Toaletna miza TEREZA 2

381.14 z DDV

Poštnina

Brezplačna dostava

Moderna toaletna miza je idealna za vsa dekleta in ženske, ki jo bodo oboževale ne samo zaradi njene oblike ampak tudi zaradi njene praktičnosti.

  • Super cena
  • Svetila
  • Eleganten videz
  • Veliko ogledalo

3-6 tednov

Kako izbrati pravo toaletno mizo

Pri izbiri toaletne mize je ključno upoštevati velikost vaše kopalnice. Če imate manjšo kopalnico, izberite kompaktno toaletno mizo z odlagalnim prostorom. Za večje kopalnice lahko razmislite o elegantni mizi z dodatnimi funkcijami, kot je ogledalo z osvetlitvijo.

Postavitev toaletne mize

Ko izberete pravo toaletno mizo, je čas, da jo postavite v kopalnico. Prepričajte se, da je postavljena na primernem mestu, kjer je dobro osvetljena. To bo olajšalo vsakodnevno uporabo.

Dodajanje osebnega stila

Da bi vaša kopalnica ali spalnica resnično izstopala, razmislite o dodajanju osebnega stila z okrasnimi elementi, kot so sveče, cvetje ali umetniški dodatki. S tem boste ustvarili edinstveno kopalniško oazo.

Pomembno je omeniti, da je pri nakupu in postavitvi toaletne mize treba vedno upoštevati osebne želje in potrebe. S pravilno izbiro in postavitvijo toaletne mize lahko kopalnico spremenite v prostor udobja, svežine in eleganco.

Bodite kreativni pri ustvarjanju svoje popolne kopalnice in si zagotovite, da bo toaletna miza osrednji element, ki izpolnjuje vaše potrebe.

Nekaj ključnih nasvetov za izbiro in postavitev toaletne mize:

  • Upoštevajte velikost kopalnice.
  • Zagotovite dobro osvetlitev.
  • Dodajte osebni stil z okrasnimi elementi.

Za več nasvetov o opremljanju vaše kopalnice spremljajte nas na naši spletni strani Meganakupek.si.

Mizico dopolnjujejo štirje praktični in prostorni predali, kjer lahko shranite vaše dragocenosti ali ličila. Ogledalo vključuje LED osvetlitev, tako da pomankanje svetlobe ne bo problem. Sodoben dizajn mize se bo prilegal v vsak prostor.

Barva:

  • – Bela

Dimenzije:

  • – Miza: D: 120 x V: 75 x G: 55 cm
  • – Ogledalo: D: 120 x V:67,2 X G: 11 cm

Estetsko pohištvo polepša vsak bivalni prostor.

S pohištvom in dekorativnimi izdelki lahko dnevno sobo spremenite v oazo dobrega počutja, jedilnico preobrazite v raj za gurmane, kuhinjo spremenite v dišečo pekarno in se v spalnici počutite, kot da bi spali na oblačku. Vsaka kopalnica lahko postane pravi spa center, v katerem se sprostite po napornem dnevu. Otroške sobe so lahko pravi igralni raj za vaše otroke, medtem ko se lahko na vrtu s pravo opremo počutite, kot da ste na dopustu. Seveda pa nikar ne pozabite tudi na pohištvo vaše predsobe, ki bo z izžarevanjem domačnosti in dobrodošlice poskrbela za odlični prvi vtis.

Poštnina

Brezplačna dostava

SORODNI IZDELKI