Puška za strelanje mehkih žogic v tarčo-KX4890

17.95 z DDV

Poštnina

3.85 €

4 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

OPIS

CILJNO STRELJANJE PREMIKAJOČE SE TARČE PIŠTOLE KROGLICE ARKADNA IGRA

 Vsak malček rad strelja, vendar za dobro streljanje potrebujete nekaj vaje. In za to vam bo prišla prav spretnostna igra, ki ne bo le osvežila spretnosti, temveč tudi zagotovila dobro mero zabave v prijateljskem tekmovanju.

IGRE ZA SPRETNOST SO ODLIČEN TRENING ZA ŠTEVILNE SPRETNOSTI!

Združevanje zabave in učenja v obliki, ki je za otroke zanimiva, je tisto, kar starši pričakujejo od igrač. In to je tudi dobro, saj vse te zahteve izpolnjuje ta pištola z žogo.

Med igro z izdelkom bodo otroci razvijali številne intelektualne sposobnosti in ročne spretnosti. Da bi zadeli tarčo, ne bosta potrebni le spretnost in moč za streljanje žogice, temveč bodo morali malčki določiti tudi optimalen let žogice.

KAKO DELUJE KROGLIČNA PIŠTOLA?

Za igranje igre je treba pištolo najprej napolniti – na srečo je to tako trivialno enostavno, da to nalogo lahko opravi vsak malček! Žogico je treba vstaviti v sprednjo odprtino pištole, potegniti bučko navzdol in jo nato dinamično potisniti naprej, da se izstreli v tarčo.

Čeprav se zdi streljanje s pištolo strašljivo, vašim strankam ni treba skrbeti. Zaradi mehkih kroglic bo vsak strel popolnoma varen tako za zdravje vaših otrok kot za vse dragocene predmete v gospodinjstvu.

IGRA STRELJANJA NA TARČO – ZA KAJ GRE?

Pri igri gre za to, da s streljanjem krogov na tarčo dosežete čim več točk. Predhodno določenih pravil ni – vaše stranke si jih lahko izdelajo same in igrajo po želji. V kompletu je 12 nabojev, ki se lahko enakovredno razdelijo med tekmovalce ali pa vsak od njih izstreli dvanajst strelov.

Naloga se zdi preprosta, vendar ni nič dlje od resnice. Za natančen strel bo potrebnih veliko vaje, vendar bo to prineslo veliko zadovoljstva tistemu, ki bo na tarči dosegel najvišji rezultat.

Štetje točk je preprosto – ko zadenete tarčo z zapisano številko, se ta odkloni.

INFORMACIJE O IZDELKU:

VSEBINA KOMPLETA:

Pištola

kroglice x12

Ciljni disk

Nalepke x9

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

Starost: 3+

Material: plastika, pena

Število tarč na tarči: 9

MERE: 1,5 CM, 2,5 CM, 3,5 CM, 4,5 CM:

Pištola (razložena): 51 cm x 20 cm x 6 cm

krogla: 3 cm

Celotna tarča: 21,5 cm x 8 cm x 22 cm

Tarča: 5,7 cm x 7 cm

Embalaža: 40,3 cm x 19 cm x 8 cm

Igra za streljanje na tarčo je zapakirana v estetski kartonski škatli.

 

 

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

SORODNI IZDELKI