Namizni vrtalni stroj – NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TE-BD 750 E – Mizni vrtalni stroj – Vrtalnik

NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TE-BD 750 E

Einhell namizni vrtalni stroj

 • Namizni vrtalni stroj - Stebrični vrtalnik Einhell TC-BD 350 - Mizni vrtalni stroj - Vrtalnik

  NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TC-BD 63

  Brezstopenjsko nastavljiv nadzor hitrosti, nastavitev brez orodja

 • LCD zaslon za prikaz trenutne hitrosti
 • Hitro delujoča vpenjalna glava 1-16 mm za vse standardne velikosti svedrov
 • Vpenjalna glava MK2 za Morsejeve konusne nastavke
 • LED lučka za osvetlitev vrtalne mize
 • Umirjen in tih indukcijski motor
 • Prilagod. višine vrtalna miza s funkcijo nagiba in vrtenja ter širino zunanjosti.
 • Stikalo za izklop v sili in varnostna zaščita vretena za varnost uporabnikov
 • Enostavno nastavljiv omejevalnik globine za natančno vrtanje
 • Vrtalno vreteno s krogličnimi ležaji za dolgotrajno uporabo
 • 5 v zalogi:

  509.00 z DDV

  Opis

  NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TE-BD 750 E

  Einhell TE-BD 750 E namizni vrtalnik (750 W, 450 – 2500 vrt / min, indukcijski motor, neskončno nastavljiv nadzor hitrosti z LCD prikazom, hitro vpenjalna glava za svedre od 1 mm do 16 mm, s funkcijo nagiba in vrtenja)

  • Nastavljiva regulacija hitrosti, LCD prikaz.
  • Stikalo za zaustavitev v sili.
  • Nagibna in vrtljiva vrtalna miza.

  ” Einhell TE-BD 750 E namizni vrtalnik je močno orodje. Ima največjo moč 750 W , nadzor hitrosti vretena od 450 do 2500 vrt / min. Hitrost je nastavljiva – in brez potrebe po orodjih. Trenutna hitrost je vidljiva na LCD zaslonu. Udobno delovanje zagotavlja močen ,tihi indukcijski motor. Za montažo vseh svedrov, standardnih velikosti je hitrovpenjalna glava od 1 do 16 milimetrov. Poleg tega je vrtalni stroj opremljen z vtičnico MK2 za vrtalne konice Morse. Optimalne pogoje za vse želene postopke vrtanja zagotavljajo višinsko nastavljiva vrtalna miza s funkcijo nagiba in vrtenja, ki ima tudi podaljške. LED-lučka zagotavlja optimalno osvetlitev delovne mize. Vrtalno vreteno s krogličnimi ležaji zagotavlja dolgotrajno uporabo. Dodatno varnost zagotavlja stikalo za zaustavitev v sili in varnostno vreteno. Doseg je 152 milimetrov in največja globina vrtanja 80 milimetrov Napetost: 230 V ~ 50 Hz Moč: 750 W S2 15 min Število vrtljajev: 450 – 2.500 min-1 Nagib delovne površine: -45 ° do + 45 ° Nastavek vrtalnika: B16 Vpenjalna glava: ? 1 – 16 mm Priložena kapa MK2 Grlo: 152 mm Max. globina vrtanja: 80 mm LED luči LCD zaslon s prikazom in nastavitvijo hitrosti

  BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
  VRSTA STROJANAMIZNI
  ŠTEVILO VRTLJAJEV OD-DO1201-3000 VRT/MIN
  MOČ OD-DO501-999 W
  MOČ750 W
  ŠTEVILO VRTLJAJEV2500 VRT/MIN
  TEŽA44,4 KG

  Stebrni vrtalnik

  Stebrni vrtalnik je eden najbolj uporabnih stacionarnih strojev v delavnici. Informacije o njihovi množici aplikacij najdete tukaj!

  Tako ni poudarjena le natančnost vrtanja, temveč predvsem vsestranskost uporabe. Toda na kaj morate biti pozorni pri nakupu takšnega stroja in kaj lahko z njim počnete, razen zgolj vrtanja? Razložil bom najpomembnejše dejavnike, ki jih je treba upoštevati pri nakupu. Pokazal vam bom tudi, kako sami sestavite veliko vrtalno mizo s stop.

  Kaj lahko vrtate z namiznim vrtalnikom in svedrom?

  Seveda vrtalnik vrta luknje. Toda ali bi si mislili, da lahko vrtalnik za stebre spremenite v stacionarni brusilnik vretena ali z njim žagate ali polirate luknje? Z okroglo žično krtačo lahko celo odstranite rjo s kovinskih delov. Kasneje vam bom pokazal, kako to storiti!
  Standardno vrtanje s Namizni vrtalni stroji – Stebrični vrtalniki Einhell – Bosch – Mizni vrtalni stroji – Vrtalnikom ni samo hitrejše, ampak tudi natančnejše kot pri ročnem vrtalniku. Pri nekaterih modelih vrtalne mize ni mogoče premikati samo navzgor in navzdol, temveč tudi pod različnimi koti (radialno). Z nekaterimi domačimi dodatki so na voljo različne možnosti obdelave.
  Ampak začnimo na začetku.

  Na kaj morate biti pozorni pri nakupu?

  Kot pri skoraj vseh orodjih je odločilen namen. Velikost obdelovanca, ki ga je treba obdelati, in vprašanje njegovega materiala sta odločilna dejavnika, ki jih je treba upoštevati pri nakupu. Če pa ste bolj izdelovalec modelov, ne potrebujete 1,6 m visokega, 700 W vrtalnika s 24 vrtljaji na minuto in 400 V priključkom, temveč manjšo različico. Domači mojstri, ki delajo tako z lesom kot kovino in želijo preluknjati 5 mm ploščato železo, včasih pa tudi 100 mm leseni tram, se morajo odločiti za vrtalnik z zadostno močjo in razumno vpenjalno glavo.

  Regulacija hitrosti in zmogljivost – namizni vrtalnik

  Večina strojev kot so:  Namizni vrtalni stroji – Stebrični vrtalniki Einhell – Bosch – Mizni vrtalni stroji – Vrtalniki ima regulacijo hitrosti, ki jo nadzirajo različni stopničasti jermenici in z ustreznim klinastim jermenom. Preizkušen sistem, ki je v višji cenovni kategoriji, nadgrajen z brezstopenjskim digitalnim upravljanjem. Manjši kot je vrtalnik, večja mora biti hitrost. V primeru, da želite rezati nit, je pomembno tudi, da imate nizko hitrost. Konstantna hitrost je močno odvisna od moči motorja. Večja kot je moč, bolj enakomerna je hitrost. Hitrosti 120-2.500 vrt/min so standardne in zadostujejo za aplikacije DIY. Moč naj bo med 350 in 700 vatov.

  Brand

  Brand

  Einhell

  Dodatne informacije
  Poštnina

  9.9 €

  Opomba

  Mnenja (0)

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Namizni vrtalni stroj – NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TE-BD 750 E – Mizni vrtalni stroj – Vrtalnik”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.

  Related products