Vrtni ležalnik Alfa Nardi | Prestižni ležalnik | Vrtni ležalniki | Ležalnik Alfa Nardi | HOTELSKA OPREMA

Ekstravagantne moderne oblike ležalnikov – Ležalnik Alfa | Nardi

Prestižni ležalnik Alfa Nardi | HOTELSKA OPREMA. Kakovostna izdelava sta garancija, da bo ležalnik dolgo služil svojemu namenu v hotelu, na vrtu, ob bazenu, v sauni.
Luksuzni ležalnik lahko naročite v poljubni barvi.
Blazina ni všteta v ceno in se jo naroči posebej.
Naročite lahko tudi senčno zaščito

Nakladalni ležalnik Alfa Nardi,

z rokonaslonom, v različnih barvah. Ležalnik Alfa je iz trpežnega pvc materiala. Ležalna površina je iz sintetičnega materiala. Hrbtni naslon ima 4 stopnje nastavitev. Podnožje ležalnika ima koleščke za lažji transport.

Višina ležalnika 30 cm, širina 71cm, višina hrbtnega naslona od tal max. 85 cm.
Ležalnik Alfa ima CATAS test. – Ležalnik primeren za profesionalno uporabo in javno uporabo

Zaradi poglobljenega iskanja najboljšega dizajna in kakovosti že več kot 30 let izdelujemo pohištvo iz smole za zunanjo uporabo, primerno tako za stanovanjske kot pogodbene prostore.

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednov

179.00 z DDV

Opis

Vrtni ležalnik Alfa Nardi

  • Višina v cm 85
  • Širina v cm 170/194,5
  • Globina v cm 71

Od dnevne sobe do jedilnice, balkona ali ob bazenu. Stole, naslanjače, tabureje, mize, zofe in ležalnike je mogoče mešati in kombinirati tako, da oblikujete svojo idealno konfiguracijo, ki ustreza vašim potrebam.

Zaradi poglobljenega iskanja najboljšega dizajna in kakovosti že več kot 30 let izdelujemo pohištvo iz smole za zunanjo uporabo, primerno tako za stanovanjske kot pogodbene prostore.

Oblikovanje. Sprostitev na prostem. Želja po skupnem preživljanju časa in uživanju v prostem času. Nardi je ambasador italijanskega sloga po vsem svetu.

Življenjski slog, sestavljen iz sonca, deljenja in majhnih vsakdanjih užitkov, ki se izraža skozi vesele barve in preproste oblike.

Danes so kupci, ki izberejo Nardi, lahko ponosni, da imajo italijanski izdelek z edinstvenim in izvirnim dizajnom, ki je funkcionalen in ustvarjen ob spoštovanju okolja.

Naše kolekcije so zasnovane tako, da ljudem olajšajo življenje: zato je značilen stil združen z izjemno odpornostjo in vzdržljivostjo.

Čistoča je danes bolj kot kdaj koli prej temeljna potreba.

Miza, stol ali ležalnik, ki ga je enostavno očistiti, je varno pohištvo za uporabo, lepo na pogled in vključuje preprosto rutinsko ali izredno vzdrževanje. 

Želite vedeti, zakaj so naši izdelki še posebej enostavni za čiščenje? Odkrijmo skupaj.

  • Površine našega zunanjega pohištva so gladke in neporozne, zato jih je enostavno oprati s katerim koli generičnim blagim milom.
  • Polipropilen je izjemno neprepusten za madeže in tekočine, kar olajša saniranje.
  • Linije, oblike in konstrukcijski detajli, ki so značilni za oblikovanje našega pohištva, omogočajo enostavno čiščenje brez trdovratnih usedlin umazanije.
  • Tudi pogosta uporaba nevtralnih detergentov ne vpliva na naše barve, ki so odporne na bledenje: zahvaljujoč vrhunskemu polipropilenu v masovni barvi (ne le pobarvanem na površini) so barve in polipropilen eno in isto.

Alfa

Teža izdelka
14 kg
Kosi ovoja filma
in volumen
17 pz
3041 mc
število kosov na paleti
17 pz
Zložljiva
da
Na voljo 3D model
da

Italijanski dizajn

Izdelki Nardi, ki jih je zasnoval Raffaello Galiotto in izdelani zaradi naših izkušenj, pridobljenih v več desetletjih, so prejeli mednarodna priznanja, kot so Adi Design Index, Red Dot Design Award, Good Design Award in Green Good Design Award.

Raffaello Galiotto

»Edini vidik mojega partnerstva z Nardi, ki ostaja nespremenjen, je navdušenje, s katerim se lotevam novih izzivov. Vse ostalo se nenehno razvija.”
Raffaello Galiotto je oblikovalec vseh izdelkov Nardi na Nakupek.si
Njegov pristop, ki združuje umetniško ozadje z zgodnjim zanimanjem za industrijsko oblikovanje, je namenjen vrednotenju posebnih lastnosti vsakega materiala, s projekti, ki povečujejo njihovo privlačnost in potencial proizvodnih procesov. Za Nardi je zasnoval več kot petdeset izdelkov, pri čemer je vedno znova presegel meje tehničnih možnosti, ki jih ponujajo plastični materiali.
Brand

Brand

Nardi

Dodatne informacije
Poštnina

14.85 €

Opomba

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtni ležalnik Alfa Nardi | Prestižni ležalnik | Vrtni ležalniki | Ležalnik Alfa Nardi | HOTELSKA OPREMA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Related products