NiMH/NiCd polnilec/7,2V//1000mA-Kavan-1021

18.00 z DDV

Poštnina

3.85 €

6 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

KAVAN C1 je zelo enostaven za uporabo “žepni” polnilnik za hobi voznike in pilote RC, ki se uporablja za polnjenje 4-8celičnih baterij NiMH. Odličen je za “set” gradbenih kompletov (predvsem avtomobilov, čolnov, tankov, gradbenih strojev …), ki omogočajo preprosto polnjenje doma, ali kot odličen spremljevalec na cesti, kjer ne želite pakirati velikega, težkega in dragega polnilnika. Polnilni tok 1A je zanesljiv za večino baterij NiMH, ki se uporabljajo v hobi modelih.

 

Polnjena baterija je priključena prek polnilnega kabla z osnovnim priključkom Tamiya. Polnjenje je samodejno nadzorovano, vključno z zaznavanjem delta-peak. Potek polnjenja je signaliziran z indikatorjem LED na polnilniku.

 

Osnovne značilnosti:

 

Mrežno napajanje 230V/50-60Hz

Za polnjenje 4-8 celic NiMH

Polnilni tok približno 1 A

Polnjenje z zaznavanjem delta-peak za NiMH

Delovna stanja polnilnika, ki jih signalizira indikator LED

Osnovni priključek Tamiya, adapter Dean-T

Kompaktna plastična škatla žepne velikosti

Komplet vključuje:

 

Polnilec KAVAN C1

adapter Tamiya/Dean-T

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

SORODNI IZDELKI