Domov » Trgovina za male živali » Pasji svet-Trgovina za male živali » Povodec za psa - Povodci za pse

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Povodci in dodatki za povodce

Tekaški povodec je nadvse primeren za skupne športne dejavnosti, kot so canicross, pohodništvo, tek na smučeh, treking ali preprosti tek oz. sprehodi, zaradi svoje zasnove, ki omogoča svobodnejše gibanje vodniku psa, saj mu ni potrebno povodca držati v rokah.

Podložena zanka, ki je narejena na koncu povodca, se lahko poljubno nastavlja, za držanje v roki ali nošenju okoli pasu (do obsega 122 cm). Za lažje odpenjaje in zapenjanje okoli pasu pa poskrbi močna, lahka in vzdržljiva Duraflex™ zaponka.

Narejen je v celoti iz vzdržljivega, mehkega in lahkega najlona, ki je v vmesnem delu opremljen z elastiko. Ta deluje kot blažilec pri močnih potegih psa in tako zmanjša sile, ki bi delovale tako na psa kot vodnika.
Med elastičnim delom in zaponko za pripenjanje psa, je dodatna zanka, ki omočoga vodenje psa na kratkem povodcu ob nogi. Zaponka iz aluminijeve zlitine je lahka in vzdržljiva ter zasnovana tako, da jo lahko preprosto uporabljate z eno roko. Ne glede na kakovostne in vzdržljive materiale, ki so uporabljeni, tehta povodec velikosti L le 190 g in M 180 g.

Vzmeten dodatek k povodcu za pse – Spring leash, da vas ne bo kuža vedno presenetil, ko naglo spremeni smer ali seveda, ko opazi sosedovo mačko.

Odličen pripomoček za vas in vašega psa

Vaše mišice na rokah vam bodo hvaležne že po prvi uporabi

Preprečuje poškodbe vaših mišic in pasjega vratu

Blaži zateg zato bo psu bolj prijetno med sprehodom

Vrat vašega psa ne trpi (v primeru uporabe ovratnice)

Pri naglem spreminjanju smeri vam omogoči kasnejšo reakcijo, da ne prihaja do zategovanja

Povodec za psa - Povodci za pse

TrueLove Odličen pripomoček za vas in vašega psa Vaše mišice na rokah vam bodo hvaležne že po prvi uporabi Preprečuje poškodbe vaših mišic in pasjega vratu Blaži zateg zato bo psu bol prijetno med sprehodom Vrat vašega psa ne trpi (v primeru uporabe o