Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Otroške mizice in otroški stolčki

Otroške mizice in otroški stolčki

Otroška mizica

Otroška domišljija preprosto ne pozna meja. Ravno zato otroci radi ustvarjajo, za kar seveda potrebujejo tudi primeren prostor. Jedilna miza pogosto ni najbolj praktična za otroško ustvarjanje, zato lahko otroški kotiček ali sobico opremite s praktično otroško mizico. Velikost otroške mizice, ki je del blagovne znamke My Baby Lou, je  prilagojena velikosti otrok. Poleg tega ima tudi praktični predal, v katerega lahko otroci pospravijo barvice, voščenke, pisan papir in ostali ustvarjalni material. Na strani je prostor, kamor lahko namestite rolo papirja in tako ne bo nikoli zmanjkalo podlage za ustvarjanje. Otroci bodo navdušeni! Mizica je del čudovite linije Star in se lepo ujema z ostalim pohištvom Star. Dimenzije:60x67x48 cm

 
 
 

Otroški stol STAR

S prihodom novega družinskega člana, se prične tudi urejanje otroške sobice ali kotička.

Izberite kakovostno opremo - posteljico, stole, previjalno mizo ter omare, regale in skrinje. 
 
Otroški stol Star je del blagovne znamke My Baby Lou. Izdelan je iz kakovostnih materialov. Čudovito se ujame z ostalim pohištvom iz enake linije. Odlikuje ga zelo lep, dovršen in moderen dizajn.
Zraven lahko postavite tudi otroško mizico in pripravite ustvarjalni kotiček za vašega otroka.
 
Dimenzije: 29,5x29,7x52,5 cm
 

Otroška miza, dva stola in klop za otroško čajanko ali igranje - My Baby Lou Priročna otroška miza z dvema stoloma in klopjo v beli barvi se lepo vklopi z ostalim pohištvom v otroški sobi. Otroci jo lahko uporabljajo za različne namene, pa naj bo to za naslednjo čajanko ali ko se igrajo s kockami in sestavljankami. Za to otroško mizo lahko vaš otrok nariše svoje prve risbice in naredi prve oblike iz plastelina. Ker je miza prevlečena z zaščitno barvo je enostavna za čišenje. Tako miza kot stola in klop so izdelani iz stabilnega in trpežnega lesa bukve. Pohištvo je mogoče sestaviti hitro zahvaljujoč navodilom za montažo.Ves potrebni materijal je vključen v dobavi.

Otroška sedežna garnitura z mizico, stolčki in klopjo

S to otroško mizico blagovne znamke MY BABY LOU, bo vaš malček dobil svoj prostor pod soncem. Set je sestavljen iz: 1 mize, 2 stolčkov in 1 klopi. Garnitura je izdelana iz kakovostnega lesa, prebarvana z belo barvo in bo vašemu malemu korenjaku nudila obilo zadovoljstva. Vaši otroci, stari več kot 3 leta, se bodo s to garnituro odlično zabavali.

Skrinja za igrače

S prihodom novega družinskega člana, se prične tudi urejanje otroške sobice ali kotička.

Izberite kakovostno opremo - posteljico, previjalno mizo ter omare, regale in skrinje. Slednje so popolne za shranjevanje igrač. 
 
Del blagovne znamke My Baby Lou je skrinja za igrače Star, ki se bo lepo ujela z regalom iz iste linije.
Izdelana je iz kakovostnih materialov, odlikuje pa jo dovršen, moderen dizajn.
Ponuja veliko prostora za shranjevanje igrač v vseh obdobjih odraščanja vašega malčka.
 
Dimenzije: 60x30x47 cm
Prostornina: 45 L
Ogled izdelkov