Samsung Electronics je danes predstavil Galaxy S21 in S21+ pametna telefona, ki uporabnikom nudita vrhunsko kamero in najnaprednejši procesor.

Serija Galaxy S21 pametnih telefonov je bila ustvarjena v skladu z željami in potrebami uporabnikov. Vključuje številne sodobne inovacije, ki uporabnikom omogočajo, da se lahko lažje izražajo in uživajo v izjemnih izkušnjah. Poleg tega serija Galaxy S21 pametnih telefonov zagotavlja vrhunsko povezljivost in zmogljivosti na nivoju, kot ga lahko zagotavlja samo Samsung.

samsung galaxy s21, samsung s21, samsung slovenija, nov samsung telefon

Živimo v svetu, kjer imajo mobilne naprave pomembno vlogo, saj mnogi delamo na daljavo in veliko časa preživimo doma. Uporabnikom želimo zagotavljati možnost izbire, zlasti v teh novih okoliščinah, zato je serija Galaxy S21 pametnih telefonov zasnovana tako, da lahko vsak izbere napravo, ki najbolj ustreza njegovemu življenjskemu slogu in potrebam, ki se nenehno spreminjajo,“ je povedal TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. In dodal: “Galaxy S pametni telefoni že več kot desetletje uporabnikom prinašajo vrhunske izkušnje in jim omogočajo, da se na svoje pametne telefone popolnoma zanesejo, tako za povezovanje kot tudi za zabavo, ter izrazijo svojo individualnost.“

Drzen dizajn

Galaxy S21 ima drzno zasnovo s 15,75-centimetrskim zaslonom, Galaxy S21+ pa nudi 17,02-centimetrski razširjeni zaslon in močnejšo baterijo ter je odlična izbira za ljubitelje maratonskega gledanja serij[1].

Nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov prinaša značilno Contour Cut kamero, ki se odlično vključuje v samo elegantno zasnovo telefona. Nova Galaxy S21 in S21+ pametna telefona bosta na voljo v različnih barvah, vključno z novo fantomsko vijolično barvo. Vsaka naprava je tudi prevlečena z matiranim zaključkom, ki daje prefinjen videz in občutek.

Galaxy S21 je opremljen z inteligentnim dinamičnim AMOLED 2X brezkončnim-O zaslonom s 120 Hz osveževanja in je odličen soppotnik za ogled različnih vsebin. Zaslon samodejno prilagodi hitrost osveževanja glede na prikazano vsebino, ne glede na to, ali uporabnik bere zapise na družbenih omrežjih ali gleda film. Zaslon je prijazen do oči, saj samodejno prilagaja filter modre svetlobe glede na uro in prikazano vsebino.

samsung galaxy s21, samsung s21, samsung slovenija, nov samsung telefon

Naj bo vsak dan izjemna izkušnja

Nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov nadaljuje tradicijo profesionalnih Samsung kamer z izboljšavami, ki uporabnikom omogočajo zajemanje vrhunskih vsebin. Ne glede na to, ali želite posneti prvi stik vašega psa z ogledalom ali druženje s prijatelji, z Galaxy S21 in S21+ bodo vaši posnetki vedno vrhunske kakovosti.

Izboljšana 8K Snap funkcija omogoča snemanje kristalno jasnih 8K videoposnetkov. Ne glede na to, kako dinamični so pogoji, bo videoposnetek popoln s Super stabilnost funkcijo, ki samodejno optimizira snemanje med 30fps in 60fps v FHD ločljivosti. Nova Director’s View funkcija uporabnikom omogoča, da izberejo najboljši posnetek, medtem ko je z Vlogger View funkcijo sedaj mogoče med snemanjem preiti iz sprednje na glavno kamero in spremeniti kot snemanja.

Ko je naprava seznanjena z novimi slušalkami Samsung Galaxy Buds Pro[2], je mogoče z možnostjo snemanja z več mikrofoni[3] hkrati snemati zunanji zvok in glas uporabnika. To pomeni, da je Galaxy S21 mogoče namestiti na stojalo za telefon v Pro Video načinu  in Galaxy Buds Pro uporabiti kot mikrofon – tako se lahko uporabnik odmakne od telefona in posname govorjenje ter zvok v ozadju v najboljši kakovosti.

