Jedilni stol MILA velvet siva

52.70 z DDV

Poštnina

Brezplačna dostava

6 - 8 tednov

Jedilni stol MILA velvet siva je odlična rešitev za kombiniranje v minimalističen ali industrijski stil prostora. Kombinacija sivega prešitega blaga s črnimi kovinskimi nogami ustvari eleganco in lahkotnost. Noge so prašno barvane s debelino profila 1,2 mm. Profiliran naslon omogoča optimalen položaj sedenja ter udobje. Prešiti vzorec pa okrepi tkanino oblazinjenja in ustvari dodatno eleganco.

Kuhinjski stol MILA velvet siva je narejen iz tkanine velvet, zaradi katere je izjemno mehek in prijeten na dotik. Material je izjemno praktičen ter enostaven za čiščenje. Tkanina velvet je ena izmed bolj kvalitetnih tkanin na trgu. Zaradi svoje goste tkanine zagotavlja, da se živalske dlake ne oprijemajo na površino. Na svetlobi spremeni odtenek ter ne vpija vode. Tkanina je eko prijazna ter prijazna do živali. Tkanina je sestavljena iz gostih, enakomernih rezanih vlaken.

Material:

– Velvet tkanina

– Kovinske noge prašno barvane 

Barva:

– Sivo blago

– Črne noge

Dimenzije:

– Višina celotnega stola: 88 cm

– Višina nogic: 48 cm

– Globina sedišča: 40 cm

– Širina sedišča: 44 cm

Estetsko pohištvo polepša vsak bivalni prostor.
S pohištvom in dekorativnimi izdelki lahko dnevno sobo spremenite v oazo dobrega počutja, jedilnico preobrazite v raj za gurmane, kuhinjo spremenite v dišečo pekarno in se v spalnici počutite, kot da bi spali na oblačku. Vsaka kopalnica lahko postane pravi spa center, v katerem se sprostite po napornem dnevu. Otroške sobe so lahko pravi igralni raj za vaše otroke, medtem ko se lahko na vrtu s pravo opremo počutite, kot da ste na dopustu. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na pohištvo vaše predsobe, ki bo z izžarevanjem domačnosti in dobrodošlice poskrbela za odlični prvi vtis.

Poštnina

Brezplačna dostava

Brand

Byhonor

SORODNI IZDELKI