Domov » Vrt in okolica » Vrtni paviljoni | Moderni paviljoni

Prikazovanje 1–12 od 33 rezultatov

Vrtni paviljoni za vrt in okolico vaše hiše

Vrtni paviljoni so bili zaželjeni že v preteklosti

kot zaseben prostor za druženje, počitek ali delo. Vrtni paviljoni so bili nepogrešljivi zlasti na velikih vrtovih. Tudi danes je vrtni paviljon lahko sestavni del življenja na vrtu. Z elegantno obliko lahko paviljon popestri okolico vašega doma, ter se lepo poda z izgledom vrta.

Vrtni paviljoni so lahko izdelani

iz različnih materijalov, ter so lahko različnih oblik in velikosti.
Najpomembneje pa je, da vrtni paviljoni služijo svojemu namenu in da so kotiček, kamor se lahko umaknemo kadar si želimo miru in tudi prostor, v katerem se lahko družimo s prijatelji.

Lastnosti vrtnih paviljonov

Vrtni paviljoni kot dodatek vašemu vrtu
Lahko so osemkotni, šestkotni, štirikotni, okrogli, trikotni, ali narejeni povsem po vaših zamislih.

Izbirate lahko med vrtnimi paviljoni, ki so popolnoma zaprti, polzaprti ali odprtimi.
Zaprti vrtni paviljon ponavadi vsebujejo še okna in vrata, polzaprti in odprti pa jih ne potrebujejo.
Za postavitev paviljona lahko uporabimo betonsko ploščo ali točkovni temelj. Osnova za paviljone so stebri in streha, nato pa se na stebre lahko doda še korita za rože…
Vrtni paviljoni so lahko leseni ali iz kakšnega drugega materiala, kot na primer jekla.
V vrtni paviljon se nato velikokrat postavijo še klopi in miza. Lepo pa je tudi, če je obdan z okrasnim rastlinjem, ki ga lahko posadite v korita ali pa v okolico vrtnega paviljona.
Vrtni paviljon bo postal najbolj opažen, vendar tudi najbolj zaseben in intimen del vašega vrta.

Romantično vzdušje s pomočjo led zunanjih svetil na paviljonih

Ob nepozabnih večernih zabavah na vrtu pod vrtnim paviljonom je zelo pomembna tudi osvetlitev. Pri osvetlitvi zunanjih površin pazimo na svetlobno onesnaževanje in namesto svetil, ki svetijo v nebo raje izberimo takšne, ki so usmerjene v tla ali pa kakšen dekorativni element. Zunanja svetila lahko na primer prav lepo osvetljujejo grm, Vrtni paviljon ali fasado, hkrati pa ne bodejo v oči. Zelo priljubljene so trajnostno naravnane naravne svetilke, ki se polnijo s pomočjo sončnih celic ter jih lahko umestimo tudi na lokacije, kjer ni dostopa do elektrike. Pri vrtnem paviljonu Minzo, Milano, Royal in Lavo k paketu dodamo še led svetilke.  Zelo modne so tudi svetlobne verige manjših žarnic starinskega izgleda, ki jih lahko razobesimo po vrtnih paviljonih, pergolah, drevesih ali ograjah.

Naročite popoln vrtni paviljon za teraso ali vrt

Vrtni paviljoni so odličen dodatek vašem vrtu ali terasi. Z dobrim vrtnim paviljoni boste zlahka pripravili odlično vrtno zabavo, saj vaših gostov ne bo skrbelo, kakšno bo vreme! Če si boste priskrbeli udoben vrtni paviljon, boste vedno pripravljeni na zabavo.

Prednost vašega lastnega vrtnega paviljona je ta, da vam ga nikoli več ne bo treba najeti. To bo prihranilo stroške in omogočilo hitro pripravo zabave, kadarkoli si boste zaželeli. Nakupek.si vrtni paviljoni omogočajo hitro in enostavno postavitev. Vsak paviljon ima priložena jasna navodila, da ga boste zlahka postavili. Pred postavljanjem vrtnega šotora ali paviljona se prepričajte, da je talna površina primerna in dovolj čvrsta za postavitev. Ne pozabite da se vse paviljone vpne v podlago z konstrukcijskimi vrvicami, ki paviljonu dodajo trdnost in stabilnost.

Vrtni paviljoni 3 x 4 m s LED svetili

Seveda za zabavo potrebujete več kot samo vrtni paviljon. Dobra zabava potrebuje tudi osvetlitev za zagotavljanje prijetnega vzdušja. Vrtni paviljoni z led svetili so prava rešitev za vas. Lahko jih dodatno okrasite z majhnimi lučkami in baloni. Pred zabavo se prepričajte, da je paviljon dovolj velik za vse povabljence. Zdaj potrebujete samo še nekaj prigrizkov in glasbe in zabava se lahko začne!

3 x 3 m vrtni paviljon

3 x 3 m vrtni paviljoni so idealni za prijetno zabavo v lokalu, baru ali na domačem vrto oziroma terasi. Zahvaljujoč kompaktni velikosti lahko vrtni paviljon postavite skoraj na vsak vrt. Paviljon se lahko uporablja kot podaljšek za večji šotor ali obstoječo streho. Pri izbiri 3 x 3 m vrtnega paviljona lahko izbirate med zložljivim paviljoni in šotorom s cevastim okvirjem. Ti paviljoni so na voljo v različnih barvah.

Za večje družbe 3 x 6 m vrtni paviljoni

3 x 6 m vrtni paviljon je popoln za večje zabave in če imate na svojem vrtu dovolj prostora. Naši 3 x 6 m vrtni paviljoni nudijo dovolj prostora za vse vaše goste. 3 x 6 m vrtni paviljon je na voljo v različnih barvah. Postavitev paviljona traja malo dlje in zahteva več truda zaradi večjih dimenzij, vendar je postavitev kljub temu precej hitra.

Naročilo vrtnega paviljona na spletu od doma

Za vsakogar, ki načrtuje zabavo – party ali dogodek ob posebni priložnosti so Nakupek.si vrtni paviljoni prav to, kar potrebuje. Zagotovili bodo zaščito pred vetrom in dežjem. S primerno dekoracijo bo vsaki zabavi dodal izjemno vzdušje. Naše vrtne paviljone lahko zlahka naročite na spletu, Nakupek.si pa jih na vaš dom dostavi v roku 2 do 9 dni. Preverite tudi vrtno pohištvo na Meganakupek.si

Opozorilo, pri močnem vetru odstranite streho ter stranice, da preprečite poškodbe.

Vrtni paviljon vam dostavimo brezplačno na vaš dom ali vrt.

Vrtni paviljoni z led svetili