Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Več pogledov

Sledilna naprava za avto - GPS sledenje | Alarmni sistemi - Avto oprema |

Hiter predogled

Alarmni sistem ter sledilna naprava za avto - GPS


Zakaj bi kupovali drago opremo, ko pa so na voljo tudi pametni alarmni sistemi? Kompaktni GPS alarmni detektor Renkforce GX111 je optimiziran za dolg čas delovanja akumulatorja in vam je v pomoč pri nadzoru nad lastnino do 100 dni. V primeru sprožitve alarma je njegova naloga, da vas takoj obvesti z SMS-sporočilom.

Pri tem je naprava opremljena z različnimi senzorji, ki jih lahko uporabi za sprožitev alarma. Nadzoruje lahko tresljaje, spremembe položaja, razlike v svetilnosti ter temperaturo. GX111 lahko poleg tega uporabite za geofencing (tj. postavitev virtualnih ograj) in GPS-sledenje. 

Kompakten, robusten in predvsem nevpadljiv
Z GSM alarmnim sistemom GX111 znamke Renkforce, ki je Conradova lastna blagovna znamka, lahko nadzorujete tako svoje mobilne dragocenosti kot tudi objekte kot so npr. hiše, stanovanja ali garaže.
Njegova kompaktna velikost in majhna teža omogočata, da ga enostavno pritrdite na draga kolesa, motorna kolesa, avtomobile, avtodome itd. Poleg tega je bil pri oblikovanju izdelka poudarek na robustnem in hkrati nevpadljivem ohišju. Tako na prvi pogled ni očitno, da gre pri napravi GX111 za alarmni detektor oz. GPS sledilno napravo.

GPS-sledenje in virtualna ograja
Naprava GX111 je opremljena z GPS-/GSM-modulom, ki je namenjen določanju in nadzoru nad GPS-cono, pri čemer gre za mesto oz. območje, v katerem se lahko varovani predmet nahaja. To je znano kot geofencing (tj. postavitev virtualnih ograj). Ko predmet prekorači tako določeno cono, se sproži alarm.
Poleg tega lahko naprava GX111 določi in shrani svoj trenutni GPS-položaj. Določite trenutno lokacijo varovanega predmeta. Tako lahko z SMS-sporočilom zahtevate povezavo do OpenStreetMap.org ter nadzorujete svojo napravo in sledite premikom.

Senzorji
Posebna pozornost je bila posvečena senzoriki. Za razliko od drugih alarmnih sistemov je naprava GX111 opremljena s tremi senzorji, ki se lahko uporabijo za sprožitev alarma. Naprava lahko zazna tresljaje, spremembe položaja in razlike v svetilnosti. Poleg tega je možno s pomočjo zunanjega mikrofona (lahko ga naročite posebej) tudi meriti hrup.

- Edinstven svetlobni senzor
Svetlobni senzor meri okoliško svetilnost. Z njim je možno na primer zaznavanje odpiranja omare ali vrat. Ob vpadu svetlobe se nastavljena vrednost svetilnosti prekorači in naprava pošlje alarmno sporočilo. Kot posebna značilnost tega izdelka se svetlobni senzor odziva tako na viden kot tudi na neviden svetlobni spekter – od UV-svetlobe do infrardeče svetlobe.

- Senzor položaja
Senzor položaja lahko določi trenuten položaj glede na zemljino privlačnost, torej nagib. Tako lahko ugotovi na primer padec ali namerno prevračanje predmeta. Če naprava GX111 spremeni svoj položaj (nagib, ne lokacije), se sproži alarm.

- Senzor tresljajev
Senzor tresljajev je občutljiv na mehanske tresljaje, kot je na primer padec predmeta, in ga lahko nastavite v 10 stopnjah.

Pri vsakem senzorju lahko ločeno in individualno nastavite občutljivost.

Področja uporabe
Naprava GX111 je primerna za številno in raznoliko rabo tako v zasebnih gospodinjstvih kot tudi v podjetjih ali obratih.

- Na zasebnem področju
Kompaktna velikost omogoča, da lahko napravo GX111 pritrdite na draga kolesa, motorna kolesa ali štirikolesnike. Tudi luksuzna prevozna sredstva kot so avtodomi ali plovila predstavljajo privlačen plen za tatove. V primeru kraje vozila se takoj pošlje alarmno sporočilo. GPS-sprejemnik je nato v pomoč pri iskanju.

Če svoje dragocenosti, kot je npr. nakit ali gotovina, shranjujete v skrinji ali predalu, jih lahko dodatno zavarujete s svetlobnim senzorjem. Ko vlomilec vidi izdelek, je že zdavnaj sprožil alarm.

- Na komercialnem področju
Na gradbiščih je vedno treba kaj zavarovati. Senzor tresljajev lahko detektira dostop do gradbenega stroja ali večjih gradbenih materialov. Naprava lahko zazna odpiranje kontejnerja po vpadu svetlobe. S takojšnjim obveščanjem se tudi verjetnost odkritja storilca znatno poveča.

