Domov » Trgovina » Vse za delavnico - orodje in pripomočki » TW-1 krtačni 1:10XL Truggy/40km/h – RTR |DF.3069

TW-1 krtačni 1:10XL Truggy/40km/h – RTR |DF.3069

249.94 z DDV

Poštnina

3.85 €

2 v zalogi: Predvidena dostava od 3 do 14 dni

Močna, močnejša, XL-Line!

Dosledno premišljena … za vse, ki se niso mogli odločiti med okretnim buggyjem in izjemno terenskim tovornjakom, imamo zdaj rešitev.

Novi TW-1 Truggy. Mešanico buggyja in tovornjaka odlikujejo žgečkljivost in zelo stabilna vodljivost na cesti ter terenske zmogljivosti.

Medosna razdalja ustreza modelom v merilu 1:10XL, vendar je koloteka nekoliko razširjena.

Linija 1:10XL – Ti modeli so namenjeni vsem, ki jim zgolj stabilna vožnja ni dovolj. Kot nakazuje oznaka XL, ne gre za čistokrvni model v merilu 1/10, temveč so bili uporabljeni visokokakovostni deli iz modelov v merilu 1/8, da bi zagotovili kar največjo trdnost. Dodatno 2,5-milimetrsko aluminijasto podvozje v oranžni barvi podjetja df Models je v kombinaciji s pripadajočim zgornjim krovom skoraj neuničljivo. Dodatne aluminijaste krmilne ročice, amortizerji iz aluminijastih delov, nastavljiv nagib/sled ter številne druge novosti so rezultat večletnega nadaljnjega razvoja te serije modelov.

Integriran, vodoodporen sistem motorja in regulatorja, vgrajen menjalnik skupaj z zmogljivim 9-kilogramskim servo krmiljenjem s kovinskim menjalnikom pa te modele delajo nepremagljive!

Želite dirkati s polnim plinom po neasfaltiranem terenu? Želite skakati? Z modelom XL-Line nič od tega ni težava, saj 550-kratni motor pospeši model do približno 40 km/h.

Obseg dobave:

RC Truggy RTR

2,4 GHz daljinski upravljalnik

550 ščetkani motor z močjo

el. regulator hitrosti

Servo s kovinskim menjalnikom

Baterija NiMH – 7,2 V – 3500 mAh

Vtični omrežni polnilnik

Ročno

Tehnični podatki:

Merilo: 1:10XL

Pogon: 4WD – 550 krtačen

Dolžina: 500 mm

Širina: 340 mm

Višina: 190 mm

Medosna razdalja: 303 mm

Pnevmatike: 130×65 mm

Hitrost: do 40 km/h

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

SORODNI IZDELKI