Talna obloga iz vinila S8

41.50m2 z DDV

Dimenzije 180 × 22.8 × 0.8 cm
Barva

, , , , , , , ,

Talna obloga iz vinila S8 z učinkom lesa

So odlična izbira za ustvarjanje naravnega in elegantnega videza prostora. Z njihovo vzdržljivostjo, estetskimi lastnostmi in enostavnostjo vzdrževanja ponujajo številne prednosti pred drugimi talnimi oblogami.

V manjših prostorih izberite svetlejše barve in manjši vzorec, saj bodo vizualno povečali prostor. S8-850
S8-851
S8-852
S8-853
S8-855
S8-856
S8-857
S8-858
S8-859

Talna obloga iz vinila S8 ustvarja naravno vzdušje

Trda vinilna tla z učinkom lesa so inovativna talna obloga, ki je v zadnjem času pridobila veliko popularnosti. Zasnovana so tako, da posnemajo naravno lepoto in toplotno različico lesa, vendar hkrati ponujajo vrsto prednosti, ki jih les ne more doseči. Talna obloga iz vinila S8 je odlična izbira za tiste, ki si želijo lepega videza lesa, a nimajo časa ali želje za vzdrževanje pravega lesa. 

Pri urejanju domačega prostora vsak detajl igra pomembno vlogo, vključno s talnimi oblogami. Je prava izbira za tiste, ki si želijo estetskega videza, hkrati pa potrebujejo talno oblogo, ki je odporna na obrabo.

Talna obloga iz vinila S8 – naravna izbira za vaš dom

Talno oblogo iz vinila S8 odlikuje vzdržljivost in estetski videz. Te talne obloge posnemajo naravno tonsko različico lesa, kar v prostoru ustvari toplo in prijetno vzdušje. Idealne so za vse prostore v vašem domu, od spalnice do dnevne sobe ter tudi za poslovne prostore, kjer se zahteva trajnost in lep izgled.

Kako izbrati pravo barvo in vzorec

Razmislite o obstoječem dekorju in stilu vašega prostora. Izberite barvo in vzorec, ki se bosta harmonično dopolnjevala z ostalimi elementi. V manjših prostorih izberite svetlejše barve in manjši vzorec, saj bodo vizualno povečali prostor. V večjih prostorih si lahko privoščite tudi temnejše barve in večje vzorce.

Razmislite o namenu prostora. Za bolj formalne prostore izberite klasične barve in vzorce, medtem ko za bolj sproščene prostore lahko izberete drznejše in živahnejše možnosti. Upoštevajte, kako je prostor osvetljen. Naravna svetloba bo odražala barve drugače kot umetna svetloba, zato preverite, kako se barve odzivajo na različne svetlobne pogoje.

Specifikacije:

  • Debelina: 7 + 1 mm podloge
  • Razred obrabe: Stanovanjski 23 | Poslovni 34; T-skupina
  • Dimenzije: 8 x 228 x 1800 mm
  • Bevel (rez): Nano 4V
  • Pakiranje: 2,05 m²/paket
  • Talno gretje: Primerno
  • Vrsta polaganja: 5G click system

5G click unilin

Barve:

V manjših prostorih izberite svetlejše barve in manjši vzorec, saj bodo vizualno povečali prostor.

Za bolj formalne prostore izberite klasične barve in vzorce, medtem ko za bolj sproščene prostore lahko izberete drznejše in živahnejše možnosti.

Naravna svetloba bo odražala barve drugače kot umetna svetloba, zato preverite, kako se barve odzivajo na različne svetlobne pogoje.

Čas namestitve je odvisen od velikosti prostora in izkušenj izvajalca.

Priporočljivo je redno sesanje in občasno brisanje s krpico, odvisno od prometa in umazanije v prostoru.

Da bodo vaša trda vinilna tla z učinkom lesa dolgo ohranila svoj sijaj in lepoto, je pomembno, da jih redno vzdržujete in skrbite zanje

S svojimi številnimi prednostmi, estetskim videzom in odpornostjo na obrabo so odlična izbira za domove in poslovne prostore.

Zasnovana so tako, da posnemajo naravno lepoto in toplotno različico lesa, vendar hkrati ponujajo vrsto prednosti, ki jih les ne more doseči.

Namestitev teh tal je izjemno preprosta, saj uporabljajo 5G click sistem, ki omogoča hitro in varno povezovanje desk med seboj.

Dimenzije 180 × 22.8 × 0.8 cm
Barva

, , , , , , , ,

Brand

VINIL - VINYL

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Talna obloga iz vinila S8”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

SORODNI IZDELKI