Domov » Trgovina » Otroška oprema » RC - modeli » Avtomobili na daljinsko upravljanje RC modeli » SPACERAIL, KI SE SVETI V TEMI, KROGLIČNA STEZA STOPNJE 4 72 CM X 34 CM X 36 CM-IKO 9621

SPACERAIL, KI SE SVETI V TEMI, KROGLIČNA STEZA STOPNJE 4 72 CM X 34 CM X 36 CM-IKO 9621

34.99 z DDV

Poštnina

3.85 €

2 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Mislite, da ste zadeli še eno dolgočasno uganko ali gradnike? Oh ne … Nič ne more biti dlje od resnice … Spacerail je nekaj, česar še niste videli. Ali se imenujete izvirna oseba? Super! Sprejmite izziv in sestavite svojo stezo z žogico!

Kako deluje.

Celotna konstrukcija je izdelana iz kovine, plastike in ribiške vrvice. Kombinacija vseh elementov na koncu da ogromno stezo, po kateri potujejo kovinske krogle. Enega za drugim drsijo skozi zanke, dokler ne pridejo do dvigala, ki jih popelje na sam vrh zgradbe, kjer se zabava začne znova. Spacerail je 3D sestavljanka, ki bo spodbudila vašo ustvarjalnost, saj lahko sestavljate strukture, kot se vam zdi primerno, ne sledite nujno korakom v navodilih.

Popolna družinStrastna, zasvojljiva zabava za otroke, najstnike in odrasle. Popolnoma razvija prostorsko domišljijo. Združuje elemente ustvarjalnega dela z ročnimi spretnostmi. Komplet je kot nalašč za darilo. Sestavljen predmet lahko postane nenavaden okras prostora, pa tudi začetek zbirke

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

Brand

IKON

SORODNI IZDELKI