Moja Košarica:

0 izdelkov 0,00 €
V vaši nakupovalni košarici še ni izdelkov

Viseči jajčki - Viseči stoli

Viseč stol jajček je iz jeklenega ogrodja in mehke, prijetne in trpežne vreče, lahko ima tudi ogrodje iz ratana in udobne, mehke blazine za sproščujoč počitek. Viseči jajček je idealen za preživljanje prostega časa na vrtu ali terasi. Privoščite si sprostitev po napornem delu ali med dopustom na visečem stolu!

Vedno elegantna, moderna zasnova in velika izbira barv se prilega ostalim kosom vašega vrtnega pohištva

Viseči Jajčki in viseči gugalniki - Viseči stoli

Če iščete edinstven način za sprostitev v vašem dvorišču, so viseči stoli eden od njih. Če se odločate za viseči stol na Nakupek, se pripravljate na veliko zabave in sprostitvenih časov.
Prav tako se boste veliko sproščali in počivali. Prodajamo različne trendovske viseče stole gugalnike, ki se prilegajo modernim stilom domačega dekorja.
Lahko jih obesite na vaši verandi, terasi ali balkonu kot notranjo visečo mrežo ali postavite dva na dvorišču za vas in prijatelja, da se sprostite in pijete ledeno kavo na topel dan.

Prav tako jih imenujemo swing stoli, ki jih je mogoče zlahka obesiti in odstraniti, če živite na območju, kjer se letni časi pogosto spreminjajo. Zaradi tega ga boste zlahka umaknili.

Viseči jajčki so na voljo v različnih stilih. Tu lahko najdete tradicionalne viseče mreže. Te so udobne in stroškovno učinkovite ter jih lahko uporabljate kot zunanjo ali notranjo visečo mrežo. Obstaja tudi več dekorativnih možnosti, kjer so blazine ali mrežasti material izdelane iz trendovskih vzorcev. Te so popolne, če želite dodati malo več okusa v vaše dvorišče.  Za iskanje tistega, ki ga iščete filtre.

Viseči jajček s stojalom

Obstajata dve možnosti nastavitve visečih gugalnikov, ki jo imate pri nakupu. Najdete lahko tiste s stojali. Tukaj viseči stol visi s stojala in ga lahko namestite kjerkoli v vašem dvorišču. Drugi je standardni stol, ki visi z drevesa ali druge strukture v vašem dvorišču. Obe možnosti sta udobni; to je odvisno od slogovne preference in tega, kaj imate v vašem dvorišču za obešanje možnosti.

Viseči stol ali viseči jajček

Večina ležalnikov na Nakupek spletnem nakupovalnem centru je enojnih, vendar boste našli tudi dvojne viseče stole, ki so narejeni za dve osebi. Sedaj lahko uživate v dvoje s prijateljem ali družinskim članom. Ne glede na to, katero možnost izberete, se sami pripravljate na številne sprostitvene trenutke na prostem (ali pa v zaprtih prostorih, če vam je všeč viseči stol v notranjosti), da boste dremali, brali knjige ali uživali v lepoti narave.

Na Nakupek.si poskušamo zagotoviti vedno najboljšo ponudbo našim strankam.

Nikoli ni bilo boljšega časa za nakup "visečega gugalnika - viseči stol" na Nakupek.si kot sedaj.

Hit poletja, vrtni stol gugalnik - Viseči jajček

Viseči stoli na Meganakupek.si tukaj!

viseči sedež VISEČ SEDEŽ

Viseči jajčki in viseči stoli za: NOTRANJE IN ZUNANJE UŽIVANJE

Prefinjeni viseči stoli, primerni za odrasle in otroke.

Viseči stoli - Če želite v svojih notranjih ali zunanjih prostorih povečati wow-faktor in udobje, ni nič tako kul in edinstvenega kot dobro oblikovan viseči stol. Enega obesite na verando in se zanihajte ob poletnem vetriču ali ga postavite v svojo dnevno sobo, da se udobno nameščeni potopite v knjigo ali najljubšo aplikacijo na mobilnem telefonu. Estetiko na stran, nič in bolj pomirjujoče in udobno kot nežno zibanje v visečem stolu, podobnem kokonu ali jajčku. Vas še nismo prepričali?

Za vas smo pripravili nekaj najboljših visečih stolov za poležavanje v zaprtih prostorih ali na prostem.

Viseči stol ali viseči jajček je hit poletja 2020 - 2021

Število izdelkov v kategoriji : 14

Mreža  Seznam 

Padajoče

Število izdelkov v kategoriji : 14

Mreža  Seznam 

Padajoče