Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Več pogledov

Sledilna naprava za avto - GPS sledenje | Alarmni sistemi - Avto oprema |

Hiter predogled

Alarmni sistem ter sledilna naprava za avto - GPS


Zakaj bi kupovali drago opremo, ko pa so na voljo tudi pametni alarmni sistemi? Kompaktni GPS alarmni detektor Renkforce GX111 je optimiziran za dolg čas delovanja akumulatorja in vam je v pomoč pri nadzoru nad lastnino do 100 dni. V primeru sprožitve alarma je njegova naloga, da vas takoj obvesti z SMS-sporočilom.

Pri tem je naprava opremljena z različnimi senzorji, ki jih lahko uporabi za sprožitev alarma. Nadzoruje lahko tresljaje, spremembe položaja, razlike v svetilnosti ter temperaturo. GX111 lahko poleg tega uporabite za geofencing (tj. postavitev virtualnih ograj) in GPS-sledenje. 

Kompakten, robusten in predvsem nevpadljiv
Z GSM alarmnim sistemom GX111 znamke Renkforce, ki je Conradova lastna blagovna znamka, lahko nadzorujete tako svoje mobilne dragocenosti kot tudi objekte kot so npr. hiše, stanovanja ali garaže.
Njegova kompaktna velikost in majhna teža omogočata, da ga enostavno pritrdite na draga kolesa, motorna kolesa, avtomobile, avtodome itd. Poleg tega je bil pri oblikovanju izdelka poudarek na robustnem in hkrati nevpadljivem ohišju. Tako na prvi pogled ni očitno, da gre pri napravi GX111 za alarmni detektor oz. GPS sledilno napravo.

GPS-sledenje in virtualna ograja
Naprava GX111 je opremljena z GPS-/GSM-modulom, ki je namenjen določanju in nadzoru nad GPS-cono, pri čemer gre za mesto oz. območje, v katerem se lahko varovani predmet nahaja. To je znano kot geofencing (tj. postavitev virtualnih ograj). Ko predmet prekorači tako določeno cono, se sproži alarm.
Poleg tega lahko naprava GX111 določi in shrani svoj trenutni GPS-položaj. Določite trenutno lokacijo varovanega predmeta. Tako lahko z SMS-sporočilom zahtevate povezavo do OpenStreetMap.org ter nadzorujete svojo napravo in sledite premikom.

Senzorji
Posebna pozornost je bila posvečena senzoriki. Za razliko od drugih alarmnih sistemov je naprava GX111 opremljena s tremi senzorji, ki se lahko uporabijo za sprožitev alarma. Naprava lahko zazna tresljaje, spremembe položaja in razlike v svetilnosti. Poleg tega je možno s pomočjo zunanjega mikrofona (lahko ga naročite posebej) tudi meriti hrup.

- Edinstven svetlobni senzor
Svetlobni senzor meri okoliško svetilnost. Z njim je možno na primer zaznavanje odpiranja omare ali vrat. Ob vpadu svetlobe se nastavljena vrednost svetilnosti prekorači in naprava pošlje alarmno sporočilo. Kot posebna značilnost tega izdelka se svetlobni senzor odziva tako na viden kot tudi na neviden svetlobni spekter – od UV-svetlobe do infrardeče svetlobe.

- Senzor položaja
Senzor položaja lahko določi trenuten položaj glede na zemljino privlačnost, torej nagib. Tako lahko ugotovi na primer padec ali namerno prevračanje predmeta. Če naprava GX111 spremeni svoj položaj (nagib, ne lokacije), se sproži alarm.

- Senzor tresljajev
Senzor tresljajev je občutljiv na mehanske tresljaje, kot je na primer padec predmeta, in ga lahko nastavite v 10 stopnjah.

Pri vsakem senzorju lahko ločeno in individualno nastavite občutljivost.

Področja uporabe
Naprava GX111 je primerna za številno in raznoliko rabo tako v zasebnih gospodinjstvih kot tudi v podjetjih ali obratih.

- Na zasebnem področju
Kompaktna velikost omogoča, da lahko napravo GX111 pritrdite na draga kolesa, motorna kolesa ali štirikolesnike. Tudi luksuzna prevozna sredstva kot so avtodomi ali plovila predstavljajo privlačen plen za tatove. V primeru kraje vozila se takoj pošlje alarmno sporočilo. GPS-sprejemnik je nato v pomoč pri iskanju.

Če svoje dragocenosti, kot je npr. nakit ali gotovina, shranjujete v skrinji ali predalu, jih lahko dodatno zavarujete s svetlobnim senzorjem. Ko vlomilec vidi izdelek, je že zdavnaj sprožil alarm.

- Na komercialnem področju
Na gradbiščih je vedno treba kaj zavarovati. Senzor tresljajev lahko detektira dostop do gradbenega stroja ali večjih gradbenih materialov. Naprava lahko zazna odpiranje kontejnerja po vpadu svetlobe. S takojšnjim obveščanjem se tudi verjetnost odkritja storilca znatno poveča.

Naprava GX111 je v pomoč tudi pri varovanju pri prevozu. Pri prevozu dragocenega blaga lahko dokumentira tako tresljaje kot tudi prevračanje blaga. Pot blaga lahko shranjuje s pomočjo GPS-sledenja. In v primeru kraje lahko določite lokacijo s pomočjo SMS-sporočila.


 

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

143,85 €
Ali

Tehnične podrobnosti in opis

Značilnosti
 
 
 • Nadzor nad in varovanje mobilnih dragocenosti ali objektov kot so npr. hiše, stanovanja in garaže
 • Idealen za številno in raznoliko rabo v zasebnih gospodinjstvih ter v podjetjih ali obratih
 • Ob sprožitvi alarma se pošlje SMS-sporočilo na do 4 shranjene telefonske številke
 • Tihi alarm – tat ali vlomilec pri tem alarma ne zazna
 • 3 senzorji so namenjeni sprožitvi alarma: senzor tresljajev, senzor položaja in inovativni svetlobni senzor
 • Vgrajen GPS- in GSM-modul
 • GPS-sledenje – določite trenutno lokacijo zavarovanega predmeta
 • Virtualna ograja – določite individualno cono, v kateri se lahko varovani predmet giblje
 • Ko predmet zapusti cono virtualne ograje, se sproži alarm
 • Izjemno dolg čas delovanja akumulatorja do 100 dni
 • Kompaktne mere in majhna teža
 • Robustna oblika izdelka, ki je bila namerno zasnovana tako, da je čim bolj neopazen – s tem ni videti kot alarmna naprava/GPS sledilna naprava
Dobava vključuje
 
 
 • Renkforce GX-111
 • Akumulator
 • CD s programsko opremo za konfiguracijo in navodili (v PDF-formatu)
 • USB-kabel (USB na Mini USB)
 • Navodila.
Dodatne informacije
 
 
Tega izdelka ne smete uporabljati za nadzor nad osebami.
 
Tehnični podatki
 
 
Barva Črna
Električno napajanje Akumulatorski paket (vključen)
Mera, globina 77 mm
Mera, višina 27 mm
Mera, širina 44 mm
Obratovalni čas akumulatorja (maks.) 2.400 h
Teža 85 g
Vmesnik (PC/multimedija) Audio, stereo (3.5 mm Klinke), Mini USB
Vrsta GPS-a (kategorizacija) GPS sistem sledenja

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Predviden čas dobave izdelka: Dobava do 7 delovnih dni

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.