Robotski čistilec oken

227.00 z DDV

Poštnina

4.85 €

Opomba

Možnost nakupa na obroke

Robotski čistilec oken omogoča, da ga tudi sami preko daljinca vodite in spreminjate smer.

COP ROSE X6 je pametni robot, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Ta zazna kje je potrebno očistiti in hkrati zazna tudi ovire na terenu kot so okenske kljuke, ter se jim odmakne. Ima tudi nedrseče gosenice, ki mu omogočajo rotacijo za 360° na mestu, kar omogoča boljše čiščenje robov.

Z robotskim čistilcem lahko čistimo: steklene površine, ploščice, okno in skoraj vse druge gladke površine.

Največji problem robotskih čistilcev je prav glasnost, ki pa je pri najnovejšem modelu COP ROSE X6 izboljšana. Tako boste sedaj med njegovim delovanjem opravljali ostale stvari nemoteno.

Robotski čistilec ima posebej oblikovane gumijaste gosenice, ki pripomorejo k boljšem čiščenju samih kotov in hkrati nudijo tudi hitrejše premikanje. V 2,4 minuti lahko očistite kar 1 m² gladke površine.

Robotski čistilec oken omogoča, da ga tudi sami preko daljinca vodite in spreminjate smer.

Več na Nakupek.si in Meganakupek.si

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Robotski čistilci oken

COPROSE za gladke površine so najnovejša tehnologija, ki vam bo olajšala čiščenje oken in drugih gladkih površin. V naši ponudbi najdete najrazličnejše modele robotov za čiščenje oken.
Eden izmed njih je COP ROSE X6, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Ta zazna kje je potrebno očistiti in hkrati zazna tudi ovire na terenu kot so okenske kljuke, ter se jim odmakne. Ima tudi nedrseče gosenice, ki mu omogočajo rotacijo za 360° na mestu, kar omogoča boljše čiščenje robov. Izberete lahko tudi COP ROSE X5, ki je najmanjši pametni robot v seriji COP ROSE, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Lahko ga uporabljate za čiščenje miz, oken, kopalniških kadi, ogledal, sončnih celic in ostalih gladkih površin.

Robotski čistilec oken

Dva AVTOMATSKA načina čiščenja:

 • Z način, kot ga vidite na prvi sliki
 • N način, kot ga vidite na drugi sliki

Načina čiščenja omogočata, da robot sam zazna prostor, ki ga mora očistiti in ko to opravi opozori s piskom.

Za čista okna je sedaj potrebna le ena tipka.

COP ROSE X6 je pametni robot, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo, ki zazna kje je potrebno očistiti in zazna ovire na terenu kot so okenske kljuke, ter se jim odmakne. Ima tudi nedrseče gosenice ki mu omogočajo rotacijo za 360° na mestu, kar omogoča tudi boljše čiščenje robov.

Robotski čistilec oken podrobnosti

ModelCop Rose X6
Mere robota240mm x 240mm x 100mm /
Tip robotskega čistilnika Vakuumski čistilnik
Število avtomatskih programov čiščenja 3 Programi
 Nosilnost varovalne vrvi 150Kg
 Dovoljena površinska hrapavost <1.5mm
Dosegljivost signalov daljinca Do 15 m
Hitrost čiščenja 0.42 m2/min
Moč80W
Razpon voltovAC 100-240 V
Neto teža1.5Kg
CertifikatiCE, FCC, RoHS
Primerno zaVelike in male površine

COP ROSE X6 ima vgrajen sistem, da v primeru izpada elektrike obstoji na gladki površini še 30 min med tem pa opozarja z alarmnim signalom.

Prednost zaradi močne in zanesljive vakuumske črpalke se odraža, da lahko čistite ogledala, ploščice, tuš kabine,sončne celice in podobno.

Varnostna vrv je brezplačno priložena in je namenjena v primeru čiščenja na višinah.

Roboti za čiščenje oken

Nevarnosti pri čiščenju oken na višini je veliko zato velja pravilo, da okna čistijo samo moške copate ???? Ker pa vi niste copata, to delo raje prepustite profesionalnemu robotu, vi pa med tem časom skuhajte kavico ali čaj in si oglejte našo novo ponudbo opreme za dom.

