Mi Robot Mop 2 Lite robotski sesalnik

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

199.90 z DDV

Opis
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite je nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva in vam pomaga maksimalno očistiti vaš dom ali pisarno.
  • Zahvaljujoč veliki kapaciteti baterije 2600 mAh bo robotski sesalnik svoje delo opravil neverjetno temeljito, zahvaljujoč tankemu ohišju, visokemu le 8,2 cm, Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite pokriva težje dostopna področja in se lahko izogne ​​tudi 20 mm ovire.
  • Ko je baterija izpraznjena, se bo sesalnik samodejno vrnil v osnovno enoto, da se napolni in nadaljuje z delovanjem tam, kjer je prenehal. Sesalna moč 2200Pa omogoča znatno povečanje natančnosti sesanja, ne glede na površino.
  • Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU pere površine z izjemno natančnostjo, tehnologija zvočnih vibracij pa izboljša učinkovitost brisanja. V kombinaciji z vodo, ki se napaja iz elektronsko krmiljenega rezervoarja, naprava učinkovito in učinkovito čisti tla, vsebuje pa tudi odstranljivo 450 ml visoko zmogljivo vrečko za prah.
  • S priklopom robotskega sesalnika na aplikacijo za pametne telefone Xiaomi Mi Home je mogoče daljinsko upravljati napravo, spremljati potek dela v realnem času, spreminjati načine in nastaviti urnike čiščenja, tudi ko niste doma. Poleg aplikacije Xiaomi Mi Home je Vacuum-Mop 2 Lite združljiv tudi z Google Now in Alexo.
  • Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite s skeniranjem površine ustvari natančen zemljevid okolja, samodejno zazna prostore in načrtuje pot ter tako zagotavlja visoko učinkovitost čiščenja.
  • Vgrajen spodnji ščit zagotavlja zaščito pred poškodbami med sesanjem in čiščenjem. Na voljo so 3 načini: čiščenje, brisanje in mešani način, med delovanjem pa je naprava zelo tiha.
Sesalna moč2200 PA
FunkcijeSesanje in mokro čiščenje
Teža3,1kg
Baterija in polnjenje2600mAh
Najvišja višina prepreke20mm
Posoda za prah450ml
Posoda za vodo270ml
Brezžična povezavaWI-Fi, Mi Home app in Android and iOS
Dimenzije350 x 350 x 81,3 mm
BarvaBela
Garancija12 mesecev

Spletna stran proizvajalcahttps://www.mi.com/global/product/mi-robot-vacuum-mop-2-lite/

Računalništvo in računalniška oprema ter vse za gaming room
Spletna trgovina z računalniško opremo Nakupek.si

Brand

Brand

XIAOMI

Dodatne informacije
Teža 5.0000 kg
Poštnina

6.85 €

Related products