Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Več pogledov

Projektor BenQ PU9730

Hiter predogled

Projektor BenQ PU9730 je profesionalni DLP projektor z osnovno ločljivostjo WUXGA (1920 x 1200). S svetilnostjo 7000 ANSI lumnov in z odličnim kontrastnim razmerjem 2800 : 1 zagotavlja osupljivo in podrobno projekcijo.

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

10.199,00 €
Ali

Tehnične podrobnosti in opis

Projektor BenQ PU9730 je profesionalni DLP projektor z osnovno ločljivostjo WUXGA (1920 x 1200). S svetilnostjo 7000 ANSI lumnov in z odličnim kontrastnim razmerjem 2800 : 1 zagotavlja osupljivo in podrobno projekcijo.

Ločljivost WUXGA z 2,3 milijona slikovnih pik ponuja višjo podrobnost kot Full HD/1080p, zato projektor projicira zelo kakovostno Full HD vsebino z osupljivo jasnostjo. Vsebine so tako prikazane z višjo podrobnostjo brez žrtvovanja čitljivosti majhnih napisov in besedil. Visoka ločljivost zagotavlja prikaz neverjetnih detajlov in ponuja bolj realističen tridimenzionalen prikaz slike, prav tako pa ne razočara pri prikazu majhnega besedila.

BenQ PU9730 vas bo navdušil s tehnologijo BrilliantColor™, ki v povezavi z vgrajenim 6 segmentnim barvnim kolesom RHBYCW omogoča svetlo in podrobno sliko, hkrati pa zagotavlja odlično barvno reprodukcijo z živimi in naravnimi barvami.

Dodatno 6-segmentno barvno kolo RGBYCM je priloženo kot standardna oprema in se lahko uporablja za povečanje subtilnih podrobnosti barve in srednjih tonov za bolj realističen prikaz slik ter video vsebin. Z vgrajeno funkcijo upravljanja barv 3D Color Management pa je omogočeno nastavljanje šestih primarnih barv za doseganje še boljše optimizacije slike.

Za primere, ki zahtevajo popolno temo kot so koncerti, predstave in drugi dogodki je na voljo mehanska zaklopka (Shutter), ki popolnoma blokira svetlobo in tako odpravi uhanjanje svetlobe. Ta funkcija je priročna tudi za nastavljanje projektorja pri funkciji Edge Blending. V nizu več projektorjev skupaj tako omogoča preprosto prilagoditev barv sosednjih projektorjev brez motenj. Možnost postavitve projektorja z nagibom po navpični osi za 360° omogoča uporabo projektorja v različnih prostorih. Projicirate lahko na strope, stene, tla v prostorih kot so trgovine, galerije, gledališča, muzeji in drugo.

Motoriziran fokus in zoom, velik razpon zooma ter motoriziran vodoravni in navpični pomik objektiva omogočajo izjemno preprosto postavitev v večjih prostorih in dvoranah. Za še lažjo postavitev in pravilno namestitev je na voljo širok nabor sedmih opcijskih objektivov od širokokotnih do ozkokotnih. Japonska proizvodnja objektivov, izdelanih iz stekla zagotavlja najboljšo kakovost slike z odlično ostrino in svetilnostjo. S stekleno zasnovo objektivov ter izdelavo na Japonskem je BenQ dosegel najvišjo možno optično kakovost, zagotovljen je prikaz jasnih, svetlih in podrobnih vsebin z izjemno natančnostjo. BenQ PU9730 je opremljen z desetimi prilagodljivimi nastavitvami spomina objektiva za zoom, položaj in fokus slike. Uporabniki preprosto in hitro prikličejo shranjene nastavitve brez potrebe po zamudnih nastavljanjih.

