MOTORNI ČOLN DOUBLE HORSE 7011- RTR-RUMENO/RDEČ 2,4GHz

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

64.95 z DDV

Opis

Opis izdelka

Model je okreten in hiter zaradi vgrajenega motorja, ki omogoča pospeševanje tudi do hitrosti 30 km / h! Model je izdelan iz visokokakovostnih materialov in kovin, pogonskih prenosnih elementov. Previdnost je bila tudi pri podrobnostih, zaradi katerih je čoln videti zelo estetsko. Posebej velja opozoriti na zelo natančen in estetski dizajn trupa. Njegova edinstvena zasnova daje modelu realističen videz.

Tehnična inovacija, ki jo je uvedel Double Horse, in velika prednost njihovih modelov, je hkrati varnostni sistem, ki ščiti pred “suhim” zagonom motorja. Če modela ni v vodi, se motorji ne bodo zagnali! Model ima vgrajeno zaščito, ki motorje izklopi, potem ko jih odstranite iz vode.

Manevriranje in hitrost čolna bi lahko v celoti izkusili na ogromnih rezervoarjih vode. Motorni čoln je enostaven za upravljanje in je videti izvrstno. Motorni čoln je krmiljen z dvokanalnim (plin in zavoj), profesionalnim in popolnoma proporcionalnim daljinskim upravljalnikom, ki deluje na frekvenci 2,4GHz, doseg pa lahko doseže do 100m! Model se polni prek polnilnika, ki je vključen v komplet. Plovilo je opremljeno s sodobno baterijo LiPo 7.4V z zmogljivostjo 650mAh, ki omogoča nekaj minut lebdečega časa, odvisno od obremenitve motorja

Tehnična specifikacija

Višina: 80 mm

Akumulator: Li-Ion

Dolžina: 350 mm

Radio MHz

Kanali: 2

Motor: električna ščetka

Lestvica: 1:16

90 mm širok

Starost: 8+

Dimenzije: 350 x 90 x 80 mm

Lestvica: 1:16

Čas napolnjenosti baterije: približno 1,5h

Čas delovanja: približno 7 min

Max. hitrost: 25-30km / h

Domet: do 100m

Krmiljenje: naprej, nazaj, levo, desno

Realistično oblikovanje

Model pripravljen za uporabo v 100%

Elementi niza

Dvojni konj 7011

Daljinski upravljalnik

polnilec

7.4V baterija 650mAh

Zaslon stojalo

Originalna embalaža

 

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Brand

Brand

DOUBLE HORSE

Dodatne informacije
Poštnina

3.85 €

Related products