Namizni vrtalni stroj – NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TE-BD 750 E – Mizni vrtalni stroj – Vrtalnik

509.00 z DDV

Poštnina

9.9 €

Opomba

NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TE-BD 750 E

Einhell namizni vrtalni stroj

 • Namizni vrtalni stroj - Stebrični vrtalnik Einhell TC-BD 350 - Mizni vrtalni stroj - Vrtalnik

  NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TC-BD 63

  Brezstopenjsko nastavljiv nadzor hitrosti, nastavitev brez orodja

 • LCD zaslon za prikaz trenutne hitrosti
 • Hitro delujoča vpenjalna glava 1-16 mm za vse standardne velikosti svedrov
 • Vpenjalna glava MK2 za Morsejeve konusne nastavke
 • LED lučka za osvetlitev vrtalne mize
 • Umirjen in tih indukcijski motor
 • Prilagod. višine vrtalna miza s funkcijo nagiba in vrtenja ter širino zunanjosti.
 • Stikalo za izklop v sili in varnostna zaščita vretena za varnost uporabnikov
 • Enostavno nastavljiv omejevalnik globine za natančno vrtanje
 • Vrtalno vreteno s krogličnimi ležaji za dolgotrajno uporabo
 • 3 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

  NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TE-BD 750 E

  Einhell TE-BD 750 E namizni vrtalnik (750 W, 450 – 2500 vrt / min, indukcijski motor, neskončno nastavljiv nadzor hitrosti z LCD prikazom, hitro vpenjalna glava za svedre od 1 mm do 16 mm, s funkcijo nagiba in vrtenja)

  • Nastavljiva regulacija hitrosti, LCD prikaz.
  • Stikalo za zaustavitev v sili.
  • Nagibna in vrtljiva vrtalna miza.

  ” Einhell TE-BD 750 E namizni vrtalnik je močno orodje. Ima največjo moč 750 W , nadzor hitrosti vretena od 450 do 2500 vrt / min. Hitrost je nastavljiva – in brez potrebe po orodjih. Trenutna hitrost je vidljiva na LCD zaslonu. Udobno delovanje zagotavlja močen ,tihi indukcijski motor. Za montažo vseh svedrov, standardnih velikosti je hitrovpenjalna glava od 1 do 16 milimetrov. Poleg tega je vrtalni stroj opremljen z vtičnico MK2 za vrtalne konice Morse. Optimalne pogoje za vse želene postopke vrtanja zagotavljajo višinsko nastavljiva vrtalna miza s funkcijo nagiba in vrtenja, ki ima tudi podaljške. LED-lučka zagotavlja optimalno osvetlitev delovne mize. Vrtalno vreteno s krogličnimi ležaji zagotavlja dolgotrajno uporabo. Dodatno varnost zagotavlja stikalo za zaustavitev v sili in varnostno vreteno. Doseg je 152 milimetrov in največja globina vrtanja 80 milimetrov Napetost: 230 V ~ 50 Hz Moč: 750 W S2 15 min Število vrtljajev: 450 – 2.500 min-1 Nagib delovne površine: -45 ° do + 45 ° Nastavek vrtalnika: B16 Vpenjalna glava: ? 1 – 16 mm Priložena kapa MK2 Grlo: 152 mm Max. globina vrtanja: 80 mm LED luči LCD zaslon s prikazom in nastavitvijo hitrosti

  BLAGOVNA ZNAMKAEINHELL
  VRSTA STROJANAMIZNI
  ŠTEVILO VRTLJAJEV OD-DO1201-3000 VRT/MIN
  MOČ OD-DO501-999 W
  MOČ750 W
  ŠTEVILO VRTLJAJEV2500 VRT/MIN
  TEŽA44,4 KG

  Stebrni vrtalnik

  Stebrni vrtalnik je eden najbolj uporabnih stacionarnih strojev v delavnici. Informacije o njihovi množici aplikacij najdete tukaj!

  Tako ni poudarjena le natančnost vrtanja, temveč predvsem vsestranskost uporabe. Toda na kaj morate biti pozorni pri nakupu takšnega stroja in kaj lahko z njim počnete, razen zgolj vrtanja? Razložil bom najpomembnejše dejavnike, ki jih je treba upoštevati pri nakupu. Pokazal vam bom tudi, kako sami sestavite veliko vrtalno mizo s stop.