Naprava GX111 je v pomoč tudi pri varovanju pri prevozu. Pri prevozu dragocenega blaga lahko dokumentira tako tresljaje kot tudi prevračanje blaga. Pot blaga lahko shranjuje s pomočjo GPS-sledenja. In v primeru kraje lahko določite lokacijo s pomočjo SMS-sporočila.


 

Zaloga izdelka: V zalogi pri dobavitelju

143,85 €
Ali

Tehnične podrobnosti in opis

Značilnosti
 
 
 • Nadzor nad in varovanje mobilnih dragocenosti ali objektov kot so npr. hiše, stanovanja in garaže
 • Idealen za številno in raznoliko rabo v zasebnih gospodinjstvih ter v podjetjih ali obratih
 • Ob sprožitvi alarma se pošlje SMS-sporočilo na do 4 shranjene telefonske številke
 • Tihi alarm – tat ali vlomilec pri tem alarma ne zazna
 • 3 senzorji so namenjeni sprožitvi alarma: senzor tresljajev, senzor položaja in inovativni svetlobni senzor
 • Vgrajen GPS- in GSM-modul
 • GPS-sledenje – določite trenutno lokacijo zavarovanega predmeta
 • Virtualna ograja – določite individualno cono, v kateri se lahko varovani predmet giblje
 • Ko predmet zapusti cono virtualne ograje, se sproži alarm
 • Izjemno dolg čas delovanja akumulatorja do 100 dni
 • Kompaktne mere in majhna teža
 • Robustna oblika izdelka, ki je bila namerno zasnovana tako, da je čim bolj neopazen – s tem ni videti kot alarmna naprava/GPS sledilna naprava
Dobava vključuje
 
 
 • Renkforce GX-111
 • Akumulator
 • CD s programsko opremo za konfiguracijo in navodili (v PDF-formatu)
 • USB-kabel (USB na Mini USB)
 • Navodila.
Dodatne informacije
 
 
Tega izdelka ne smete uporabljati za nadzor nad osebami.
 
Tehnični podatki
 
 
Barva Črna
Električno napajanje Akumulatorski paket (vključen)
Mera, globina 77 mm
Mera, višina 27 mm
Mera, širina 44 mm
Obratovalni čas akumulatorja (maks.) 2.400 h
Teža 85 g
Vmesnik (PC/multimedija) Audio, stereo (3.5 mm Klinke), Mini USB
Vrsta GPS-a (kategorizacija) GPS sistem sledenja

Za vas imamo še nekaj dodatnih informacij

Predviden čas dobave izdelka: Dobava do 7 delovnih dni
Želim spremembo cene:

Oprema za dom - Pohištvo

Estetsko pohištvo polepša vsak bivalni prostor

Oprema za dom: S pohištvom in dekorativnimi izdelki lahko dnevno sobo spremenite v oazo dobrega počutja, jedilnico preobrazite v raj za gurmane, kuhinjo spremenite v dišečo pekarno in se v spalnici počutite, kot da bi spali na oblačku. Vsaka kopalnica lahko postane pravi spa center, v katerem se sprostite po napornem dnevu. Oprema za otroške sobe so lahko pravi igralni raj za vaše otroke, medtem ko se lahko na vrtu s pravo opremo počutite, kot da ste na dopustu. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na pohištvo vaše predsobe, ki bo z izžarevanjem domačnosti in dobrodošlice poskrbela za odlični prvi vtis.
Pohištvo je vsa oprema za dom, ki se nahaja v vašem domu. Torej lahko v osnovi opremo razdelimo v kuhinjsko in kopalniško pohištvo ter v pohištvo za spalnico, dnevno ali otroško sobo kakor tudi za hodnik ali pisarno. Pri opremljanju svojega doma ali pisarne s pohištvom se osredotočite na uporabnost in kvaliteto pohištva. Ravno tako pa je pomemben tudi slog, ki bo odražal vaš osebni okus. Opremo lahko izbirate med tujimi ali domačimi proizvajalci. Kakor tudi med izdelki različnih cenovnih kategorij. Oprema za dom in kopalniško pohištvo vam predstavljamo kot kopalniške bloke ali posamezne kose. Lahko si ogledate tudi kopalniške armature in radiatorje. Tako bo vaša kopalnica opremljena v kompletu. Oprema za dom in kuhinjsko pohištvo lahko naročite po kosih ali v kompletu. Še posebej so privlačne male blok kuhinje za majhna stanovanja. Oprema za dom: dnevne sobe in spalnice vam predstavljamo kot kosovno opremo ali v kompletih tako, da je izbira primernih regalov in sedežnih garnitur popolnoma enostavna. Oglejte pa si še dodatke in svetila tako viseča, stoječa ali stenska.

