Nakup na obroke preko spleta - Diners obroki

Nakup na obroke preko spleta – Diners obroki

Nakup na obroke preko spletaNakup na obroke preko spleta

Nakup na obroke preko spleta

Nakup na obroke preko spleta vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete.  Nakup na obroke preko spleta vam omogoča diners club in Meganakupek.si. Vaša kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupe na obroke in tako razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske. Število obrokov je odvisno od prodajnega mesta. Nakupi na obroke preko spleta z diners kartico imate možnost plačila do 36 obrokov.

Nova dimenzija nakupovanja na spletu – Diners obroki – Nakup na obroke preko spleta

Diners nakupi na obroke

+36
Nakupi na obroke tudi do 36 obrokov.

Nakup na obroke preko spleta s kreditno kartico

POVSEM BREZPLAČNO UŽIVAJTE V VSEH UGODNOSTIH.

SREČA VAS LAHKO ČAKA ZA NASLEDNJIM KLIKOM.
KARTICA DINERS CLUB PA TUDI – Nakup na obroke preko spleta – Diners obroki

Izpolnite prijavnico za kartico Diners Club in se nagradite. Članarino za prvo leto članstva vam namreč podarimo mi. Vi pa boste lahko opravili nakupe na obroke preko spleta in pri tem izkoristili številne popuste pri Meganakupek.

7500+

Pri nas se nakupi z Diners kartico vsakodnevno povečujejo

Članom Diners Cluba omogočamo kakovostne, varne in zanesljive spletne storitve. Brezplačna registracija v on-line storitve vam omogoča preprostejše dostopanje do informacij kadarkoli in kjerkoli.

80.000+

Zadovoljnih kupcev

Vedno na voljo, ker smo odprti 24h

+100000

Brez omejitve zneska

Pohištvo in oprema za dom je na voljo za nakupe z Diners kartico preko Activa vmesnika.

Nakup na obroke preko spleta – Diners obroki

Nakup na obroke preko spleta - Diners obroki IMOU spletna kamera Ranger2Nakup na obroke preko spleta vam v teh turbulentnih časih omogočajo, da si lahko privoščite vse tisto, kar si želite in potrebujete. Vaša kartica Diners Club vam ponuja možnost nakupe na obroke in tako razbremenitev vaših finančnih obveznosti na manjše zneske. Število obrokov je odvisno od prodajnega mesta.

Ker pa se zavedamo, da je 12 obrokov marsikdaj premalo, vam ponujamo storitev plačila do 36 obrokov. Prepričani smo, da vam bo to koristilo in vam olajšalo nakup v različnih življenjskih okoliščinah – pri nakupu zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov, koles, pohištva in podobnega.

Nakup na obroke preko spleta z vašo kartico Diners Club so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in PIN. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico.

Seznam prodajnih mest lahko najdete tukaj.

Edini dodatni strošek, ki ga plačate pri Nakup na obroke preko spleta od 2 do 12 obrokov, je strošek obroka v višini 1,00 EUR/obrok. Pri nakupih na 13 do 36 obrokov pa se poleg stroška obroka obračuna še strošek odobritve črpanja v skladu z veljavnim cenikom. Nakup na obroke preko spleta še nikoli ni bil bolj enostaven.

Kako lahko na svoji kartici vklopite storitev Nakup na obroke? Obrazec

Če ste izpolnili obrazec za aktiviranje storitve Nakup na obroke, ki ste ga prejeli po pošti skupaj z novo kartico Diners Club, lahko pričakujete kreditno pogodbo za storitev Nakup na obroke. Poslali vam bomo dva izvoda. Enega boste podpisanega vrnili v povratni kuverti, drugi ostane vam. Kreditna pogodba bo vsebovala tudi znesek odobrene porabe, namenjene nakupom na obroke.

Nakup na obroke preko spleta - Diners obroki

Kako se opravijo nakupi na obroke preko spleta?

Nakupi na obroke preko spleta se lahko opravijo, če ste aktivirali storitev Nakupi na obroke. Nakupi na obroke preko spleta s kartico Diners Club ponuja tudi Meganakupek (tehnično blago, pohištvo ). Prodajna mesta, na katerih je mogoče s kartico Diners Club kupovati na obroke, so poleg nalepke z logotipom Diners Club International navadno označena še z dodatno nalepko: Plačilo na obroke ali Plačilo na 24 obrokov. Več lahko preberete v rubriki obročni nakupi v Sloveniji.

Kam naj se obrnem za informacije o nahupih na obroke?

Za vsa dodatna vprašanja ali pomoč pri uporabi kreditne kartice se lahko obrnete na naš Svetovalni center za nakupi na obroke preko spleta na telefonsko številko 070473783 ali na elektronski naslov. Svetovalni center je dosegljiv od 8. in 17. ure vsak delovnik v tednu.

