Vas zanima, kaj je obnorelo širni svet in ga prepričalo v nakup električnega skiroja? To ni zgolj finančni vidik, temveč tudi svoboda, zdravstveni razlogi, zabava in še marsikaj.

Prihranek prav vsak dan

Ste že kdaj sešteli vse potne stroške, ki jih imate za pot v vrtec, v šolo, v trgovino in nazaj domov? Z elektriko, še posebej, če vaše prevozno sredstvo polnite na delovnem mestu, vsekakor prihranite.

Električni skiroji

Ceneje od avtomobilov

V primerjavi z avtomobilom se nam nakup električnega skiroja povrne v nekaj mesecih. Če plačujete 200 € obrok za lizing za avtomobil, si lahko sami izračunate, koliko hitro boste odplačali malenkost dražji električni skiro.

Več zasebnosti

Res je, tudi z javnim prevozom lahko prihranite nekaj denarja, a vožnja z avtobusom ali vlakom ima tudi svoje negativne plati. Ob gneči na cesti avtobusi zamujajo, posledično lahko zamudite tudi vi. Da ne omenjamo živcev, ki jih zapravite med čakanjem na postaji, in drenjanja z ostalimi potniki. Na električnem skiroju ste svobodni in sami svoj šef.

Enostavno polnjenje med delovnim časom

Tisti, ki še nimajo električnega skiroja, razmišljajo, da bodo najverjetneje imeli težave pri iskanju lokacije za polnjenje svojih eko konjičkov. V resnici polnjenje zahteva toliko vtičnic, kot telefon. Električni skiro lahko polnite kar poleg vaše pisalne mize na delovnem mestu, dodatni stroški za delodajalca pa so zanemarljivi.

Električni skiroji

Odličen način vadbe

Menite, da z električnimi skiroji ne telovadite? Motite se. Vožnja z njimi je veliko bolj intenzivna, kot mislite. Noge se bodo upirale hrapavemu terenu, roke bodo pripomogle k stabilizaciji, vključiti boste morali tudi trebušne in hrbtne mišice … Kaj, če bi tudi z električnimi skiroji skrbeli za zdrav življenjski slog?

Ekološka usmerjenost

S širjenjem svetovnega prebivalstva se viša tudi stopnja okolju škodljivih plinov. Vsi se dobro zavedamo, kaj nas čaka v prihodnjih letih, če ne spremenimo načina mišljenja. Nakup električnih vozil je prvi korak k čistemu planetu, ki ga bomo pustili svojim potomcem.

Širjenje socialne mreže

Ob nakupu električnega skiroja se življenjski slog osebe spremeni. Dnevne rutine so drugačne, spremeni se perspektiva gledanja na svet, kar naenkrat imate nove možnosti za transport. Spremenjena dnevna rutina vam bo prinesla nove izkušnje, preko katerih boste spoznavali nove ljudi, širjenje socialne mreže pa je vedno zabavno početje.

Električni skiroji

Boljše poznavanje mesta

Mesto bolje spoznate, če ga obidete peš, kot pa v avtu. Še večjo svobodo pa boste občutili, če ga boste raziskovali na električnem skiroju. Seznanite se z vsemi podrobnostmi, ki se skrivajo v njem, zaužijte vsak skriti kotiček, poslušajte zvoke iz ozkih uličic …

Izogibanje javnim “bacilom”

Ste se kdaj vozili v avtobusu, neznanec poleg vas pa je neprestano kašljal? Zrak je poln virusov, ki jih niti ne opazimo in se jih sploh ne zavedamo, se pa nahajajo tako na drogu pred vrati, na sedežih, na gumbu za odpiranje vrat … Električni skiroji ne bodo naredili zidu okrog vas in vas rešili vseh letečih virusov, a kljub temu lahko malenkost pomagajo pri večji odpornosti.

Smo vas prepričali, da so električni skiroji res najboljši način transporta za vas? Vstopite v Meganakupek in si oglejte pestro izbiro izdelkov električne mobilnosti, ki vam bodo olajšala življenje.

VEČ O KATEGORIJI ŠPORT IN PROSTI ČAS

  Več na Meganakupek.si Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si