Domov » Vrt in okolica » Bazeni - Vse za bazene - Prosti čas » Bazeni z napihljivim robom

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Bazeni z napihljivim robom

Če komaj čakate poletne dneve, poskrbite, da boste čim več časa preživeli na prostem. V okolici hiše ali na vrtu si uredite miren kotiček za druženja in sproščanje.

Bazeni z napihljivim robom so namenjeni za tiste, ki ne nameravajo vgraditi bazena in se s to opcijo šele spoznavajo. Tovrstni bazeni bodo malčkom nudili zabavo v poletnih dneh, vam pa prijetno možnost za sprostitev in druženje.

Na vrtu postavite napihljiv bazen, ki je enostaven za postavitev in vzdrževanje. Ko ga ne boste potrebovali, ga pokrijte s pokrivalom, da se v njem ne bodo nabirali odpadki. Pri shranjevanju ne zasedejo veliko prostora, zato jih boste lahko v času poletne sezone peljali s seboj na vikend. Trpežne bazene lahko pospravite, zložite in čez zimo shranite v notranje prostore. Naslednjo sezono ga hitro in enostavno razprete, napihnete zgornji rob, napolnite z vodo in že je pripravljen za osvežitev.

V Merkurjevi ponudbi so na voljo bazeni različnih dimenzij, ki so primerni za plavalce, zato bodite pri uporabi zelo pozorni na majhne otroke. Z dimenzijami se spreminja tudi njihova vodna kapaciteta in čas priprave za polnitev z vodo.

Bazeni z napihljivim robom vsebujejo bazensko folijo in čepe za zatesnitev odprtin, dodatno opremo pa si lahko zagotovite sami. Poljubno kombinirajte filtrne in druge čistilne naprave in bazen vzdržujte tudi s sredstvo za nego bazenske vode.

Bazeni so primerni kot začasna rešitev za kopalno sezono, ki je hkrati tudi ugodna. Življenjska doba bazenov z napihljivim robom je krajša kot pri drugih vrstah bazenov.