Domov » Trgovina » Vse za delavnico - orodje in pripomočki » Rastar : Land Rover Transformer 1:14 2.4GHz RTR (polnilec) – rdeč

Rastar : Land Rover Transformer 1:14 2.4GHz RTR (polnilec) – rdeč

99.95 z DDV

Poštnina

3.85 €

2 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Land Rover Transformer 1:14 2.4GHz RTR (baterija, polnilec USB) -rdeča

 RAS / 76400-BLK

 Natančno posneta kopija resničnega avtomobila, ki ga vsak dan vidimo na cesti – Land Rover Defender. Tokrat smo zabavo dvignili na povsem novo raven – Opremljen je s številnimi vznemirljivimi funkcijami, zagotavlja ure zabave po ugodni ceni in s klikom na gumb Defenderja spremeni v Transformerja . Odlično darilo tako za otroke kot za odrasle. Model ima neodvisno vzmetenje in realistične gumijaste pnevmatike. Tako kot pravi avtomobil s transformatorji se med vožnjo naprej prižgejo domiselne luči.

 Poganja ga posebna baterija, ki jo lahko napolnite s polnilnikom USB, ki je priložen kompletu. Druge zanimivosti so zvoki, ki jih ustvarja model, in predstavitveni način – med njim bo model izvedel programirano zaporedje gibov.

 Transformer Warrior je pripravljen za vožnjo takoj po odprtju škatle – za napajanje krmilnika potrebujete le 3 baterije AAA, ki jih prav tako lahko kupite v naši trgovini.

Material: ABS

Baterija: NiMH

Dolžina: 280 mm

Širina: 144 mm

Višina: 135 mm

Starost: 6+

Merilo: 1:14

Radio: 2,4 GHz

Sestava kompleta:

 

Sestava: Transformer Land Rover Defender

Daljinski upravljalnik

Polnilec USB

Originalna elegantna embalaža

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

SORODNI IZDELKI