Domov » Vrt in okolica » Vrtne gugalnice - Trendi vrtne gugalnice » Viseči jajčki - Viseči stoli

Prikaz vseh 22 rezultatov

Viseči ležalnik | Time to relax |

299.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Viseči sedež – Azur

392.00 z DDV

18 v zalogi: (se lahko naroči)

Viseči vrtni gugalnik jajček | viseči sedež Rio | za dve osebi

449.00 z DDV

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednov

Viseči jajček Copacabana | za dve osebi – črna

485.00 z DDV

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednov

Viseči jajček ali viseči fotelj Tahiti

358.89 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Igotherm Trapezoid viseči gugalni stol, bež

499.00 z DDV

14 v zalogi: (se lahko naroči)

Viseči stol Heaven bee

379.00 z DDV

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednov

Viseč stol – Beach life

339.00 z DDV

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednov

Viseči stol siva košarica

309.00 z DDV

Po naročilu - Po meri - Čas izdelave: 1 - 9 tednov

Viseči jajček | Bali

319.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Zaščitna prevleka za jajček Ženske sanje

79.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Viseči jajček – Ženske sanje

349.00 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

VISEČI STOL JAJČEK | viseči stol HAWAI, bel

329.90 z DDV

V zalogi: Dobavni rok 2 do 5 dni

Viseč stol jajček je iz jeklenega ogrodja in mehke, prijetne in trpežne vreče, lahko ima tudi ogrodje iz ratana in udobne, mehke blazine za sproščujoč počitek. Viseči jajček je idealen za preživljanje prostega časa na vrtu ali terasi. Privoščite si sprostitev po napornem delu ali med dopustom na visečem stolu!

Vedno elegantna, moderna zasnova in velika izbira barv se prilega ostalim kosom vašega vrtnega pohištva.

Viseči jajčki in viseči gugalniki – Viseči stoli

Če iščete edinstven način za sprostitev v vašem dvorišču, so viseči stoli eden od njih. Če se odločate za viseči stol na Nakupek, se pripravljate na veliko zabave in sprostitvenih časov.
Prav tako se boste veliko sproščali in počivali. Prodajamo različne trendovske viseče stole gugalnike, ki se prilegajo modernim stilom domačega dekorja.


Lahko jih obesite na vaši verandi, terasi ali balkonu kot notranjo visečo mrežo ali postavite dva na dvorišču za vas in prijatelja, da se sprostite in pijete ledeno kavo na topel dan.

Prav tako jih imenujemo swing stoli, ki jih je mogoče zlahka obesiti in odstraniti, če živite na območju, kjer se letni časi pogosto spreminjajo. Zaradi tega ga boste zlahka umaknili.

Viseči jajčki so na voljo v različnih stilih. Tu lahko najdete tradicionalne viseče mreže. Te so udobne in stroškovno učinkovite ter jih lahko uporabljate kot zunanjo ali notranjo visečo mrežo. Obstaja tudi več dekorativnih možnosti, kjer so blazine ali mrežasti material izdelane iz trendovskih vzorcev. Te so popolne, če želite dodati malo več okusa v vaše dvorišče.  


Viseča mreža

Viseči jajček s stojalom

Obstajata dve možnosti nastavitve visečih gugalnikov, ki jo imate pri nakupu. Viseči stol tako lahko visi na stojalu ali visi s stropa, le-to namestimo s kavljem. Prvi viseči stol visi s stojala in ga lahko namestite kjerkoli v vašem dvorišču. Drugi je standardni viseči stol, ki visi z drevesa ali druge strukture v vašem dvorišču. Obe možnosti sta udobni; odvisno je, kaj preferirate ter kakšne možnosti imate in koliko prostora. Če živite v najemniškem stanovanju, potem morda nimate možnosti vgraditi kavlja na strop. Če ga imate na stojalu, ga lahko tudi prosto premikate – lahko ga uporabljate zunaj ali znotraj, če imate seveda takšno vrsto visečega stola. Oblika naših stolov je bila preizkušena tako, da se prilagaja človeškemu telesu ter zmanjšuje utrujenost.

Si želite nekaj novega? 

Potrebujete spremembo? Si želite prenovo v vašem stanovanju ali hiši, pa si ne morete privoščiti vsega novega pohištva? Včasih je samo viseči stol dovolj, da vnesete v svoje življenje in dom spremembo, ki jo potrebujete. Ne glede na to, ali živite v hiši ali stanovanju, viseči stol je prava odločitev za vas. Včasih je dovolj samo majhna stvar – čeprav ni tako zelo majhen -, da popestri vaš dom in ga naredi bolj domačega, zanimivega, lepšega. Zaradi jajčaste oblike se v prostoru ne bo občutilo, da je natrpano. Viseči stol je obešen in podprt z okvirjem, ki se preko verige pritrdi na sedež in omogoča nihanje naprej in nazaj. Viseči jajčki so postali velika atrakcija v zadnjih dveh letih – so udobni, elegantni in z veseljem jih lahko objavite na družbenih omrežjih. 

Viseči stol

 

Viseči stol ali viseči jajček

Večina ležalnikov na Nakupek spletnem nakupovalnem centru je enojnih, vendar boste našli tudi dvojne viseče stole, ki so narejeni za dve osebi. Sedaj lahko uživate v dvoje s prijateljem ali družinskim članom. Ne glede na to, katero možnost izberete, se pripravite na številne sprostitvene trenutke na prostem (ali pa v zaprtih prostorih, če vam je všeč viseči stol v notranjosti), da boste dremali, brali knjige ali uživali v lepoti narave.

Na Nakupek.si poskušamo zagotoviti vedno najboljšo ponudbo našim strankam.

Nikoli ni bilo boljšega časa za nakup “visečega gugalnika – viseči stol” na Nakupek.si kot sedaj.

Hit poletja, vrtni stol gugalnikViseči jajček

Viseči stoli na Meganakupek.si tukaj!

 Viseči stoli

Viseči jajčki in viseči stoli za notranje in zunanje uživanje

Prefinjeni viseči stoli, primerni za odrasle in otroke.

Viseči stoli – Če želite v svojih notranjih ali zunanjih prostorih povečati wow-faktor in udobje, ni nič tako kul in edinstvenega kot dobro oblikovan viseči stol. Enega obesite na verando in se zanihajte ob poletnem vetriču ali ga postavite v svojo dnevno sobo, da se udobno nameščeni potopite v knjigo ali najljubšo aplikacijo na mobilnem telefonu. Estetiko na stran, nič in bolj pomirjujoče in udobno kot nežno zibanje v visečem stolu, podobnem kokonu ali jajčku. Vas še nismo prepričali?

Če še vedno niste prepričani … 

Potem imamo tukaj še nekaj razlogov, zakaj kupiti viseči stol zdaj. 

  • je zabaven in primeren za vse ljudi.
  • je zdrav, saj ima ergonomsko obliko sedenja.
  • je nova, popularna stvar na internetu, ki je drugačna in zanimiva.
  • je nepričakovan in presenetljiv, zato bodo vaši družinski člani in gosti navdušeni ter ga takoj želeli poskusiti! Zagotavljamo!

Za vas smo pripravili nekaj najboljših visečih stolov za poležavanje v zaprtih prostorih ali na prostem.

Viseči stol ali viseči jajček je hit poletja 2020 – 2021