  Kaj lahko vrtate z namiznim vrtalnikom in svedrom?

  Seveda vrtalnik vrta luknje. Toda ali bi si mislili, da lahko vrtalnik za stebre spremenite v stacionarni brusilnik vretena ali z njim žagate ali polirate luknje? Z okroglo žično krtačo lahko celo odstranite rjo s kovinskih delov. Kasneje vam bom pokazal, kako to storiti!
  Standardno vrtanje s Namizni vrtalni stroji – Stebrični vrtalniki Einhell – Bosch – Mizni vrtalni stroji – Vrtalnikom ni samo hitrejše, ampak tudi natančnejše kot pri ročnem vrtalniku. Pri nekaterih modelih vrtalne mize ni mogoče premikati samo navzgor in navzdol, temveč tudi pod različnimi koti (radialno). Z nekaterimi domačimi dodatki so na voljo različne možnosti obdelave.
  Ampak začnimo na začetku.

  Na kaj morate biti pozorni pri nakupu?

  Kot pri skoraj vseh orodjih je odločilen namen. Velikost obdelovanca, ki ga je treba obdelati, in vprašanje njegovega materiala sta odločilna dejavnika, ki jih je treba upoštevati pri nakupu. Če pa ste bolj izdelovalec modelov, ne potrebujete 1,6 m visokega, 700 W vrtalnika s 24 vrtljaji na minuto in 400 V priključkom, temveč manjšo različico. Domači mojstri, ki delajo tako z lesom kot kovino in želijo preluknjati 5 mm ploščato železo, včasih pa tudi 100 mm leseni tram, se morajo odločiti za vrtalnik z zadostno močjo in razumno vpenjalno glavo.

  Regulacija hitrosti in zmogljivost – namizni vrtalnik

  Večina strojev kot so:  Namizni vrtalni stroji – Stebrični vrtalniki Einhell – Bosch – Mizni vrtalni stroji – Vrtalniki ima regulacijo hitrosti, ki jo nadzirajo različni stopničasti jermenici in z ustreznim klinastim jermenom. Preizkušen sistem, ki je v višji cenovni kategoriji, nadgrajen z brezstopenjskim digitalnim upravljanjem. Manjši kot je vrtalnik, večja mora biti hitrost. V primeru, da želite rezati nit, je pomembno tudi, da imate nizko hitrost. Konstantna hitrost je močno odvisna od moči motorja. Večja kot je moč, bolj enakomerna je hitrost. Hitrosti 120-2.500 vrt/min so standardne in zadostujejo za aplikacije DIY. Moč naj bo med 350 in 700 vatov.

  Poštnina

  9.9 €

  Opomba

  Brand

  Einhell

  0 reviews
  0
  0
  0
  0
  0

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Namizni vrtalni stroj – NAMIZNI VRTALNI STROJ EINHELL TE-BD 750 E – Mizni vrtalni stroj – Vrtalnik”

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

  Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

  Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

  Načini plačila

  • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
   Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

   Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
   Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

   Mastercard - Visa - Maestro

   Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

    V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

  • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
  • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
  • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

   Nakupi na obroke:

  • Summit Leasing
  • Diners Club
  • Leanpay
  • Visa
  • Master Card
  • Nlb

  V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

  Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

  Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

  Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

  Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

  Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

  Načini dostave

  1. DOSTAVA:

  • 4,85 € za paketno pošiljko
  • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
  • 40,00 € za pošiljko na paleti.
  • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
  • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

  Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

  2. OSEBNI PREVZEM:
  Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

  Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

  1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
  2. 2.
   Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
  3. 3.
   Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
  4. 4.
   V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

  Kontakt

  Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

   Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

   [/vc_row]
   Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
   Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

   1. USKLADITEV TERMINA

   Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

   2. DOLOČITEV URE PRIHODA

   Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

   3. DOSTAVA

   Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

   4. MONTAŽA

   Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

   Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

   5. ČISTOČA

   Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

   6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

   Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

   Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

   SORODNI IZDELKI