Domov » Vrtno pohištvo nardi

Prikaz vseh 2 rezultatov

Vrtni ležalnik Alfa Nardi | Prestižni ležalnik | Vrtni ležalniki | Ležalnik Alfa Nardi | HOTELSKA OPREMA

193.90 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Poštnina

14.85 €

Opomba

Vrtna garnitura RIO 210 + 8x stol TRILL

1,139.00 z DDV

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Poštnina

9.9

Vrtno pohištvo Nardi – V Nardi vrtnem pohištvu verjamemo, da vaš vrt zasluži najboljše.

Nardi – Za tiste, ki imajo radi stil in udobje hkrati!”

Nudimo vam vrhunsko vrtno pohištvo, ki bo vašemu vrtu dodalo estetsko vrednost, obenem pa vam omogočilo prijetno in udobno bivanje na prostem. V naši ponudbi boste našli mize, stole, ležalnike, fotelje in počivalnike, ki so primerni za vsakodnevno uporabo in za vse letne čase.

Več na spodnji povezavi:
Nardi vrtno pohištvo Gostinska oprema za hotele

V Nardi vrtnem pohištvu verjamemo, da vaš vrt zasluži najboljše.

Mize za vrt

Mize so nepogrešljiv del vrtnega pohištva, saj so namenjene druženju, prehranjevanju in sprostitvi na prostem. Pri Nardi vam ponujamo mize različnih oblik, velikosti in barv, ki se bodo popolnoma ujele z vašim slogom vrta. Naše mize so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in odpornost na zunanje vplive. Priporočamo vam, da si ogledate našo ponudbo miz za vrt in izberete tisto, ki bo vašemu vrtu dodala pravo eleganco.

Stoli za vrt

Stoli so pomemben element vrtnega pohištva, ki ga ne smete zanemariti. Pri Nardi vam nudimo stolčke različnih oblik in barv, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo največje udobje in trajnost. Naši stoli so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive in so primerni za dolgotrajno uporabo. Naši stoli so tudi lahki, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje. Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo ponudbo stolov za vrt.

Ležalniki za vrt

Ležalniki so nepogrešljiv del vrtnega pohištva, še posebej v poletnih mesecih, ko si vsi želimo malce oddiha in sprostitve na prostem. Pri Nardi vam nudimo ležalnike različnih velikosti, oblik in barv, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo največje udobje in sprostitev. Naši ležalniki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive in so primerni za dolgotrajno uporabo. Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo ponudbo ležalnikov za vrt.

Vrtno pohištvo Nardi – Fotelji in počivalniki za vrt

Fotelji in počivalniki so idealni za tiste, ki si želijo popolne sprostit

Vrtni ležalnik - udobno počivanje na vašem vrtu | IMeganakupek

Kako izbrati vrtni ležalnik
Vrtni ležalnik za udobno počivanje
Leseni vrtni ležalnik za sprostitev
Kako vzdrževati vrtni ležalnik
Kako izbrati pravo velikost vrtnega ležalnika

Pogosta vprašanja o Nardi vrtnem pohištvu

Kaj je vrtno pohištvo Nardi?

Oblikovanje. Sprostitev na prostem. Želja po skupnem preživljanju časa in uživanju prostega časa. Nardi je ambasador italijanskega stila po vsem svetu.

Kako naročim Nardi vrtno pohištvo?

Zaradi poglobljenega iskanja najboljšega dizajna in kakovosti že več kot 30 let izdelujemo pohištvo iz smole za zunanjo uporabo. Naročila na Meganakupek.