Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Število izdelkov v kategoriji : 2

Mreža  Seznam 

Padajoče
 1. Ratan vrtna garnitura | jedilna miza + 8 stolov XXL - Set črna

  Ratan vrtna garnitura | jedilna miza + 8 stolov XXL - Set

  Ratan vrtna garnitura | jedilna miza + 8 stolov XXL - Set

  Ta ekskluzivna vrtna garnitura Swing & Harmonie® znamke je narejena iz polyratana. Vrtna garnitura je idealna za večjo družbo saj je namenjena za osem ljudi.  Vrtna garnitura je zelo odporna na vremenske vplive, enostavna za čiščenje in odporna na vročino, mraz, klor in slano vodo.
  Miza je zavarovana s paneli kaljenega stekla in je idealna za večje družinsko kosilo. Blazine za sedeže je mogoče očistiti hitro in preprosto zahvaljujoč odstranljivim pralnim prevlekam.
  Izraz polyratan je kombinacija polietilena in ratana. Zaradi kvalitetne sestave iz visoko odpornih umetnih vlaken in ratana se leta in leta uporabe te vrtne garniture skoraj ne poznajo.
  Za razliko od tradicionalnih ratana se trakovi iz katerih  je sedežna vrtna garnitura ročno pletena na prašno lakirano ogrodje ne cepijo in je UV odporna in tudi zelo robustna.

  Tukaj lahko preverite vso našo ponudbo vrtnih sedežnih garnitur (klik klik)

  Preberi več
  699,00 €
 2. Garnitura za dve osebi s senco

  LOUNGE GARNITURA tkanina polietilen (PE) jeklo | Garnitura za dve osebi s senco

  AMBIA GARDEN: Lounge garnitura

  Spremenite svojo teraso v kotiček, kjer se boste lahko družili in sprostili. Topli meseci, ki prihajajo, so kot nalašč za to. Pripravite okusne prigrizke in osvežilne pijače ter se udobno namestite.
  Izberite garnituro, ki se bo lepo ujela s slogom vašega doma in dvorišča.

  Del blagovne znamke Ambia Garden je lounge garnitura.
  Navdušila vas bo s svojo funkcionalnostjo, očaral pa vas bo tudi eleganten dizajn. Garnitura je izdelana iz kakovostnih materialov. Pleten videz jo naredi moderno in atraktivno. Če se želite skriti pred soncem, vam je na voljo praktična platnena streha.

  Lounge garnituro sestavljata 2 fotelja, med katerima je praktična miza z omarico ter platnena streha, ki jo lahko po želji odstranite.

  Dimenzije: 175x152(65)x80 cm

  Preberi več
  690,00 €

Število izdelkov v kategoriji : 2

Mreža  Seznam 

Padajoče