Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Več o procesorjih oziroma centralnih procesnih enotah:

Procesorji ali centralne procesne enote so ključ, do delovanja vsakega računalnika. Centralna procesna enota (CPU) ali računalniški procesor je komponenta ali hardware, ki izpolnjuje ukaze računalniškega programa. Procesor izvršuje logična, arhimetična in input/output operacije računalniškega sistema.

 
Naloge procesorjev:
Centralna procesna enota ali procesor so po domače rečeno možgani računalnika, kajti vsaka naloga ali ukaz mora iti skozi procesor in tukaj ni važno kako poenostavljena so ali pa koliko zakomplicirana.
Kje se nahaja procesor?
Centralna procesna enota ali procesor se nahaja zmeraj na osnovni oziroma matični plošči. Matične plošče imajo posebno vtičnico, izdelano specifično za procesorje. Vsak procesor se bo segrel ob uporabi zato moramo nujno vsakemu procesorju priložiti hladilni sistem v obliki ventilatorja in podobno.
Vrsta procesorjev:
Procesorji se delijo na več vrst in vsaka matična plošča ma drugačen vtičnik ali socket, ki je zgrajen samo za eno vrsto procesorja. Zato pa moramo prvo pogledati na matično ploščo kašno vrsto vtičnice ima za procesor. Procesorji imajo več vrst podnožij kot so AM1, AM2+, LGA1155, LGA1150 in tako dalje.
Vsak procesor ima pa tudi eno ali več jeder.