Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Več pogledov

Intex bazen Easy Set 549 × 122 cm, s kartušno črpalko, lestev, podloga, prevleka (28176NP)

Hiter predogled

Hitro se ohladite


kar na vašem vrtu. Bazen Intex  omogoča ohaditev vseh družini. V vročih poletnih dneh si privoščite plavanje in poslušajte vesel smeh otrok,
ki se lahko škropijo in uživajo v vodnih radostih kar v domačem bazenu.Bazen Intex Easy Set je enostavno postavljiv, velikosti 549 cm in globine 122 cm.

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

Redna cena: 469,00 €

Spletna cena: 398,90 €

Ali

Tehnične podrobnosti in opis

Predstavitev - Bazen Intex Easy Set 28176NP

Bazen Intex Easy Set 28176NP

Napihljivi bazen Intex Easy Set 28176NPkartušno črpalko meri Ø 549 × 122 cm in v vročih dneh prinaša dobrodošlo osvežitev. Ob 80 % polnitvi je v njem 20.647 litrov vode. Primeren je za do 10 ljudi (nad 6. letom starosti). Novi 2017 model vključuje tehnologijo za oksidacijo vode Intex Hydro Aeration, ki optimizira filtracijo in zagotavlja bolj zdravo kopanje.

Dno in stranske stene bazena so izdelane iz triplastnega SUPER-TOUGH® materiala, ki je sestavljen iz poliestrskega nosilnega sloja z obojestransko odebeljenim laminiranim materialom PVC. Odporen je proti bencinu, olju, slani vodi, obrabi, udarcem in sončnim žarkom. Oblikovanje Intex omogoča izjemno stabilnost tudi brez dodatnih konstrukcij in podpor.

Opomba: Prikazane slike odražajo zadnje stanje tehnike. Zaradi nenehnih sprememb na trgu lahko dizajn in barva dobavljenega blaga malce odstopa. Zaradi tehničnega razvoja so možne kratkoročne spremembe oblike.

Ta vrsta bazena je primerna za vgradnjo v zemljo. Najbolj preprosto je, če montažo izvajata dve osebi. Približen čas montaže znaša, glede na različico izvedbe in velikost, nad 15 minut (brez pripravljalnih del za podnožje oz. polnjenje). Vodotesnost/kategorija: W0. EN 16582–1 / EN 16582–3. Pogoj za montažo bazena je ustrezna priprava lokacije postavitve. Ta lokacija mora biti popolnoma ploska in ravna. Podlaga mora biti stabilna tako, da lahko zdrži težo polnega bazena, neodvisno od vremenskih razmer. Dodatno je potrebno zagotoviti možnost, da lahko iztekajoča voda brez težav odteka brez, da bi pri tem prišlo do škode.

western-digital

Za napihovanje zračnega obroča služi velik zračni ventil, opremljen s protipovratno zaščito. Bazeni so opremljeni z navojnim izpraznjevalnim ventilom na zunanji strani, drug ventil s tlačnim zapiralom pa se nahaja na notranji strani bazenske folije. Montaža in razstavljanje sta hitra in enostavna.

Kartušna črpalka z zmogljivostjo 5.678 l/h bo poskrbela za filtracijo bazenske vode s kartušnim filtrom. Mrtve alge, listi, insekti in ostala nesnaga vam lahko povzročijo veliko nevšečnosti, zato je priporočljivo skrbeti za čistočo vode.

Za zapiranje priključka filtra uporabite zraven dobavljene zapiralne kapice. Za zapiranje odprtine jih stisnite v odprtino priključka filtra na notranji strani bazenske folije.

Pokrivalo in talna zaščitna ponjava zagotavljata dodatno zaščito in znižujeta onesnaženost bazena. Zraven dobavljena varnostna lestev vam ne zagotavlja samo udobne možnosti vstopa in izstopa, temveč z odstranljivimi stopnicami preprečuje tudi nedovoljen vstop v bazen.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

 • Bazen: Ø 549 × 122 cm
 • Vsebnost vode pri 80 % polnitvi: 20.647 l
 • Globina vode: 104 cm
 • Debelina folije na dnu: 0,50 mm
 • Debelina folije na steni: 0,64 mm
 • Debelina folije na zračnem obroču: 0,42 mm
 • Zmogljivost kartušne črpalke: 5.678 l/h
 • Priloženo: talna zaščitna ponjava; pokrivalo iz vinila; varnostna lestev s snemljivimi stopnicami
 • Mere paketa: 111×54×52 cm
 • Teža paketa: 66 kg

Garancija: 3 mesece; bazenska tehnika: 1 leto

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Želim spremembo cene:

Želim obvestilo o spremembi cene:

 • Da bi prejeli obvestilo, ko bo cena izdelka nižja nam pošljite sporočilo s povezavo ali imenom izdelka ter vašo telefonsko številko.
 • Sledite povezavi za kontakt z Nakupek.si


> Sporočite nam vaše želje in podatke s klikom tukaj <

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.