Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Sedežne garniture so več kot le ležišče

Sedežna garnituraveč kot le ležišče

mogoče postavitve: L-oblika, otomana na desni

Če bi vas vprašali, s katero besedo najprej povežete sedežno garnituro, bi bila to počitek, je tako?

Nadgradnja počitka - udobna sedežna garnitura

Da smo spočiti si želimo predvsem zato, ker imamo le takšni dovolj energije, da lahko počnemo, kar nas veseli. Za marsikoga je sedežna garnitura bralni kotiček, kjer se med platnicami spremenimo v knjižne junake, potujemo po daljnih krajih, iščemo navdihe za nove recepte in še kaj. Je najbolj sproščena kava v dnevu tista, ki jo spijete v domačem kavču?

počivanje na sedežni garnituri

Smeh, »klepet«, druženje in zabava

Družabni večeri se navadno začnejo z večerjo in za mizo. Ko to prehvalimo in se sprostimo, pa se s kozarčkom ali sladico prestavimo na sedežno garnituro, kjer si v prijateljskem vzdušju zaupamo, kaj se nam je zgodilo od zadnjega srečanja. In ko se med pogovorom spomnimo, zakaj tako radi preživljamo čas z ljudmi, ki so vedno dobrodošli tudi v najbolj sproščenem delu doma, na našem kavču.

kavč kot mesto za druženje

V bitki z prehladi in ostalimi sezonskimi nadlogami

Vas obdobja robcev, čajev z limono in podobnih nevšečnosti preskočijo? Če ne, potem veste, kaj potrebujete takrat, poleg vseh pripomočkov za okrevanje. Odejo, mir in udobje! Ko vse troje združite na sedežni garnituri, naj gre za dvosed ali trosed, veste, da bo bolezen kmalu mimo in boste lahko zadihali z obema nosnicama. :) 

Na fotelju v bitki z boleznimi

Psi in sedežne garniture :)

Prisegli ste, da mačje in pasja družba ne bo imela dostopa do vaše sedežne garniture, saj imajo svoja ležišča. Pa so se vam kaj kmalu premeteno pridružili na družinski sedežni garnituri? Nič ne de, to pomeni, da ste sedežno res dobro izbrali, saj so tudi razvajeni družinski člani ugotovili, kje se najbolje počiva.

Kavč privlači tudi domače živali

Sedežne garniture so zbirališče in igrišče

Navsezadnje pa je sedežna garnitura pogosto tudi zadnja postojanka pred odhodom v službo, vrtec, šolo in pred drugimi opravki in prva, ko se vrnemo. Tu skoraj vedno najdemo tisto, kar smo iskali po celem stanovanju. Ključe, telefon, še drugo nogavico iz para in igračke. Sedežna je namreč odličen poligon, kjer s pomočjo najmlajših živijo zgodbe domišljije.vir:Lesnina

Fotelj

Sorodni izdelki za dnevne sobe