Kotna sedežna garnitura PUF

1,639.44 z DDV

Poštnina

Brezplačna dostava

Dimenzija

,

Kotna sedežna garnitura PUF je moderna garnitura, ki vam bo doprinesla občutek kot da ležite na oblakih. Zaradi svoje zaobljene oblike in modernih potez bo v vaš dnevni prostor vnesla veliko svežino ter sodobno vzdušje. Dekorativni šivi dodajo edinstven značaj, mehke naslonske blazine, polnjene s mehkimi vložki pa bodo poskrbele za udobje med vsakodnevnim počitkom. 

Kotna sedežna garnitura PUF ima močno konstrukcijo iz kombinacije lesa, iverne plošče ter vezane plošče. Ima plastične noge ter mehke hrbtne blazine s vložkom. Sedalni del je polnjen s peno in oblazinjenim pasom, kar vam omogoča da udobne zadremate po napornem dnevu. Vsebuje dodatno ležišče ter praktično posodo za posteljnino. Garnituri morate določiti levi ali desni kot.

Material:

– Pena

– Les

– DL mehanizem za dodatno ležišče

Dimenzije:

– Dodatno ležišče: 145 x 215 cm

– Š: 288 x V: 90 x G: 176 cm

– Višina sedeža: 44 cm

– Globina sedeža brez blazin: 86 cm

– Globina sedeža  z blazinami: 62 cm

Estetsko pohištvo polepša vsak bivalni prostor.
S pohištvom in dekorativnimi izdelki lahko dnevno sobo spremenite v oazo dobrega počutja, jedilnico preobrazite v raj za gurmane, kuhinjo spremenite v dišečo pekarno in se v spalnici počutite, kot da bi spali na oblačku. Vsaka kopalnica lahko postane pravi spa center, v katerem se sprostite po napornem dnevu. Otroške sobe so lahko pravi igralni raj za vaše otroke, medtem ko se lahko na vrtu s pravo opremo počutite, kot da ste na dopustu. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na pohištvo vaše predsobe, ki bo z izžarevanjem domačnosti in dobrodošlice poskrbela za odlični prvi vtis.

Poštnina

Brezplačna dostava

Dimenzija

,

Brand

Bellime System

SORODNI IZDELKI