Robot za čiščenje oken za gladke površine so najnovejša tehnologija, ki vam bo olajšala čiščenje oken in drugih gladkih površin. V naši ponudbi najdete najrazličnejše modele robotov za čiščenje oken.
Eden izmed njih je Robot za čiščenje oken COP ROSE X6, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Robot zazna kje je potrebno očistiti in hkrati zazna tudi ovire na terenu kot so okenske kljuke, ter se jim odmakne. Robot za čiščenje oken ima tudi nedrseče gosenice, ki mu omogočajo rotacijo za 360° na mestu, kar omogoča boljše čiščenje robov. Izberete lahko tudi COP ROSE X5, ki je najmanjši pametni robot v seriji COP ROSE, ki ima vgrajeno lasersko tehnologijo. Lahko ga uporabljate za čiščenje miz, oken, kopalniških kadi, ogledal, sončnih celic in ostalih gladkih površin.

Poštnina

4.85 €

Opomba

Možnost nakupa na obroke

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Robotski čistilec oken”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

NAČINI PLAČILA IN DOSTAVE

Z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja, ki bi jih imeli o načinih plačila in o ceni in času dostave.

Na voljo smo od: Ponedeljka do Sobote od 09:00 to 20:00

Načini plačila

 • Plačilne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Kreditne kartice: VISA, MasterCard, Maestro, Diners club kartico na obroke
  Plačila so možna z vsemi kreditnimi in plačilnimi karticami.

  Mastercard - Visa - Maestro

  Nakup na obroke preko spleta z Leanpay, mastercard, visa

   V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov. Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal. Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke. Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas. Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila. Nakupi na obroke preko speta z diners - diners club kartica

 • PayPal Plačila s PayPal Plačila s PayPal
 • Gotovina (plačilo po povzetju) - Gls, Pošta Slovenije, lastna dostava pohištva
 • Plačilo s kreditno kartico ali plačilno kartico (plačilo po povzetju) Gls, Pošta Slovenije

  Nakupi na obroke:

 • Summit Leasing
 • Diners Club
 • Leanpay
 • Visa
 • Master Card
 • Nlb

V naši trgovini vam ponujamo priročne možnosti plačila na obroke preko različnih načinov.

Če želite olajšati nakupovanje, sprejemamo plačila s karticami Diners, Visa, Mastercard ter tudi preko storitve PayPal.

Za vse, ki imate kartico Diners, Visa ali Mastercard, vam omogočamo, da svoj nakup razdelite na več obrokov, kar vam lahko olajša finančno breme. Ob plačilu s katero koli od teh kartic boste prejeli možnost izbire števila obrokov, ki vam najbolj ustreza, in tako prilagodili plačilo svojim potrebam. Postopek je enostaven in varen, saj boste prejeli jasna navodila za zaključek plačila na obroke.

Poleg tega omogočamo tudi plačila preko sistema PayPal, ki je znan po svoji zanesljivosti in enostavnosti. Če imate PayPal račun, lahko preprosto izberete to možnost ob zaključku nakupa in se prijavite v svoj račun, da izvedete plačilo. S PayPalom imate tudi možnost izbire plačila na obroke, če je to primerno za vas.

Vedno se trudimo, da bi našim strankam omogočili prijetno nakupovalno izkušnjo, zato smo vpeljali različne možnosti plačila na obroke. Tako boste lahko uživali v izdelkih, ki jih želite, hkrati pa prilagodili plačilo svojim finančnim zmožnostim. Ne glede na to, ali se odločite za plačilo s kartico Diners, Visa, Mastercard ali preko sistema PayPal, vam zagotavljamo varno in zanesljivo izvedbo plačila.

Vabljeni, da obiščete našo trgovino in izkoristite eno od naših priročnih možnosti plačila na obroke. Veselimo se vašega obiska in vam želimo prijetno nakupovanje!