Kartica Diners Club je kartica z odloženim plačilom, ki omogoča tudi nakupe na obroke. Nakupi na obroke preko spleta

Pri pridobivanju dokumentacije za odobritev kartice Diners Club in odobritev limita lahko posredujete kot kreditni posrednik (trgovec) na svojem prodajnem mestu. Namen odobritve okvirnega kredita za nakup na obroke je izključno nakup na obroke prko spleta produktov ali storitev fizičnih oseb v okviru dejavnosti kreditnega posrednika (trgovca).

Vabimo vas, da postanete kreditni posrednik za Erste Card pri pridobivanju kartice Diners Club za svoje kupce! S tem svojim strankam olajšate nakup in jim omogočite obročno financiranje nakupov vaših produktov in storitev.

Prednosti kartice Diners Club z vidika kreditnega posrednika: 

 • povečanje obsega prodaje izdelkov in storitev kreditnega posrednika,
 • trgovec/posrednik ne nosi tveganj, ki so povezni s samo izdajo in uporabo kartice (neplačila, ipd.),
 • hitrejše izplačilo trgovcem/posrednikom,
 • minimalna dokumentacija,
 • minimalni obrok določi trgovec/posrednik,
 • odplačilna doba do 36 mesecev.
 • Nakup na obroke preko spleta

Prednosti uporabe kartice Diners Club:Nakupi na obroke preko spleta 

 • Fleksibilnost pri določanju limitov, omejitev je odvisna od kreditne sposobnosti posameznika,
 • limit brez pologa
 • dva, med seboj neodvisna limita: limit za enkratne nakupe in limit za obročne nakupe,
 • Nakupi na obroke preko spleta: možnost nakupa do 36 obrokov v Sloveniji in do 12 obrokov prek spleta in v tujini,
 • odobritev brez obiska poslovalnice podjetja Erste Card,
 • možnost koriščenja letaliških salonov.
 • Nakupi na obroke preko spleta – Diners obroki

Način odplačevanja za stranko

Odplačevanje obveznosti je možno preko UPN naloga na domači naslov ali kot e-račun, ki ga prejmete na svoje elektronski naslov.

Kdo je lahko imetnik kartice Diners Club:

Nakupi na obroke: FIZIČNE OSEBE:

Član Diners Cluba lahko postane vsaka polnoletna oseba, ki je državljan/ka oziroma rezident/ka Republike Slovenije, ima stalno ali začasno prebivališče na območju Republike Slovenije, ima redne prejemke ter izpolnjuje druge pogoje, ki jih določi izdajatelj. Ne glede na določila prejšnjega odstavka lahko Izdajatelj v članstvo sprejme tudi druge osebe v skladu s svojimi poslovnimi politikami.

Nakupi na obroke: PRAVNE OSEBE:

Vsaka pravna oseba, fizična oseba, ki opravlja samostojno dejavnost, ali drug gospodarski subjekt, ki samostojno nastopa v pravnem prometu (društvo, zavod, zadruga …), s sedežem v Republiki Sloveniji, ki je vpisan v sodni ali drug ustrezen register ter izpolnjuje druge zahteve, ki jih določi izdajatelj.
Imetnik kartice je lahko komitent katerekoli banke ali hranilnice.

Vse več stvari teče elektronsko, prek spleta. Tako ste lahko vedno na tekočem s svojo porabo in z računi, dejansko kadarkoli in kjerkoli. Zato vam brezplačno omogočamo varne in zanesljive on-line storitve.

VSTOP V ON-LINE SORITVE – Nakupi na obroke preko spleta

Več o on-line storitvah

Članom Diners Cluba omogočamo kakovostne, varne in zanesljive spletne storitve. Brezplačna registracija v on-line storitve vam omogoča preprostejše dostopanje do informacij kadarkoli in kjerkoli.

Na voljo so vam naslednje storitve:

 • Pregled porabe
 • Izpiski
 • Seznam prejetih plačil
 • Naročanje nagrad iz nagradnega programa
 • Varnostni SMS
 • Elektronski račun
 • Sprememba osebnih podatkov
 • Sprememba datuma zapadlosti računa

Pregled porabe

Pregled porabe vedno in povsod.
Kakšno je stanje na vašem računu, ali si res lahko privoščite nov nakup? Z brezplačno prijavo na varne spletne storitve vam omogočamo, da vedno in povsod preverite stanje na svoji kartici Diners Club. V on-line storitvah lahko poleg tega pregledujete tudi vse svoje prejšnje račune in stanje svojih nagradnih točk. Storitev Pregled porabe omogoča ločen prikaz transakcij osnovnega lastnika kartice in dodatnih družinskih članov.

