BALL TRACK SPACERAIL RAVEN 5 97 X 37 X 44 CM-IKO 8537

49.99 z DDV

Poštnina

3.85 €

2 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Mislite, da ste zadeli še
eno dolgočasno uganko ali gradnike? Oh ne … Nič ne more biti dlje od resnice … Spacerail je nekaj, česar še niste videli. Ali se imenujete izvirna oseba? Super! Sprejmite izziv in sestavite svojo stezo z žogico!

Kako deluje.

Celotna konstrukcija je izdelana iz kovine, plastike in ribiške vrvice. Z združevanjem vseh elementov na koncu dobite ogromno stezo, po kateri potujejo kovinske kroglice. Enega za drugim drsijo skozi zanke, dokler ne pridejo do dvigala, ki jih popelje na sam vrh zgradbe, kjer se zabava začne znova. Spacerail je 3D sestavljanka, ki bo spodbudila vašo ustvarjalnost, saj lahko sestavljate strukture, kot se vam zdi primerno, ne sledite nujno korakom v navodilih.

Popolna družinska zabava

Strastna, zasvojljiva zabava za otroke, najstnike in odrasle. Popolnoma razvija prostorsko domišljijo. Združuje elemente ustvarjalnega dela z ročnimi spretnostmi. Komplet je kot nalašč za darilo. Sestavljen predmet lahko postane nenavaden okras prostora, pa tudi začetek zbirke.

Tehnični podatki:

– Stopnja: 5 od 9

– Dolžina proge po zlaganju: 32000 mm (32 metrov)

– Dimenzije: 97 x 37 x 44 cm

– Dimenzije embalaže: 36x45x8cm

– Število jeklenih kroglic: 6

– Težavnostna stopnja: Srednja

– Predviden čas montaže: 7-8h

Starost: težavnost od 15 let dalje

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

Brand

IKON

SORODNI IZDELKI