Načini dostave

1. DOSTAVA:

 • 4,85 € za paketno pošiljko
 • Več paketov se zaračuna po ceniku Pošte Slovenije ali do 40kg po ceniku GLS Dostavne službe.
 • 40,00 € za pošiljko na paleti.
 • 80,00 € dostava več palet ali tovora (ceno dostave vam izračunamo naknadno po ceniku Pošte Slovenije).
 • Dostava na hrvaško po ceniku: Gls, Pošta Slovenije

Pri kombinaciji paketne pošiljke in pošiljke na paleti vam naknadno sporočimo točen znesek dostave - Lahko je tudi brezplačna dostava.

2. OSEBNI PREVZEM:
Naročene izdelke lahko glede na razpoložljivost osebno prevzamete v rednem delovnem času izbranega skladišča. Pri osebnem prevzemu v skladišču - Na pokličite za točen naslov, kajti skladišča imamo po celotni sloveniji.

Rezervacija in naročilo v spletni trgovini.

 1. Rezerviraj željeni izdelek (z gumbom "Dodaj v košarico". Vseh izdelkov ni mogoče rezervirati).
 2. 2.
  Na seznamu spletne trgovine Meganakupek.si preveri razpoložljivost izdelka.
 3. 3.
  Izpolni in pošlji obrazec - (zaključi naročilo) - V 72 urah dobite odgovor o prejemu naročila in da se izdelek pripravlja za pošiljanje.
 4. 4.
  V roku 48 ur s številko naročila ali imenom in priimkom plačate ter prevzamete rezervirano blago.

Kontakt

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam pomagamo.

  Hej! Izberi si izdelek in ga dodaj v košarico.

  [/vc_row]
  Da bo tudi montaža vašega pohištva potekala brez težav, lahko pri Meganakupek.si na vašo željo poskrbi za dostavo in montažo. Naši svetovalci vam bodo z veseljem predstavili vse možnosti.
  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  1. USKLADITEV TERMINA

  Po nakupu vašega pohištva boste najprej prejeli klic, v katerem boste določili svoj želeni datum dostave in montaže.

  2. DOLOČITEV URE PRIHODA

  Na dan dostave vam bo naša ekipa sporočila točno uro prihoda.

  3. DOSTAVA

  Naši zaposleni vam dobavljeno pohištvo ne dostavijo v stanovanje. Razen v primeru doplačila 25,00 €

  4. MONTAŽA

  Če ste se odločili, za storitev dostave in montaže, vam bodo naši usposobljeni serviserji z veseljem sestavili pohištvo.

  Storitev montaže je na voljo samo za spletne nakupe pri katerih se dogovorimo o montaži!

  5. ČISTOČA

  Naši tehniki pred odhodom odstranijo embalažni material in vse ostale ostanke.

  6. ODVOZ STAREGA POHIŠTVA

  Pri nakupu pohištva vam omogočamo odvoz starega pohištva enake vrste in količine. Za podrobnosti se pozanimajte pri svetovalcih v naši spletni trgovini.

  Storitev odvoza starega pohištva je na voljo samo za spletne nakupe po predhodnem dogovoru!

  Robotika in avtomatizacija sta izboljšala naše življenje na toliko načinov, da je težko slediti. Pametni izdelki so kot nalašč za reševanje dolgočasnih in enoličnih nalog za nas. In od vseh dolgočasnih obveznosti na svetu je čiščenje oken verjetno na vrhu seznama večine ljudi. Tu pridejo prav robotski čistilci okenskih površin.

  Robotski čistilec oken se pritrdi na vaše okno s pomočjo vakuumskega sesanja ali magnetov, za premikanje uporablja gosenice, ki so opremljene z blazinicami iz mikrovlaken ali ščetkami za sanacijo površin. Če želite svojemu dnevu dodati nekaj časa ali preprosto izločiti dolgočasno opravilo iz svojega urnika, primerjajte različne modele v naši ponudbi, preverite njihove tehnične lastnosti in izberite ustreznega robota za vaše potrebe in želje.

  Velikost in teža naj bosta na prvem mestu pri nakupu robotskih čistilcev oken, saj so različni modeli primerni za okna različnih velikosti in debeline. Večji čistilec oken bo očistil okno dimenzij 120 cm x 120 cm v manj prehodih kot manjši modeli, vendar ne pozabite, da se hitrost gibanja lahko razlikuje glede na vrsto motorja in gosenice. Najvišja referenčna hitrost je 1 kvadratni meter na 2,4 minute, če pa vam je tempo manj pomemben, vam lahko cenejši, počasnejši modeli prihranijo nekaj denarja.

