne naprave, kot so tablični računalniki, pametni telefoni, pametni televizorji itd. Nekaj podobnega Microsoftov Xbox nudi že sedaj, saj lahko s pomočjo tehnologije SmartGlass z Xboxom komunicirajo različne mobilne naprave. Še posebej dobro se z Xboxom razumejo naprave, ki temeljijo na operacijskim sistemih Windows Phone 7 in 8, katerih sistem je zasnovan tako, da zlahka komunicira z vsemi Microsoftovimi izdelki. 

PS4 in igre za starejše modele konzol 
Iger starejših PlayStation konzol na novi napravi ne bo možno igrati, vseeno pa naj bi Sony uporabnikom čez čas nudil možnost strežniškega pretoka nekaterih novih iger na starejše konzole z oznako Platinum Edition.

 
Dodatne informacije
Poštnina

29 €

Opomba

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Igralna konzola PS4 500GB+DESTINY PS4”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Related products