Napihljiva vreča za na plažo ComzyLine-ComzyBag

ComzyLine napihljiva vreča ComzyBag, Modra|Črna|Roza

Originalna napihljiva vreča ComzyBag z edinstvenim načinom polnjenja je za uporabo pripravljena v le nekaj sekundah, enako hitro pa jo boste tudi pospravili. Idealna je za počitek in sproščanje doma, na plaži, v naravi, na potovanjih itd. Izdelana je iz trpežnega materiala, ki omogoča dolgotrajno zanesljivo uporabo.

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

58.95 z DDV

Šifra: Napihljiva vreča za na plažo ComzyLine-ComzyBag Kategorija:
Opis

Originalna napihljiva vreča za sprostitev na plaži

ComzyBag je originalna napihljiva vreča za relaksacijo. Je udoben fotelj, ki je z zrakom napolnjen v le nekaj sekundah, saj ga zaznamuje edinstven način napihovanja. Po uporabi je prav tako hitro pripravljen tudi za pospravljanje – shranite ga v praktično torbico, ki jo lahko vzamete s seboj, kamorkoli se odpravljate.

Napihljiva vreča za na plažo

ComzyBag je originalna napihljiva vreča za relaksacijo

ComzyBag je idealen pripomoček ob vseh dejavnostih na prostem, kot so kampiranje, sončenje, potovanja, festivali, sproščanje v parku, pikniki itd. Izdelan je iz lahkega, izjemno odpornega ter trajnega materiala, ki bo poskrbel za dolgotrajno zanesljivo uporabo

Originalna napihljiva vreča za na plažo

Udobje v trenutku

Ta preprosta sedalna vreča se napihne v zgolj nekaj trenutkih – z odprtim zajemom s potegom skozi zrak. Ko je vreča dovolj napolnjena, se zajem zapre z zaponko. V trenutku je vreča tudi pospravljena. Enostavne odpnete zaponko in navijete ComzyBag v rolo – in vreča je pripravljena za pospravljanje v priročno vrečko.

S svojim udobjem ter preprostostjo je ComzyBag idealen za užitke doma, saj je lahko vaš stol, postelja ali kavč. Nepogrešljiv bo za udobno sončenje na plaži ali sproščanje v naravi. Je kompakten in lahek, zato je izredno uporaben tudi na potovanjih, vaš rešitelj bo med dolgotrajnim čakanjem na železniških postajah ali letališčih it., predstavlja pa tudi izjemno priročno rešitev za relaksacijo v parku.

Originalna napihljiva vreča za sprostitev  ComzyBag je originalna napihljiva vreča za relaksacijo. Je udoben fotelj, ki je z zrakom napolnjen v le nekaj sekundah, saj ga zaznamuje edinstven način napihovanja. Po uporabi je prav tako hitro pripravljen tudi za pospravljanje – shranite ga v praktično torbico, ki jo lahko vzamete s seboj, kamorkoli se odpravljate.  ComzyBag je idealen pripomoček ob vseh dejavnostih na prostem, kot so kampiranje, sončenje, potovanja, festivali, sproščanje v parku, pikniki itd. Izdelan je iz lahkega, izjemno odpornega ter trajnega materiala, ki bo poskrbel za dolgotrajno zanesljivo uporabo. 	 western-digital Udobje v trenutku  Ta preprosta sedalna vreča se napihne v zgolj nekaj trenutkih – z odprtim zajemom s potegom skozi zrak. Ko je vreča dovolj napolnjena, se zajem zapre z zaponko. V trenutku je vreča tudi pospravljena. Enostavne odpnete zaponko in navijete ComzyBag v rolo – in vreča je pripravljena za pospravljanje v priročno vrečko.  S svojim udobjem ter preprostostjo je ComzyBag idealen za užitke doma, saj je lahko vaš stol, postelja ali kavč. Nepogrešljiv bo za udobno sončenje na plaži ali sproščanje v naravi. Je kompakten in lahek, zato je izredno uporaben tudi na potovanjih, vaš rešitelj bo med dolgotrajnim čakanjem na železniških postajah ali letališčih it., predstavlja pa tudi izjemno priročno rešitev za relaksacijo v parku

Dodatne informacije
Poštnina

9.9 €

Opomba

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Napihljiva vreča za na plažo ComzyLine-ComzyBag”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Related products