  Napajalnik v primerjavi z baterijo:

  • Čistilec oken z napajalno vrvico -> prednost pri teh modelih je, da ni treba skrbeti za življenjsko dobo baterije. Pomanjkljivost pa se izkaže v slabši praktičnosti robota, saj mora biti konstantno priključen v električno vtičnico. Poskrbeti je treba, da ima robotski čistilec oken dovolj dolg podaljšek za čiščenje celotne površine okna.
  • Čistilec oken z baterijo -> ponujajo izjemno udobje, saj vam ni treba skrbeti za napajalno vrvico. Omeniti je treba le, da so ti modeli po navadi dražji. Baterija mora biti v celoti napolnjena, saj robotu med delom ne sme zmanjkati baterije ker bo tako pustil delo narejeno na pol, kar lahko povzroči neprijetne sledi in proge na vašem steklu. Baterijo pripnemo na nasprotno stran okna, ki ga robotski čistilec čisti ter ga zavarujemo z varovalno vrvico.

  Vakuum ali magnetna oprijemljivost?

  • Vakuumski čistilci oken -> motor naprave ustvari sesanje, ki omogoča obstoj robota na površini, ki jo čisti.
  • Magnetni čistilci oken -> uporabljajo dva magneta (enega na spodnji strani enote in enega na vrhu), da se držijo okenskih površin.

  Uporabne funkcije robotskih čistilcev okenskih površin:

  • Senzorji za preslikavo -> vrhunske različice se ločijo s pametnimi senzorji, ki lahko zaznajo okenske okvirje, ločijo robove oken in celo preslikajo površino, da najdejo najbolj optimalen vzorec čiščenja. Če iščete robota za čiščenje oken ali steklenih miz brez okvirja, izberite tistega s prefinjenim senzorskim sistemom,
  • Ukrepi proti padcem -> robotski čistilec oken uporablja varnostne vrvice v primeru če oprijem na čistilno površino ne uspe. Za večjo brezskrbnost nekateri modeli ponujajo dodatne varnostne ukrepe. Eden izmed teh je neprekinjeno napajanje, ki vključuje rezervno baterijo, ki preprečuje, da bi napaka ali posledično sesanje odpovedalo, če odpove izvorni vir,
  • Združljivost s pametnimi telefoni -> aplikacija, ki jo prenesete na pametni telefon zavzame mesto daljinskega upravljalnika, ki vam omogoča zagon, zaustavitev, prilagoditev hitrosti, izbiro načinov čiščenja in ročno usmerjanje robota,
  • Moker/suhe blazinice -> modeli z višjo ceno imajo lahko posebne blazinice iz mikrovlaken za mokro in kemično čiščenje. Suhe krpe so najboljše za odstranjevanje prahu, medtem ko mokre blazinice delujejo s čistilom. Poiščite tiste čistilce oken, ki so v kompletu z dodatnimi blazinicami. Blazinice iz mikrovlaken so pralne, za večkratno uporabo in po čiščenju ne puščajo drobnih vlaken na površinah,
  • Funkcija pršenja -> nekateri modeli imajo vgrajene rezervoarje za vodo, zato vam brizganja ni treba izvajati.

  Kaj je varnostna vrv in kako deluje na robotskem čistilcu oken?

  Eden najboljših razlogov za nakup robotskega čistilca oken je ta, da lahko očistijo visoka okna, do katerih fizično ne morete doseči. Funkcijo čiščenja lahko opravljajo tudi obrnjeni na glavo, tako lahko očistijo tudi notranjost strešnih oken. To pa pomeni, da lahko robot pade, če sesanje ne uspe. V tem primeru moramo robota zavarovati z varnostno vrvjo. Vrv je lahko raztegljiva, zato jo lahko pritrdite na vse, kar preprečuje, da bi naprava strmoglavila na tla ali nekoga udarila po glavi. Torej če nameščate robota za čiščenje visokih ali strešnih oken poskrbite, da bo le ta privezan na varnostno vrv, pripeto na drug stabilen predmet.

  SORODNI IZDELKI