WET.PROTECT E-BASIC/ZAŠČITA PROTI VODI IN VLAGI(50ml)-PELIKAN

14.95 z DDV

Poštnina

3.85 €

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

ZAŠČITITE SVOJE ELEKTRIČNE SISTEME IN rc NAPRAVE!

vsi električni sistemi so izpostavljeni vlagi, vsaj atmosferski vlagi. In tu se začne korozija, ki je najpogostejši vzrok za srednjeročno okvaro električnih in elektronskih  sistemov. Pogosto jih je treba popolnoma prenoviti, kar je običajno drago. Z WET-PROTECT e · basic lahko ne samo preprečite razkroj vaših sistemov in naprav, povezanih z vlago, temveč jih lahko celo popravite z zgodnjo uporabo razpršila.

nevarnosti, ki se pojavijo, lahko učinkovito preprečite, na primer z obdelavo vseh odprtih stikov z WET.PROTECT e · basic. To kovino izolira od vode in znatno zmanjša tveganje električnega udara.

WET-PROTECT e · basic ponuja tudi odlične mazalne lastnosti, zrahlja zataknjene ali zarjavele komponente in podpira postopke čiščenja.

Zato je najbolje, da WET.PROTECT e · basic danes postavite v omaro z orodji. Naložba se splača!

Vse RC modele lahko razdelimo v dve skupini. Prvo skupino sestavljajo RC modeli za začetnike. Drugo kategorijo sestavljajo napredni modeli. Te kategorije se zlasti razlikujejo po zapletenosti kontrol, velikosti, vsebini paketa in ceni. Na splošno so cenejši modeli zasnovani za začetnike, dražji pa za napredne voznike.

Poštnina

3.85 €

SORODNI IZDELKI