Bruggy BL brez krtačk 1:10XL – RTR | DF-3173

354.95 z DDV

Poštnina

3.85 €

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

Močna, močnejša, XL-Line!

Dosledno premišljena … za vse, ki se niso mogli odločiti med okretnim buggyjem in izjemno terenskim tovornjakom, imamo zdaj rešitev.

Novi TW-1 Truggy. Mešanico buggyja in tovornjaka odlikujejo žgečkljivost in zelo stabilna vodljivost na cesti ter terenske zmogljivosti.

Medosna razdalja ustreza modelom v merilu 1:10XL, vendar je koloteka nekoliko razširjena.

Linija 1:10XL – Ti modeli so namenjeni vsem, ki jim zgolj stabilna vožnja ni dovolj. Kot nakazuje oznaka XL, ne gre za čistokrvni model v merilu 1/10, temveč so bili uporabljeni visokokakovostni deli iz modelov v merilu 1/8, da bi zagotovili kar največjo trdnost. Dodatno 2,5-milimetrsko aluminijasto podvozje v oranžni barvi podjetja df Models je v kombinaciji s pripadajočim zgornjim krovom skoraj neuničljivo. Dodatne aluminijaste krmilne ročice, amortizerji iz aluminijastih delov, nastavljiv nagib/sled ter številne druge novosti so rezultat večletnega nadaljnjega razvoja te serije modelov.

Integriran, vodoodporen sistem motorja in regulatorja, vgrajen menjalnik skupaj z zmogljivim 9-kilogramskim servo krmiljenjem s kovinskim menjalnikom pa te modele delajo nepremagljive!

Želite dirkati s polnim plinom po neasfaltiranem terenu? Želite skakati? Z modelom XL-Line nič od tega ni težava, brezkrtačni motor 3421kv pospeši model do hitrosti približno 60 km/h, s 3S LiPo pa je mogoče delovanje s hitrostjo več kot 70 km/h!

Obseg dobave:

 

RC Truggy RTR

2,4 GHz daljinski upravljalnik3421kv brezkrtačni motor

50A brezkrtačni regulatorServo s kovinskim menjalnikomLiPo pogonska baterija – 7,4 V – 3200 mAh

Polnilec LI-PO

 

Tehnični podatki:Mejnik: 1:10XLPogon: 4WD –

Dolžina: 500 mm

Širina: 340 mm

Višina: 190 mm

Medosna razdalja: 303 mm

Pnevmatike: 130×65 mm

Hitrost: do 70 km/h

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

Brand

DF-MODELS

SORODNI IZDELKI