NANO PROTECH ELEKTRONIC SPREJ 100% ZAŠČITA PRED VODO

18.50 z DDV

Poštnina

3.85 €

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

Opis izdelka:
Edini izdelek na svetu, ki obnavlja sposobnost za delo in električno prevodnost v nekaterih delih že poškodovana zaradi vlage. Realno podaljšuje življenjsko dobo električnih naprav, ki zagotavljajo boljšo električno prevodnost in zaščito pred vodo.

 Proizvod nima škodljivega vpliva na umetnih materialov: gume, stekla, lakov, barv, keramika, baker, medenina, jeklo, aluminij, obdelani železo, cink.

 Izdelek primeren za uporabo na površinah, kot so rc-modeli,vžigalne tuljave, terminali baterije, kamere svečke, bloki varovalk, predjed, električne ključavnice, stekla motor, visokonapetostnih kablov, stikov, polno prikolico, ventilatorji, ogrevanje in hlajenje, sveče, električni pomik stekel, električne kontakte in povezave vseh vrst.

 

Lastnosti izdelka:

 Učinkovito preprečuje kratkistik pred vlago in vodo

Zaščita pred vlago 100%                     

Ponavljajoče podaljšuje življenjsko dobo elektrike in elektronike

Uporablja se za opremo do 1000V

Ščiti pred oksidacijo in korozijo

Nenadna popravila elektrike,elektronike že poškodovane z vlago

Prizadeva čiščenje umazanih stikov

Podaljšuje življenjsko dobo elektrike in elektronike

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

SORODNI IZDELKI