Zasnova projektorja vključuje sredinsko nameščen objektiv, ki omogoča preprosto namestitev brez potrebe po upoštevanju zamaknjenosti objektiva. Po pogosti uporabi funkcije pomika objektiva je na daljinskem upravljalniku na voljo priročna tipka za povrnitev tovarniške nastavitve pomika objektiva na prvotno postavitev. Menjava objektivov je izjemno preprosta, zamenjajo se s pritiskom na en gumb. Izjemna zasnova optičnega sistema pa omogoča menjavo objektiva med samim delovanjem projektorja. Adapter objektiva je zasnovan tako, da se lahko uporablja pri celi seriji BenQ profesionalnih projektorjev. Za natančno postavitev in pravilno nastavitev projekcije je za projiciranje na voljo 14 testnih vzorcev, ki omogočajo preprosto kalibracijo linearnosti, barvne natančnosti, svetilnosti in odpravljanje popačenj.

Za odlično povezljivost projektor vključuje bogat nabor analognih in digitalnih priključkov, med katerimi so tudi HDMI, DisplayPort, DVI ter BNC priključki. Projektor dodatno vključuje tudi funkcionalnost HD Connect. Ta napredna digitalna povezljivost s HDBaseT standardom združuje video, avdio in kontrolne signale iz različnih virov vključno z osebnimi računalniki, prenosnimi računalniki, vizualizerji, Blu-ray predvajalniki, DVD predvajalniki in igralnimi konzolami z enim samim CAT5 kablom. HDBaseT standard omogoča prenos nekompresiranega signala do razdalje 100 m brez izgube pri polni Full HD ločljivosti. Ta neverjetno učinkovita in stroškovno dostopna povezljivost je idealna tako za nove postavitve kot tudi za postavitve v obstoječih inštalacijah.

Projektor odlikuje mrežna funkcija za kontrolo in nadzor, s katero IT upravitelji preprosto upravljajo in preverijo stanje več oddaljenih projektorjev preko LAN povezave za zmanjšanje stroškov in virov. LAN vmesnik je združljiv s kontrolnimi sistemi PJ-Link, CRESTRON in AMX za priročno sistemsko integracijo z različnimi komponentami drugih proizvajalcev opreme.

Zanesljivo delovanje projektorja BenQ PU9730 je podprto s številnimi tehnologijami in funkcionalnostmi. Vgrajen sistem dveh žarnic omogoča uporabo obeh žarnic hkrati za najboljšo možno svetilnost. Z uporabo samo ene žarnice zmanjšate porabo električne energije, izmenična uporaba žarnic pa omogoča zanesljivo delovanje in daljšo življenjsko dobo.

Hladilni sistem z bakrenimi cevmi brez gibljivih delov ali tekočih kemikalij, zagotavlja izjemno zanesljivo hlajenje brez zapletenega vzdrževanja ali vpliva na okolje. Projektorjeva zasnova vključuje niz 10 ventilatorjev, ki so termodinamično razporejeni, tako da maksimizirajo hladilno funkcijo projektorja ter nadzorujejo temperaturo in optimalno delovanje tudi v ekstremnih pogojih. Funkcija Offline Cooling z vgrajenim kondenzatorjem v projektorju omogoča hlajenje projektorja tudi med nenadnim izpadom električne energije ter s tem preprečuje poškodbe žarnice in drugih komponent. Protiprašna zasnova DLP optične enote je še dodatno podprta z dvema vgrajenima zračnima filtroma, ki zagotavljata najvišjo zmogljivost in preprečujeta vstop prašnih delcev tudi v prašnih okoljih. Hibridna zračna filtra je mogoče preprosto očistiti ali zamenjati, tudi če je projektor nameščen pod strop. Poraba električne energije je v stanju pripravljenosti zmanjšana na 6 W, v Eco načinu pa le 0,5 W vse skupaj pa pripomore k nizkim stroškom lastništva. Samodejni izklop projektorja po 30 minutah brez zaznanega vira omogoča funkcija samodejnega izklopa, ki prepreči nepotrebno porabo energije in hkrati podaljšuje življenjsko dobo projekcijskih žarnic.

Vrata za hitri dostop do žarnice se nahajajo na zadnji strani projektorja PU9730, kar omogoča preprosto menjavo žarnice, medtem ko je projektor nameščen pod strop ali pa je v Stacking funkciji. Za primere, kjer je projektor nameščen na strop, ob menjavi žarnice varnostna žica preprečuje žarnici, da bi padla na tla. Barvno kolo je dostopno z vrha za priročno in hitro menjavo barvnih koles RGBYCM in RGBYCW. Dvojni stranski ročaji, ki se nahajajo na spodnji strani projektorja pa povečujejo prenosljivost in omogočajo da dve osebi udobno in varno prenašata projektor.

