Premium dizajn in vrhunska tehnologija

Nova generacija zložljivih električnih skirojev Inmotion L8 odlično združuje atraktiven videz in inovativno tehnologijo. Električni skiro je lahek in praktičen za prenašanje. Poudarjene LED luči na sprednji strani dodajo izdelku poseben čar. Brezkrtačni elektromotor v sprednjem kolesu z maksimalno močjo 500 W razvije hitrost do 30 km/h. Pnevmatike s premerom 20,3 cm poskrbijo za nemoteno premagovanje nepravilnosti v terenu, za popolno udobje v vožnji pa poskrbi zadnja napihljiva pnevmatika. Visokokvalitetna LG baterija omogoča dolge vožnje in je ravno prave kapacitete, da ohrani nizko težo naprave.


Izdelek je robusten in je primeren za vsakodnevne opravke, kot sta vožnja na delo, v šolo, v trgovino ali zgolj za zabavo. Priročen je za kampiranje ali za vožnjo po marini. Skiro Inmotion L8 lahko enostavno zložite v le nekaj sekundah. Je izjemno praktičen za prenašanje, saj tehta le 11,2 kg. Električni skiro ima pregleden in moderen LED zaslon, ki kaže porabo baterije in hitrost v realnem času. Dizajn Inmotion L8 je brez konkurence. Z Inmotion L8 modelom boste deležni pozornosti na vsakem koraku. Lahko se povežete z aplikacijo na svojem pametnem telefonu in spremljate prevoženo pot, upravljate z led lučmi, spreminjate barve, omejite maksimalno hitrost in drugo.

Napihljiva zadnja pnevmatika in vzmetenje

Če ste pogosto na poti, je faktor udobnosti izjemnega pomena. Napihljiva zadnja pnevmatika omogoča udobno in stabilno vožnjo, tudi po razgibanem terenu. V sprednjem delu dinamični blažilnik poskrbi, da se sunki iz podlage ne prenašajo na napravo in je zato vožnja posebej udobna.

Atraktiven dizajn

Zagotovo lahko rečemo, da je električni skiro Inmotion L8 eden najbolj dizajnersko dovršenih skirojev na trgu. Inmotion L8 je narejen iz kvalitetnega aluminija z lepotnimi dodatki iz odporne plastične mase. Za atraktiven videz poskrbijo LED luči v ročajih, v sprednjem delu in v zadnjem kolesu. Inmotion L8 skuter se lahko pohvali s prestižno oblikovalsko nagrado IF DESIGN AWARD, ki jo podeljujejo v Nemčiji.

Maksimalna moč motorja 500 W

Električni skiro Inmotion L8 ima brezkrtačni motor v sprednjem kolesu. Motor razvije kar do 500 W moči in lahko premaguje vzpone do 15°. Tudi to ga uvršča med sam vrh v svojem razredu.

Hitrost do 30 km/h

Električni skiro Inmotion L8 doseže maksimalno hitrost 30 km/h. Vožnja z njim bo tako neverjetno zabavna in dogodivščin polna.

Zložljiv mehanizem

Inovativen mehanizem poskrbi, da boste skiro enostavno zložili v le nekaj sekundah in ga lahko vzeli s sabo na avtobus, v trgovino, službo ali ga enostavno pospravili v stanovanje. Zložljivi so tudi ročaji.

Interaktivnost

Na svoj telefon shranite Inmotion mobilno aplikacijo in enostavno spremljajte vse parametre preko svojega pametnega telefona. Z aplikacijo lahko napravo tudi zaklenete in s tem zablokirate sprednje kolo.

Elektronska zavora in pospeševanje

Upravljanje skiroja je zares enostavno. Pospešite in zavirajte preprosto s palci na rokah. Občutek je res odličen, saj že s preprostim in majhnim gibom povzročite, da se zmogljiva naprava premakne z neverjetno odzivnostjo. Za piko na i ima inmotion L8 tudi napredno funkcijo START SMART, ki poskrbi, da se skiro ne more sprožiti kar iz mesta. Skiro enostavno iz mesta porinete in ko doseže minimalno hitrost, mu lahko dodate pospešek preko kontrolerjev. Funkcija je uporabna, saj poskrbi za prihranek energije, ki je potrebna za pospešek iz mesta.

LED zaslon

Izjemno atraktiven LED zaslon minimalističnega dizajna omogoča spremljanje porabe baterije in hitrost v realnem času.

Pametno zaviranje – battery regeneration

Inmotion L8 se lahko pohvali tudi z napredno funkcijo pametnega zaviranja BATTERY REGENERATION, ki poskrbi, da se ob zaviranju z elektronsko zavoro baterija polni. Tako bodo lahko vsi vaši podvigi še bolj razgibani in varčni.

Specifikacije

Model: L8 Material: aluminij + odporna plastika
Dimenzije zložene naprave: 110 x 18 x 33 cm
Dimenzije postavljene naprave: 105 x 43 x 110 cm
Aplikacija za pametni telefon
Teža: 11,2 kg
Max hitrost: 30 km/h
Nosilnost: 120 kg
Baterija: LG, 36V 4.4Ah
Domet: 10-15 km*
Zaslon: DA
Zložljiv: DA
Zložljiva roča: DA
Vzmetenje: DA
Premer koles: 20,3 cm
Zadnja pnevmatika je napolnjena z zrakom
Čas polnjenja: 2 uri
Ambient LED luči: DA (celoten sprednji del, ob straneh zadenjega kolesa in ob straneh ročk)
Maks. moč motorja: 500 W
SMART START funkcija 

*Doseg je izmerjen glede na polno napolnjeno baterijo, pri temperaturi 25°C, teži voznika 75 kg in hitrosti 20 km/h na ravni cesti. Dejanski doseg je odvisen od teže voznika, temperature, terena in načina vožnje.

OPOMBA: E skiro Inmotion L8 ne vsebuje dodatnih malih kolesc, kot na slikah.

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si