Žar in prijatelji so idealna kombinacija

Kateri žar je pravi za vas?

Glavna sestavina odličnega piknika je zagotovo dober žar. Nekateri raje uporabljajo plinski žar, drugi tiste na oglje, spet tretji pa električne. Kateri je pravi za vas? Vsak ima svoje prednosti!

Električni žari so odlična izbira

Žar mojstri naj bi bili moški, vendar to ni nujno vedno res. Ste vedeli, da obstajajo tudi namizni žari? Popolni za vse začetnike ali začetnice. Zgledajo kot toasterji, prenosni in lahki. Popolni za na pot ali pa kampiranje. Potrebujejo le elektriko, tako da lahko skrb za plinsko jeklenko in oglje opustite. Imajo tudi posebne posode, kamor se steka odvečna maščoba, kar omogoči peko brez umazanije. So najboljša rešitev tudi za na manjše balkone, saj zavzamejo malo prostora. Nekateri imajo celo sistem avtomatskega kuhanja, ki prilagodi temperaturo glede na način in nastavljeno stopnjo pečenja.

Pečenja se tako lahko lotite tudi tisti, ki menite, da niste žar mojstri, a vseeno uživate v žar hrani. Najbolj jih bodo zagotovo veseli tisti, ki so zadolženi za pospravljanje in pomivanje. Večina jih ima snemljive plošče, ki se jih enostavno opere, nekateri celo take, ki se jih sme dati v pomivalni stroj. In tako se nikoli več ne bomo prerekali, kdo bo pekel in kuhal in kdo pomival.

 

Najboljša ponudba žarov

 

Tudi na balkonu imate lahko svoj piknik z žarom

Dobra glasba za odlično vzdušje

Piknik brez dobre glasbe pravzaprav ne obstaja! Z zvočniki, ki so glasnejši od petja brez posluha, se lahko zabavate celo popoldne. Za zunanje zabave so najboljši prenosni zvočniki, ki niso omejeni na električne kable, kar pomeni, da lahko svoje najljubše pesmi poslušate tudi sredi gozda ali pa ob reki. Nanje se preprosto povežite z brezžično povezavo Bluetooth in uživajte ob svojih najljubših hitih. Nekatere se da pripeti celo na pas, da je glasba z vami na vsakem koraku.

Za tiste večje zabave pa potrebujete zmogljivejše zvočnike. Izjemno priročni so tisti, v katere lahko priključiš mikrofone in zabava se lahko razvije v noč. Če pa boste imeli zabavo ob bazenu ali pa zabavo z vodnimi baloni, si raje omislite zvočnik, ki je vodoodporen, saj nesreča nikoli ne počiva.

 

Prenosni zvočniki  Karaoke

 

Zvočniki JBL ne smejo manjkati na pikniku

Popestrite piknik z droni

Kako popestriti piknik? Z droni! Droni so leteče naprave, ki posnamejo magične posnetke okolice, take, kot jih človek iz tal nikakor ne more. Z njimi se radi zabavajo tako mladi kot stari, poleg zabave pa boste z njimi poskrbeli še za nepozabne spomine in posnetke.

UAU ponudba dronov

 

Ohrani spomine z droni in kamerami

 

Sedaj imate vse, kar potrebujete za UAU piknik. Uživajte!

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si

Sorodni članki