Domov » Vrt in okolica » Vrtni infrardeči grelci - Grelne mize za lokal, bar, hotel

Prikaz vseh 4 rezultatov

Vrtni infrardeči grelci in grelne mize primerni za lokale, bar, gostilne, hotele in za domače vrtno ogrevanje v zimskih dneh. Različna ponudba stoječih ali ležečih grelcev Mensa, vebo. Enostavna uporaba z dalinjskim upravljalcem ali namiznem stikalu. Infrardeči grelci kateri so vgrajeni v mizo (primerni za lokale, bare, hotele, ter vse prostore kjer si želite malo veliko toplote) ima tudi senzor za izklop, kadar stranka zapusti mizo.

Z našimi profesionalnimi grelnimi mizami Mensa so stroški ogrevanja nižji

Stroški enega plinskega grelnika so enaki 49 grelnikom Vireoo Pro, kar pomeni, da se vam ob zamenjavi grelnikov investicija lahko v kratkem času povrne. Zasebnik za grelnik Imus porabi 0.14€ na uro, podjetje pa le 0.04€/h ob uporabi grelne mize Vireoo Pro oziroma 0.07€/h ob uporabi mize Statio.

  • Zaporedno nahko vežemo do 5 grelnih miz
  • Ogreva le telesa in ne ozračja
  • Segreje se takoj po vklopu
  • Čist, brez vonja in zvoka
  • Do 89% manj CO2
  • Dizajn izdelan iz strani slavnega Michael Mannen-a
  • Življenjska doba grelca na vaši mizi je od 5.000 do 7.000 ur normalne uporabe
  • Možnost oglasne nalepke na grelni mizi

←  Grelne mize s senzorjem gibanja  →

Grelna miza Vireoo ima vgrajen senzor gibanja kar je še en vzrok, da lahko z grelnimi mizami Mensa Heating prihranite. Senzor je nameščen pod mizno površino in bo vključil grelnik, ko bo za grelno mizo sedela vaša stranka. Senzor gibanja deluje v 3min intervalih.

Enostavna uporaba grelne mize Mensa

Ste navajeni na grelnike, ki so težki in jih težko premikate in pospravljate, poleg tega pa zahtevajo ogromno električnih kablov? Grelne mize Mensa Heating so lahke za prenašanje, ob enem pa lahko zaporedno vežete do 5 grelnih miz z vtikačem na spodnjem delu miz.

Grelne mize proizvajalca MensaHeating so popolnoma vodoodporne

Poznate običajne grelne mize, ki so izredno težke za prenšanje, kmalu rjavijo, grelec pa pregori vsakih nekaj tednov? Predstavljajte si, da vas preseneti neurje in mize so v nevarnosti. Grelne mize proizvajalca MensaHeating so popolnoma vodoodporne, ne rjavijo in so lahke za prenašanje. Torej?

Kako deluje grelna miza

Grelne mize Mensa Heating oddajajo kratkovalovne IR žarke, ki ne ogrevajo ozračja ampak le ljudi in predmete. Na ta način se 92% energije pretvori v toploto, ki vašega gosta ne “žge” v noge, ampak prijetno greje. S tem vam prihrani 80-83% stroškov v primerjavi z drugimi električnimi grelniki in do 95-98% prihranka v primerjavi s konvencionalnimi grelniki na plin. Grelne mize so sestavljene iz dveh grelnih elementov na sprednji in zadnji strani, kar je optimalno za ogrevanje 4 oseb saj greje v krogu 360 stopinj.

Želite oglasno nalepko na vaših Mensa Heating grelnih mizah

Želite za vašo blagovno znamko narediti nekaj dodate reklame, brandinga? Na grelno mizo Statio, lahko nalepite nalepko, ki bo goste lokala spomnila, kaj marajo naročiti.  Za nalepko po vaši želji, nas kontaktirajte na info@nakupek.si.

Mensa Heating – Statio

Grelniki so varni na dotik

Podjetje MensaHeating je razvilo tehnologijo, ki onemogoča pretirano pregrevanje grelnika in njenega ogrodja, kar pomeni, da se ga lahko dotaknete brez, da vas opeče. Poleg tega so vsi grelniki testirani iz strani vodilnih svetovnih inštitutov.