Oznaka ecoFACTS zagotavlja okolju prijazen izdelek z neškodljivimi materiali in ekonomično embalažo. BenQ pri razvoju v skladu z zelenimi regulativami ne deluje samo pasivno, temveč tudi aktivno razvija okolju prijazne izdelke.

Projektor BenQ PU9730 vas bo navdušil s sistemom dveh žarnic, ki omogoča doseganje visoke svetilnosti in zanesljivega delovanja. Zaradi svoje funkcionalne zasnove in številnih možnosti postavitve je primeren za profesionalno uporabo v večjih sejnih sobah, konferenčnih dvoranah, muzejih ter tudi v avditorijih in dvoranah.

 • Kategorija:
  profesionalni
 • Tehnologija:
  DLP
 • Svetilnost:
  7000 ANSI lumnov
 • Svetilnost (eko način):
  ni znano
 • Osnovna ločljivost:
  1920 x 1200 WUXGA
 • Kontrast:
  2800 : 1
 • Format slike:
  16 : 10 (osnovni)
  4 : 3 in 16 : 9 (sekundarni)
 • Podprte ločljivosti:
  do WUXGA (1920 x 1200)
 • Video standardi:
  NTSC
  PAL
  SECAM
  480i/p
  576i/p
  720p
  1080i/p
 • Življenjska doba žarnice:
  do 2000 ur
 • Glasnost:
  41 dB
 • Glasnost (eko):
  35 dB
 • Objektiv:
  dobava brez objektiva
 • Optični zoom:
  glede na objektiv
 • Velikost slike:
  203,2-1279 cm
 • Projekcijska razdalja:
  glede na objektiv
 • Projekcijsko razmerje:
  glede na objektiv
 • Trapezni popravek slike (V):
  da
 • Trapezni popravek slike (H):
  ne
 • Pomik objektiva (V):
  da
 • Pomik objektiva (H):
  da
 • Zvok:
  brez
 • Poraba energije:
  do 670 W
 • Vhodni priključki:
  1 x HDMI
  1 x DVI-D
  1 x DisplayPort
  1 x 5BNC (RGBHV)
  1 x 15-pin VGA
  1 x RJ-45 (mrežna/HDBaseT)
  1 x 9-pin RS-232
  1 x mini USB tip B
  1 x Stereo Mini Jack (žična povezava z dalj. upravljalnikom)
 • Izhodni priključki:
  1 x 15-pin VGA
  1 x 12 V sprožilec
 • Dimenzije projektorja:
  510 x 230 x 540 mm
 • Teža:
  21 kg
 • Garancija na projektor:
  3 leta
 • Garancija na žarnico:
  12 mesecev ali 2000 ur
 • Priloženo:
  napajalni kabel
  VGA kabel
  6 segmentno barvno kolo
  dalj. upravljalnik z baterijami
  CD z navodili
  navodila za hitro uporabo
 • Opcijski dodatki:
  glej specifikacije
 • Opcijski objektivi:
  Wide Fix 5J.JAM37.011 (0,76 : 1)
  Ultra Wide 5J.JAM37.061 (0,75-0,93 : 1)
  Wide Zoom 5J.JAM37.021 (1,25-1,79 : 1)
  Standard 5J.JAM37.001 (1,73-2,27 : 1)
  Semi Long 5J.JAM37.051 (2,22-3,67 : 1)
  Long Zoom1 5J.JAM37.031 (3,58-5,38 : 1)
  Long Zoom2 5J.JAM37.041 (5,31-8,26 : 1)

 

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Želim spremembo cene:

Želim obvestilo o spremembi cene:

 • Da bi prejeli obvestilo, ko bo cena izdelka nižja nam pošljite sporočilo s povezavo ali imenom izdelka ter vašo telefonsko številko.
 • Sledite povezavi za kontakt z Nakupek.si


> Sporočite nam vaše želje in podatke s klikom tukaj <

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.