Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

PARROT SPIDER

Hiter predogled

Rolling spider je ultra kompakten ''drone'', ki ga lahko usmerjate kar z vašim novejšim in zmogljivejšim mobilnim aparatom in aplikacijo FreeFlight 3. Leti lahko tako zunaj kot v zaprtem prostoru in je izredno stabilen. Modre barve.

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

109,99 €
Ali

Tehnične podrobnosti in opisRolling spider je ultra kompakten ''drone'', ki ga lahko usmerjate kar z vašim novejšim in zmogljivejšim mobilnim aparatom in aplikacijo FreeFlight 3.

Leti lahko tako zunaj kot v zaprtem prostoru in je izredno stabilen.
1. Ultra lahek ''Rolling spider'' prikaže pol obrate ter U obratev enem zamahu.
2. Izvaja prednje in zadnje obrate ob enem kliku.
3.S svojimi odstranljivimi kolesi ''teče'' od tal, pa vse do sten in stropa.

Pomemben naslednik Parrot dronov, Parrot Rolling Spider, ima med letom neverjetno stabilnost.

Koristi tehnologije, ki so običajno namenjene večjim dronom:
- 3-osni akcelerometerin 3-osni giroskop merita in analizirata vsako gibanje ali nagnjenje drona in, zahvaljujoč avtopilotu, popravita položaj Rolling Spiderja.
- Navpična kamera (ki se uporablja tudi za posnetke) primerja sliko tal vsakih 16 milisekund s prejšnjo sliko za določanje hitrosti Rolling Spiderja.
- Ultrazvok analizira višino leta do 4 metre. Medtem ko senzor pritiska višino nadzoruje.

Leti in odrolaj
Ta ultrasofisticirana tehnologija temelji na senzorju, ki omogoči Rolling Spider-ju neverjetno stabilnost, rečemo lahko celo, da je en najbolj stabilnih dronov na svetu. Z aplikacijo FreeFlight 3 boste omenjenega drone-a lahko usmerjali kar z vašim novejšim in zmogljivejšim mobilnim telefonom.

Otrokom prijazno pilotiranje
Zahvaljujoč številnim senzorjem in avtopilotu, je Parrot Rolling Spider izjemno enostaven za pilotiranje preko aplikacije FreeFlight 3, ki se jo lahko brezplačno prenese na platforme iOS in Android ter na Windows 8.1 in Windows Phone 8.1. Kot lepo vzgojen ljubljenček, ta povezljliv leteči robot upošteva vaše ukaze.
Pritisnite na gumb "take off" (vzleti) inmotorji se bodo zagnali, robot bo vzletel, se stabiliziral in čakal na vaša navodila. Če nagnete pametni telefon ali tablični računalnik v desno ali levo, Rolling Spider posnema vaše gibe. Sunite v desno in Rolling Spider se bo v trenutku obrnil za 90. Imate dovolj igre? Pritisnite na gumb "landing" (pristanek) in procedura pristanka se bo pričela samodejno.

Tehnične lastnosti:

VRSTA IGRAČE: vozila
PRIPOROČENA STAROST: 6+
CILJNA SKUPINA: nedoločeno

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Predviden čas dobave izdelka: Dobava do 7 delovnih dni

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.