Sedežna garnitura | Enosed – Fuksija

Enosed za vrhunsko udobje na voljo v različnih barvah

Vrhunsko udobje na enosedu, ki je izdelan iz najkakovostnejših materialov in vam nudi udobje višjega razreda. Enosed se v nekaj sekundah enostavno transformira v počivalnik, ležišče, odlagališče,…vsekakor vaši domišliji puščamo prosto pot.

Dimenzija:

  • 85×96 in višina 38cm.

Si želite enosed, vendar se barve ne ujemajo z vašo sedežno garnituro? Imamo rešitev barvne odtenke si lahko izberete po vaši želji!

To ni le klasičen enosed ampak je mnogo več.

Na vašem enosedu lahko sedite, ležite, poležavate,….karkoli vam poželi srce. Če imate dovolj prostora, vam svetujemo, da izberete 2 enoseda, saj je potem poležavanje in uživanje res zabavno.

Enosed je na voljo v barvnih odtenkih:

  • turkizna,
  • siva,
  • rumena,
  • rjava.

Ali vam ti odtenki ne ustrezajo, lahko si izberete tudi druge odtenke, za katere je potrebno doplačilo 30€.

Vrhunsko udobje na enosedu, ki je izdelan iz najkakovostnejših materialov in vam nudi udobje 1. razreda. V nekaj sekundah ga boste lahko enostavno transformirali iz počivalnika v zelo udobno ležišče dimenzij 200 x 85 cm in debeline 19 cm za VSAKODNEVNO SPANJE. Skupna teža enoseda je 15 kg. Tlorisne dimenzije zloženega enoseda so 90 x 85 cm z višino sedišča 38cm in skupno višino 57 cm.

Izdelka trenutno ni v zalogi (pošljite nam zanimanje)

329.00 z DDV

Šifra: Sedežna garnitura | Enosed - Fuksija Kategorija:
Opis

To ni le klasičen enosed ampak je veliko več.

 

hunsko udobje na enosedu Sofas 4Chill out, ki je izdelan iz najkakovostnejših materialov in vam nudi udobje 1. razreda.

 

Na njemu lahko sedite, ležite, poležavate,….karkoli vam poželi srce. Če imate dovolj prostora, vam svetujemo, da izberete 2 enoseda, saj je potem poležavanje in uživanje res zabavno. Na voljo imate tudi druge barvne odtenke: turkizna, siva, rumena, rjava. Če pa vam ti odtenki ne ustrezajo, lahko izberete tudi druge odtenke, za katere je potrebno doplačilo 30€.

 Na vašem enosedu lahko sedite, ležite, poležavate,....karkoli vam poželi srce. Če imate dovolj prostora, vam svetujemo, da izberete 2 enoseda, saj je potem poležavanje in uživanje res zabavno

Za doplačilo lahko naročite tudi dekorativne blazine v dimenziji 40x40cm za 11.99€ in 50x50cm za 14.99€. To pri nakupu dopišite pod opombe.

Primer enoseda v rjavi, turkizni in sivi barvi.

 

 Si želite enosed, vendar se barve ne ujemajo z vašo sedežno garnituro? Imamo rešitev barvne odtenke si lahko izberete po vaši želji!

Enosed v sivi barvi

enosed se prileže v vsak prostor

Tukaj so predstavljeni odtenki enoseda, za katere je potrebno doplačilo 30€.

 Enosed je na voljo v več barvah, vijolična, bela, siva, modra

Dodatne informacije
Poštnina

29 €

Opomba

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sedežna garnitura | Enosed – Fuksija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Related products