Počivalnik NET LOUNGE – antracit

109.90 z DDV

Poštnina

9.9

Počivalnik NET LOUNGE proizvajalca NARDI v črni – antracit barvi. Ima velikodušno globoko sedišče, ovojno obliko in valovit profil, ki v eni potezi povzame njegov močan značaj.

Po naročilu: 3 - 7 tednov

Šifra: MEGAPOHISTVO-312724 Kategorija:

Vrtni počivalnik NARDI NET LOUNGE iz polipropilena s steklenimi vlakni, izstopa po svojem minimalističnem dizajnu in vijugastem profilu. Oblika naslonjača spominja na nežne morske valove. Nizek položaj sedišča in dobro oblikovan naklon naslonjala omogočata ergonomsko porazdelitev telesne teže in dobro počutje. Struktura je lahka in zračna, zahvaljujoč enakomerno razporejenemu radialnemu vzorcu kvadratnih perforacij. Tridimenzionalna površina počivalnika je matirana, rahlo zaobljena in prijetna na dotik. Počivalnik Net lounge je opremljen s praktičnimi sponkami za brisače ki jih pridrži na pravem mestu. Je popolna izbira počivalnika za postavitev ob robu bazena, na terasi oziroma v vseh zunanjih prostorih. Zasebnih ali javnih površinah.
Ker ga je možno zložiti enega na drugega, pri hrambi ne zavzamejo veliko prostora. Na voljo je v šestih atraktivnih barvah in dopolnjuje veliko kolekcijo vrtnega pohištva Net, vključno s stoli, fotelji, dvosedi, klopmi, mizami in tabureji. Po končani uporabi je možno izdelek reciklirati.

Opis:

  • Lastnosti: nakladalen, s čepki proti drsenju, primeren za zunanjo uporabo, odporen na zunanje vremenske vplive
  • Barve: antracit
  • Material: polypropylene fiberglass
  • Dimenzije: v galeriji slik

Polypropylen fiberglass: lahek, dolgotrajen, nestrupen in antistatičen material, odporen na zunanje vremenske vplive. Material je obdelan z anti-UV sredstvi in je enakomerno obrvan z netoksičnimi pigmenti.

Poštnina

9.9

SORODNI IZDELKI