Priljubljena Enkraten zajem funkcija [4] , s pomočjo umetne inteligence omogoča, da z enim dotikom posnamete vrsto formatov fotografij in videoposnetkov. Ta možnost je dodatno izboljšana z novimi profesionalnimi nastavitvami zajemanja videoposnetkov, kot sta Highlight Video in Dynamic Slow-Mo, ki omogočata osredotočenost na najpomembnejše dele dogajanja v kadru.

Trojna kamera profesionalnega razreda, ki temelji na umetni inteligenci, je zasnovana za vse tiste priložnosti, ko želite imeti večji nadzor nad vsebino. Sistem kamer intuitivno oceni motiv in se mu prilagodi, tako da bo posnetek vedno popoln. V portretnem načinu kamera uporablja izboljšano 3D analizo, ki natančneje loči motiv od ozadja. Prav tako nudi možnosti za virtualno osvetlitev in učinke ozadja na podlagi umetne inteligence, da motiv še bolj izstopa. To je možno uporabiti tudi pri samoportretih. Za posnetke oddaljenih motivov je na voljo izboljšana vesoljska povečava, dodana pa je tudi Zoom Lock funkcija, ki zmanjšuje učinke tresenja rok in omogoča zajemanje jasnejših posnetkov pri povečavi do 30-krat. Poleg tega izboljšane možnosti obdelave fotografij omogočajo, da so posnetki, zajeti v temnem okolju, jasnejši in kakovostnejši.

Vrhunska povezljivost in zmogljivost

Samsung je zavezan k temu, da uporabnikom omogoča enostavno povezovanje in varnost podatkov. Nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov tako zagotavlja zmogljivosti naslednje generacije in povezljivost s celotnim Galaxy ekosistemom, kar zagotavlja še več fleksibilnosti, ne glede na vaše dnevne rutine.

Vključuje najnovejši in najnaprednejši procesor, ki je bil kadarkoli vključen pri Galaxy pametnih telefonih – tako zagotavlja večjo hitrost, energetsko učinkovitost ter napredne računalniške zmogljivosti s 5G povezljivostjo in umetno inteligenco[5]. Tako nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov nudi še več zmogljivosti za obdelavo fotografij, zajemanje 8K videoposnetkov in podpira tudi maratonsko igranje iger v oblaku.

Za zaščito in varnost vaših podatkov bo poskrbel Knox Vault, Samsung varnostna platforma, ki z dodajanjem dodatnega pomnilnika procesorju zagotavlja še dodatni nivo zaščite.

Serija Galaxy S21 pametnih telefonov vključuje tudi funkcijo za zaščito zasebnosti, s katero lahko s preprostim klikom odstranite metapodatke fotografij pred skupno rabo. Private Share funkcija[6] omogoča nadzor nad tem, kdo ima dostop do vsebine, ki jo uporabnik pošlje nekomu, in kako dolgo bo vsebina na voljo.

Nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov je zasnovana za uporabo z drugimi Galaxy napravami. S SmartThings Find funkcijo lahko uporabniki zlahka najdejo svoje druge Galaxy naprave, tudi če te nimajo internetne povezave. Dodatno, nova serija vključuje tudi Galaxy SmartTag funkcijo, ki lahko najde druge predmete, kot so na primer vaši ključi – vse kar morate storiti je, da SmartTag[7] pritrdite na stvar, ki jo pogosto izgubljate.

Dostopnost

Novi pametni telefoni bodo na voljo od 29. januarja naprej v naslednjih barvah:

  • Galaxy S21: fantomsko siva, fantomsko vijolična, fantomsko bela in fantomsko rožnata (model z 256 GB bo dostopen samo v fantomsko sivi barvi)
  • Galaxy S21+: fantomsko vijolična, fantomsko črna, fantomsko srebrna (model z 256 GB bo dostopen samo v fantomsko črni barvi)
 


[1] Zaslon merjen diagonalno, medtem ko je prostor za ogled zaslona nekoliko manjši zaradi zaobljenih robov in prostora za kamero.
[2] Se prodaja ločeno.
[3]Dostopno na pametni telefon Galaxy z One UI 3.1 ali novejšim operacijskim sistemom.
[4] Enkraten zajem zajema fotografije in videoposnetke v trajanju do 15 sekund.
[5] Zahteva optimalno 5G povezavo, ki je na voljo na izbranih trgih. Preverite razpoložljivost pri operaterju..
[6] Dostopno na Galaxy napravah z Android P operacijskim sistemom ali novejšim.
[7] Se prodaja ločeno.

 
Več na Meganakupek.si
Veliko zanimivosti lahko odkrijete tudi na Nakupek.si