Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Ležalniki za na plažo-Ležalniki višjega razreda

Ležalniki za na plažo. Ležalniki s senčnikom. Ležalnik iz rattana. sončni ležalnik.

Spremenite svoj dom v lounge z našimi ležalniki višjega razreda

Uživajte na plaži na ležalnikih s senčnikom!

Naši ležalniki za na plažo so visoko kakovostni in so iz poly rattana.

Ležalnik ali ležalnike postavite na dvorišče, na balkon, na plažo, v bar, v bar na plaži, v savno ali vaš vrt in izkoristite ugodje, ki vam ga ponuja oblazinjen ležalnik za na plažo iz rattana. 

Predstavljamo različne ležalnike:  

  • Ležalnike s streho oziroma s senčnikom
  • Ležalnike s polkrožno streho oziroma s senčnikom
  • Ležalniki za na plažo višjega razreda
  • Sončni otok ležalnik v obliki kroga, ki se spremeni v mizico s sedeži

Ležalnike ali ležalnik vam dostavimo na vaš dom brezplačno v roku sedmih dni.

Ležalniki za na plažo se delijo na več kategorij, kot so prenosni ležalniki, ki so lahki in zložljivi najpogosteje so narejeni iz aluminija lahko so tudi leseni vendar tudi težji. Veliko naših strank se odloči za ležalnike za na plažo s kolesi ker zagotavljajo še lažji transport ležalnika in še dodatna možnost teh ležalnikov je da jih naložite z vsemi potrebščinami za na plažo in se odpravite uživati.

Naši ležalniki za na plažo so visoko kakovostni in so iz poly rattana.

Večji ležalniki so primerni za vrtove in terase, kajti transport je malo težji, vendar nekateri imajo kolesa. Vrtni ležalniki kot je sončni otok ponavadi stojijo na svojem mestu do konca sezone, ko jih pospravimo v skladišče za čez zimo.

Ležalniki za na plažo s streho ali senco so vedno bolj priljubljeni. Ležalnike s streho ločimo na prenosne z malo streho samo za glavo in velike sončne otoke, ki vam zasenčijo celoten ležalnik za maksimalno udobje na vrtu ali plaži.

Leseni vrtni ležalniki so lahko iz akacije, tika, bora ali bambusa. Najbolj priljubljeni so vrtni ležalniki iz akacije. Po novem imamo tudi veliko izbiro blazin za ležalnike.

Ležalnike lahko naročite in plačete s plačilom po povzetju, predračunom, kreditnimi karticami Diners, MasterCard, Visa in plačilnimi karticami Visa, Maestro in ostale. Plačate lahko tudi s PayPal in Paypal credit. Ležalniki za javne površine, plaže, kopališča, lokale, bare in hotele. Pošljite nam povpraševanje za vrtne ležalnike preko enostavnega obrazca, ki se nahaja na dnu spletnega mesta.

Ležalniki za na plažo ali vrt naj bo enake kvalitete in udobja kot notranji pohištveni kosi! 

Prihajajoči topli dnevi kar vabijo k temu, da zapustimo tople kuhinje in dnevne sobe ter začnemo prosti čas preživljati na prostem. 

Kosov 1 do 30 od skupaj 43

Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža  Seznam 

Padajoče

Kosov 1 do 30 od skupaj 43

Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža  Seznam 

Padajoče