Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Praskalniki za mačke | modulrano pohištvo za mačke

Praskalnik za mačke | Modularno pohištvo za mačke CatBox

Ker vsaka mačka zasluži svoj grad

vam predstavljamo modularno pohištvo CATBOX, ki je popolnoma slovenski izdelek podjetja CUBEBOX.

Mačke obožujejo skrivanje, praskanje ter plezanje. Modularno pohištvo je setavljeno iz kock, ki jim predstavljajo skrivališče in dajejo občutek varnosti. Skrivališče, bivališče, plezalo in praskalnik v enem jim omogoča, da opazujejo okolico, ter da so pri tem čim manj opazne. Kocke predstavljajo mačkam udobno in toplo mesto za spanje, kakor tudi varno zavetje kadar se želijo skriti pred navideznimi nevarnostmi ali neželenimi pozornostmi in pogledi.

Praskalnik in modularno pohištvo za mačke CATBOX je nov izdelek na našem tržišču in je popolnoma slovenski izdelek.

V podjetju CUBEBOX so oblikovali dva različna kompleta, ki pa omogočata nešteto postavitev modularnega pohištva za mačke z mačjim plezalom oziroma praskalnikom ali brez.

Izbirate pa lahko tudi med različnimi barvnimi spojnih kock CUBE.

                                                           Spojne kocke CUBE za praskalnik za mačke| modularno pohištvo za mačke CatBoxOba osnovna kompleta modularnega pohištva za mačke oziroma praskalnika za mačke omogočata številne različne postavitve in skoraj da neskončno nadgradenj.

Razgibajte svojo domišlijo in mačje življenje pri sestavljanju, spreminjanju in prilagajanju Mačjega praskalnika in modularnega pohištva za mačke CATBOX.

Za izdelavo praskalnika in modularenga pohištva za mačke so izbrani materiali najvišje kakovosti. Leseni sestavni elementi linije CATBOX so izdelani iz vezanih plošč, ki so proizvedene iz luščenega furnirja breze. Spojne kocke CUBE so izdelane iz umetnih mas, ki se uporabljajo za izdelavo številnih izdelkov široke potrošnje.

Vsi materiali so okolju prijazni, so reciklabilni oziroma sposobni ponovne snovne izrabe.

CATBOX je sestavljiv brez uporabe orodij, vijakov in lepil. Kljub temu jih odlikuje zavidljiva odpornost na obremenitve, kakor tudi sama stabilnost sestavov. Nosilnost box-a do 35 kg.

                                                       Praskalnik za mačke| modularno pohoštvo za mačke CATBOX

                                                                   

Ni izdelkov, ki bi ustrezali vašem izboru.