Dron SkyWatcher EasyFly – RTF | št.9480

69.99 z DDV

Poštnina

3.85 €

2 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Kvadrokopter za zabavo brez veliko narobe! Do 16 minut letenja, samodejni vzlet in pristanek ter stabilizacija višine so izjemne funkcije novega SkyWatcher EasyFly iz DF Models.

Z modelom se lahko zabavate na zelo dolgih letih, zahvaljujoč času letenja do 16 minut. Na voljo so tri stopnje hitrosti (100/60/40 %), med katerimi lahko izbirate glede na vaše sposobnosti in uporabo. Sistem za samodejno vzletanje in pristajanje se aktivira s pritiskom na gumb. Samodejno zadrževanje višine naredi letenje otročje lahko! Robustna struktura modela v povezavi s kontaktorji fleksibilnega rotorja pomaga preprečiti poškodbe v primeru napak pri letu. LED diode in funkcija obračanja za 360° dopolnjujejo model.

 

Obseg dobave:
RC kvadrokopter (dron)
2,4 GHz daljinski upravljalnik
LiPo baterija 3,7 voltov – 1600mAh
USB polnilni kabel
Navodila (SLO,D, ENG, ES, IT, FR)

Tehnični podatki:
Pogon: 4x brušen
Dolžina: 290 mm
Širina: 305 mm
Višina: 75 mm
Premer: 410 mm
Teža: cca 170g

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

Brand

DF-MODELS

SORODNI IZDELKI