Kavč ENOL

627.99 z DDV

Poštnina

Brezplačna dostava

Barva blaga

, , , , ,

Šifra: POHISTVO-40873 Kategorije: , , ,

Kavč ENOL se prilega v vsak dnevni prostor zaradi svojega modernega prešitega dizajna. Mehki nasloni za roke in blazine povečajo udobje uporabe. Ker ima hrbtno blazino obloženo s tkanino ga lahko postavite v katerokoli prostor na več načinov. Vsebuje dodatno ležišče, razstavi se pa zelo preprosto ter hitro. Posoda za posteljnino je dodatna prednost, ki bo prišla prav. 

Kavč ENOL je dobavljiv v več različnih barvah, iste nežne tkanine. Tkanina vsebuje debelo podlogo, ki ji daje volumen in zagotavlja visoko vzdržljivost. Okvir kavča je narejen iz masivnega lesa ter pohištvene plošče, vzmeten je z vzmeti tipa Bonell z debelino žice 2,4 mm in visokoelastične pene T30 debeline 3 cm. Noge so lesene ter odpira se s mehanizmom DL.

Material:

– Les

– Nežna tkanina

– Bonell vzmeti

– T30 pena

Barve:

– Bež

– Oranžna

– Modra

– Roza

– Zelena

– Siva

Dimenzije:

– Širina: 215 cm

– Višina: 100 cm

– Globina: 94 cm

– Dodatno ležišče: 152 x 190 cm

Estetsko pohištvo polepša vsak bivalni prostor.
S pohištvom in dekorativnimi izdelki lahko dnevno sobo spremenite v oazo dobrega počutja, jedilnico preobrazite v raj za gurmane, kuhinjo spremenite v dišečo pekarno in se v spalnici počutite, kot da bi spali na oblačku. Vsaka kopalnica lahko postane pravi spa center, v katerem se sprostite po napornem dnevu. Otroške sobe so lahko pravi igralni raj za vaše otroke, medtem ko se lahko na vrtu s pravo opremo počutite, kot da ste na dopustu. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na pohištvo vaše predsobe, ki bo z izžarevanjem domačnosti in dobrodošlice poskrbela za odlični prvi vtis.

Poštnina

Brezplačna dostava

Barva blaga

, , , , ,

Brand

Bellime Style

SORODNI IZDELKI