DF-4J XXL Crawler – vitle/led 2023 – CAMO/MASKIRNI – RTR | št.3119

299.99 z DDV

Poštnina

3.85 €

1 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Preizkušeni goseničarji DF-4J so zdaj opremljeni z ALU-CHASSIS STOPNJAMI za še večjo stabilnost!

Pnevmatike XXL monster crawler, izjemna oddaljenost od tal in ogromen hod vzmetenja so značilnosti goseničarja DF-4J.

Izdaja 2023 je opremljena s posebnim krmilnikom za goseničarje, združljivim z LiPo, in posebnim motorjem za goseničarje. Trdne osi s kovinskimi zaporami diferenciala kljubujejo vsakršnemu terenu in omogočajo najbolj nemogoče terenske manevre. Robustni aluminijasti nosilci karoserije, ki so zdaj dodatno ojačani z aluminijastimi profili, dajejo modelu dodatno togost. Amortizerji z oljnim tlakom in aluminijastimi deli zagotavljajo modelu ustrezno vzmetenje. Dvostopenjski menjalnik, ki ga je mogoče prestavljati z daljinskim upravljalnikom, omogoča hitro vožnjo ali zelo počasno plazenje. Z dvojno stopnjo na daljinskem upravljalniku je mogoče brezstopenjsko nastaviti tudi najvišjo hitrost od 0 do 100 %. Servo krmilni mehanizem s kovinskimi zobniki usmerja vaš model natančno tja, kamor želite. Vgrajeno NOVO LED-razsvetljavo s smerniki, zavornimi lučmi itd. lahko preklapljate tudi s 5-kanalnim daljinskim upravljalnikom. Kabelski vitel z jeklenim kablom, ki je vgrajen v posebnem modelu, lahko prav tako upravljate z daljinskim upravljalnikom (naprej/nazaj). Številna dodatna oprema (na voljo po želji), kot je krmiljenje vseh koles, omogoča veliko možnosti za prilagajanje in prilagajanje modela.

Številna dodatna oprema (na voljo po želji), kot je krmiljenje vseh koles, omogoča veliko možnosti za prilagajanje in prilagajanje modela. Model je pripravljen za vožnjo in je opremljen s 5-kanalnim 2,4 GHz daljinskim upravljalnikom, baterijo NiMH in omrežnim polnilnikom. Z modelom DF-4J je mogoče voziti več kot 60 minut.

 

 Obseg dobave:

RC goseničar RTR

2,4 GHz 5-kanalni daljinski upravljalnik

pogonska baterija NiMH – 7,2 V – 1800 mAh

polnilec

Tehnični podatki:

Merilo: 1:10XXL RTR

Pogon: 4WD s ščetkami – 2-stopenjski menjalnik

Dolžina: 560 mm

Širina: 305 mm

Višina: 287 mm

Medosna razdalja: 340 mm

Pnevmatike: 125×52 mm

Značilnosti: LED-osvetlitev, kabelski vitel, možnost napajanja z LiPo

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

Brand

DF-MODELS

SORODNI IZDELKI