Omarica pod umivalnikom BUBA 2 60D 2P

256.84 z DDV

Poštnina

Brezplačna dostava

4-7 tednov

Kopalniški blok BUBA je možno naročiti v kompletu (kopalniški bloki BUBA) ali pa po posameznih elementih po vaši izbiri. 

Omarica pod umivalnikom BUBA 2 60D 2P je sodobna in elegantna omarica za vašo kopalnico. Narejena je iz kvalitetnih materialov in ima visoko odpornost na praske, tekočine in obrabo.

Kopalniški element ima mehko zapiranje. Omarica je primerna za namestitev nadpultnega umivalnika. Omarica NE vsebuje umivalnika.

Dimenzije:

– D: 60 x G: 46 x V: 53 cm

Material:

– Laminirana plošča 16 mm / MDF

Barve:

– Hrast / bela visoki sijaj

Estetsko pohištvo polepša vsak bivalni prostor.
S pohištvom in dekorativnimi izdelki lahko dnevno sobo spremenite v oazo dobrega počutja, jedilnico preobrazite v raj za gurmane, kuhinjo spremenite v dišečo pekarno in se v spalnici počutite, kot da bi spali na oblačku. Vsaka kopalnica lahko postane pravi spa center, v katerem se sprostite po napornem dnevu. Otroške sobe so lahko pravi igralni raj za vaše otroke, medtem ko se lahko na vrtu s pravo opremo počutite, kot da ste na dopustu. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na pohištvo vaše predsobe, ki bo z izžarevanjem domačnosti in dobrodošlice poskrbela za odlični prvi vtis.

Poštnina

Brezplačna dostava

Brand

OKModern

SORODNI IZDELKI