Izpiski

V on-line storitvah so vam na voljo vaši mesečni izpiski oziroma računi. Izpiske lahko prenesete v obliki PDF (za ogled potrebujete Adobe Acrobat Reader) ali XML. Poleg vsakega izpiska so vam na voljo še informacije o številki računa ter datumu izdaje in njegovi zapadlosti.

Seznam plačil

V zavihku Plačila so z datumom in zneskom navedena vsa vaša plačila. Tako imate lahko vedno pregled nad svojimi plačili. Dejanski datum plačila je lahko različen od datuma plačila v on-line storitvah.

Nagradni program

Kartica Diners Club vas nagradi za vsak nakupi na obroke preko spleta. Za vsak evro porabe boste prejeli eno nagradno točko (1 EUR = 1 točka). Nagradne točke lahko kadarkoli izkoristite za različne privlačne nagrade iz našega nagradnega programa*. Za naročanje nagrad smo za vas pripravili preprost in varen spletni obrazec.

Nakup na obroke preko spleta - Diners obrokiVarnostno SMS-sporočilo

Varno ob vsakem nakupu.
Dodatna varnost ni nikoli odveč. Diners Club vam ob vsakem nakupu omogoča prejem varnostnega SMS-sporočila, ki vas obvesti o času in kraju nakupa ter višini zneska. SMS je informativne narave, je pa tudi varovalka ob morebitnem nenadzorovanem nakupovanju tuje osebe z vašo kartico. Kadar se to zgodi, takoj obvestite avtorizacijski center Erste Carda po številki (01) 5617 900, kjer bodo preverili, kaj se dogaja z vašo kartico. Telefonska številka avtorizacijskega centra je tudi del SMS-sporočila.
Za posredovanje informacije zaračunamo znesek po veljavnem ceniku.
*Nekateri POS-terminali ne omogočajo te storitve.

E-račun – Nakupi na obroke preko spleta – Diners obroki

Poslujte sodobno, do narave prijazno, brez papirja.
Mesečne račune, ki ste jih do zdaj prejemali na papirju, lahko v prihodnje varno in preprosto dobivate neposredno v spletno banko ali na elektronski naslov. Obvestilo o prejetju e-računa boste dobili po elektronski pošti in/ali kot SMS-sporočilo na svoj mobilni telefon. SMS-sporočilo boste prejemali ne glede na svojo izbiro mobilnega operaterja, od njega pa je odvisen odzivni čas. Storitev je brezplačna. Z aktivacijo e-računa vas nagradimo s 1.000 nagradnimi točkami. Več o E-računu

Sprememba osebnih podatkov

Poskrbite za točnost in sprotno sporočanje o spremembi svojih podatkov.
Spremembe so naša stalnica. Da bomo čim prej obveščeni o spremembam v vašem življenju – druga zaposlitev, sprememba naslova ali elektronskega naslova in telefonske številke –, nam lahko te preprosto sporočite kar prek varne povezave on-line storitev.

Sprememba datuma zapadlosti računa

Prilagodite si plačevanje računov.
Sami najbolje veste, kdaj je najboljši čas za poravnavo vaše mesečne porabe. Če si zaželite spremembo, lahko datum zapadlosti računa (8., 18., 28.) kadarkoli preprosto prilagodite svojim potrebam. Obstoječi datum zapadlosti računa pa lahko kadarkoli spremenite tudi sami. Na novo izbrani datum bo začel veljati z novim obračunskim obdobjem.
Sprememba datuma zapadlosti računa se obračuna po veljavnem ceniku.

Sprememba načina plačevanja – Po tem ko se opravi nakupi na obroke preko spleta

Nakup na obroke preko spleta

Preprosto in hitro lahko spremenite tudi način plačevanja. Najlažji nakup preko spleta je z kartico diners klub
Svoje obveznosti lahko poravnavate s položnico ali prek direktne bremenitve. Če želite svoje mesečne obveznosti plačevati na tak način, morate izpolniti Pooblastilo za odprtje direktne bremenitve in ga posredovati na Erste Card, d. o. o. (Služba podpore prodaje članstva), Dunajska 129, 1000 Ljubljana. Pooblastilo za direktno obremenitev sprejemamo zgolj original po pošti skupaj s kopijo dokazila o imetništvu transakcijskega računa.
Nakup na obroke preko spleta na Meganakupek ali Nakupek.si s kartico Diners klub

Bodite na tekočem in se prijavite na naše e-novičke

SREČA VAS LAHKO ČAKA ZA NASLEDNJIM KLIKOM.
KARTICA DINERS CLUB PA TUDI. Nakup na obroke preko spleta – Diners obroki

Za več informacij kako opraviti nakupe na obroke preko spleta nas kontaktirajte.

Delite s prijatelji