Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Leseni ležalniki - ležalniki za vrt

Leseni ležalniki za vrt ali plažo

Pri nakupu lesenega ležalnika bodite pozorni na njegovo vzdrževanje, hkrati pa bo les doprinesel toplino in občutek domačnosti. Ležalniki so izdelani iz prilagojenega lesa, ki je zelo odporen na spremenljive vremenske razmere, ostali materiali pa so umetni in zato odporni na vpliv zunanjih dejavnikov.

  • Leseni ležalniki iz akacije (Akacija) - je trpežen in masiven les, ki je zaščiten z naravnim oljnim premazom. Akacijev les odlikuje odlična vodoodbojnost. Prav zato so ležalniki iz akacije izjemno primerni za uporabo na prostem. Akacija raste v tropskih gozdovih Indonezije, Tajske, Vietnama in Kambodže. Les je olivno-rjave in temno-rjave barve
  • Leseni ležalniki it tika (Tik - Tic)
  • Leseni ležalniki iz bambusa
  • Leseni ležalniki iz borovega lesa - Visoka obstojnost in trdnost materiala zagotavljata dolgotrajno življenjsko dobo izdelka.
  • Leseni ležalniki iz (Meranti) Ležalnik Era je v celoti narejen iz eksotičnega meranti lesa, ki prihaja iz jugovzhodne Azije in ima privlačen temnordečkast videz z nenavadnimi vzorci. Znan je po svoji trdnosti, trajnosti in odpornosti na vremenske razmere, s čimer je več kot idealna izbira pri izdelavi vrtnega pohištva

Zaradi hitrega tempa življenja je počitek še kako pomemben – kombinirajte ga s preživljanjem časa v naravi. Sproščanje bo tako večje, energija povrnjena hitreje, hkrati pa boste začutili čarobnost bivanja.

leseni ležalniki

Se veselite sončnih dni?

Svojo okolico in vrt opremite z lesenim vrtnim pohištvom in lesenimi ležalniki, na katerih se boste lahko brezskrbno predajali sončnim žarkom. Če na vašem vrtu ali terasi nekaj manjka, poskusite z nakupom novega lesenega ležalnika. Ta bo dopolnil vrtni prostor, vam pa ponudil idealno rešitev v dnevih, ko boste utrujeni.

Za dodatno udobje vam lahko ponudimo standardne blazine za lesene ležalnike ali luksuzne blazine po vaših željah slovenske izdelave.

Leseni ležalnik

Število izdelkov v kategoriji : 2

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 2

Mreža  Seznam 

Padajoče