Oprema za dom - Pohištvo za otroške in mladinske sobe

je kvalitetno in pisano odvisno tudi od tega ali opremljate za dečka ali deklico. Izberete lahko ravno tako med kompleti ali kosovno opremo. V kolikor je soba za več otrok so v zadnjem času izredno popularni pogradi ter vreče za sedenje. Po dogovoru vam vse naročeno dostavimo na dom, lahko pa manjše kose prevzamete na dogovorjenem prevzemnem mestu. V kolikor opremljate pisarno ali prostor v katerem delate doma vam svetujemo, da si ogledate kategorijo z pisarniško opremo. V tej kategoriji lahko najdete kvalitetne pisarniške stole, računalniške in pisalne mize ter vso ostalo opremo, ki jo potrebujete.

Kuhinje - oprema za dom

Kuhinja velja za enega izmed najpomembnejših in tudi finančno najbolj zahtevnih prostorov v za opremit v domu, zato si pri opremljanju ali prenovi zasluži veliko pozornosti. Poleg želj in potreb posameznikov je pri načrtovanju nove kuhinje nujno upoštevati tudi osebni stil in seveda tudi velikost bivalnega prostora. Pri omejenosti s prostorom je zato pametno investirati v mini ali blok kuhinje. Pri tem pa nikar ne pozabite na električne naprave, ki vam bodo olajšali kuhanje.

Dnevne sobe - pohištvo, ki odraža domačnost

Polepšajte svoje dnevne prostore s kakovostnio opremo za domkot so: kavči z ujemajočimi se tabureji in klubskimi mizicami. Z elegantnimi komodami ali regali boste pridobili veliko prostora za shranjevanje in dekoracije, medtem ko boste z lahko manjšimi ali večjimi knjižnimi policami varno shranili vaše najljubše knjige. Pohištvo je na voljo v kompletih po odlični ceni, lahko pa ga kupujete tudi po posameznih elementih in si tako sami sestavite opremo popolnoma po vašem okusu.

Jedilnice - zaprijeten dom in prijetno druženje

Prijetno opremljen prostor povsem spremeni izkušnjo obedovanja in druženja z družino ter prijatelji. Izbirate lahko med različnimi jedilnimi garniturami ali med posameznimi elementi kot so, omare ter predalniki. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na krožnike in pribor ter

Oprema za dom in spalnice - za zdrav in miren spanec

Kvaliteten spanec vpliva na zdravje, zato je zelo pomembno, da je spalni prostor opremljen s funkcionalnim in lepim pohištvom. Oprema za dom na Meganakupek.si ima vse izdelke za popolno opremo vase spalnice in ostalih prostorov. Vaša postelja naj bo udobna in mehka, garderobna omara prostorna in praktična. Za popolno počutje v zavetju vaše spalnice preverite najmehkejše in se prepričajte o pravilni trdoti vašega ležišča ali ter letvenega dna.

Oprema za domače pisarne - lepe in funkcionalne

Delovne sobe so raznolike kot dela, ki jih opravljamo v njih. Pri nas najdete vse od ugodnih setov pohištva za domačo pisarno do naprednih in visokokvalitetnih rešitev za pisarne. Ob izboru pohištva preverite tudi pisarniške stole ter pametne oblike shranjevanja z regali. Za nemoteno delo najdete manjše dodatke tudi med pisarniškimi izdelki.

Predsobe - za dober prvi vtis

V predsobi naj bo čim več prostora za gibanje, prostor za shranjevanje pa naj bo namenjen čevljem in vrhnjim oblačilom. Pri nas najdete popolne rešitve za vašo garderobo. Izbirajte med cenejšimi garderobnimi seti ali sami določite, katere komode ali omarice za čevlje želite imeti v vaši predsobi.

Kopalnice - za vašo sprostitev

Če potrebujete le manjši prostor za umivanje ali prostorno kopalnico, pri nas najdete kopalniško pohištvo,

Otroške sobe - najboljša zabava je vedno doma

Pri nakupu otroške sobe lahko izbirate med širokim naborom mladinskih sob in sob za dojenčke, ki jih lahko kupite v kompletih ali kot individualno pohištvo. Prav tako pri nas najdete ogromno dodatkov za otroške in mladinske sobe, ki bodo popestrili vsak prostor, kjer bivajo vaši mlajši člani.

Vrtno pohištvo - zunanji kotiček po vaši meri

Vrtno pohištvo sestavlja mnogo elementov, ki jih lahko dodajate po svojih željah in potrebah ter si tako ustvarite prijeten zunanji kotiček za družinska kosila ali ležerno druženje s prijatelji. Ker je vrtno pohištvo več časa na prostem in tako izpostavljeno različnim vremenskim vplivom, smo poskrbeli, da lahko ne glede na funkcionalnost ali dizajn izbirate med visoko kakovostnim materialom.

Dodajte svojo oznako ali besedo izdelku

Uporabite razmake za ločevanje med oznakami, besedami. Uporabite enojne 'narekovaje' (') za fraze ali besedne zveze.